kimsecikler yok ama fırsat bulmusken yazayım dedim..umarım iyisinizdir sekerler..ben cok feci haldeyim uykuya hasret kaldım..nehir uyudugunda ben de uyumaya calısıyorum ama cok düzensiz uykularımız malesef, bazen yarım saatte bir kalkıyo ölü gbi dolanıyorum evde:) bilgisayarın basına bile gecemiyorum 40ı cıkınca yoluna girer diyo herkes ama bakalım:) sizler nasılsınız? sevgi deniz öznur da almıslar bebişleri kucaklarına umarım kolay olmustur dogumları...simdilik benden bu kadar yine gelmeye calısırım hepinizi kocaman öpüyorummmm
haberini aldığıma sevindim, tatlı yogunluklar bunlar Banucum, dilerim kısa sürede toparlar, bir düzene oturtursunuz uykunuzu :)
iyi bak kendine ve nehir hanıma :) öpüyorum çok, haberlerini bekliyoruz.
kızlaar nerdesinz kmse yok gene sewgide doğurmuş öznurdaa ayy ne mutlu onlaraa

herkes iidir umarım bnde ii olmaya çalışıyrm işte çok ağırlaştım

nese herkesi öpüyorum slmlaar....
canım allah kolaylık versin sana, iyi ol.
sen iyi ol, kızların da iyi olsun. allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin, kolaylıkla inşallah.
kızlarrr ben yarın öğlen 1 de yola çıkıyorumm...
evime dönüyorum..kız kardeşimlee..
yarın giremezsem merak etmeyinn...
ertesi gün görüşürüz inş...
kendinize çok cici bakınn...
öpüyorum hepinizi...
iyi yolculuklar edoşum, yolun açık olsun. görüşürüz
iyi akşamlar kızlar ben bugün saat bir buçukta normal yolla doğum yapıp buğlemi kucağıma aldım.3 kilo doğdu boyuda 49 cm
bir görseniz çok akıllı maşallah hiç ağlamıyor ve cin gibi etrafı seyredip sonrada bol bol uyuyor şuan hastanedeyim sabah çıkıcam yine haber ederim öptüm hepinizi
sevgicimmmm ne güzel haberlerle gelmişsin, çok iyi bak kendine ve buğlem prensese :) nazar değmesin uslu kuzucuğa, hep iyi olun siz.
çok sevindim doğumu kolaylıkla atlatmış olmana, senin kız söz dinleyecek, gününde geldi, üzmedi seni :)
sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah. mutluluklar diliyorum :)