Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

geçmiş olsun çok,allah tekrar nasip etsin sağlıkla..doktorun bence daha doğru bilgi verebilir,ama için ferah olsun,her seferinde tekrarlayacak diye bir durum yok.

selam öznurcum,inşallah atlatacaksınız kısa sürede..Anneciğinin yanında olman iyi olmuş..evine dönünce konuşuruz bol bol.Kendinize iyi bakın öpüyorum..

yoncacım çok üzüldüm canım,allah sabır güç versin.İnşallah tekrar nasip etsin sağlıkla kucağına alacağın yavrularını.

günaydın kübracım,tüh bende kura çıktı diye haberini okumayı umuyordum ama dediğin gibi hayırlısı buymuş,daha iyi bir fırsat çıkacak belki karşınıza..allah gönlüne göre versin..

nasip değilmiş canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım.

saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittiler:43::43::43:allahım kmselere yaşatmasın çok acı günler geçiriyorum we en kötüsü sütlerim geliyoo:43::43:
rabbim bidaha yaşatmasın işlhh

buarada mutlukız hamilemi?

canım benim allah sabırlar versin zor bir durum ama
üzülme lütfan canım
rabbim en yakın zamanda tekrar kavuştursun meleklerine canım
ben hamile değilim bu arada

amin cnm:49:

biraz açarmısın gebe kalıosun sonra adet kanamasıyla gidiomu anlamadım

ocakta olan kesemide gördüm canım 4 haftalıktı leke ile başlıyo arkasından kanama ve düşük kanaması
geçen aykıde dr gitmedim ama 19 test yaptım idrar da silik çıktı sonra aynısı oldu ocakta yaşadığımın kanamam glirken test yaptım silik blirginleşti çizgim ama kanamam arttı ve gene düştü bekliycem bakalım olmadı toksoplazma testi varmış onu yaptırcam yol açıldı ama :16::16::16:
sanırım kimyasal oluştu geçen ay :26::26:

ocakta olan kesemide gördüm canım 4 haftalıktı leke ile başlıyo arkasından kanama ve düşük kanaması
geçen aykıde dr gitmedim ama 19 test yaptım idrar da silik çıktı sonra aynısı oldu ocakta yaşadığımın kanamam glirken test yaptım silik blirginleşti çizgim ama kanamam arttı ve gene düştü bekliycem bakalım olmadı toksoplazma testi varmış onu yaptırcam yol açıldı ama :16::16::16:
sanırım kimyasal oluştu geçen ay :26::26:

peki cnm neden böyle oluyomuş.doktorun bişi demedimi??kan ölçümlerin yapıldımı.çok soru sordum ama belki yardımcı olurum die cnm:17:

peki cnm neden böyle oluyomuş.doktorun bişi demedimi??kan ölçümlerin yapıldımı.çok soru sordum ama belki yardımcı olurum die cnm:17:

önemli değil birbirimize sorup öğreniyoruz dr gitmedim bu ayda bekliycem biraz daha porgestan verdi dr daha yüksek dozda bakalımm
bide toksoplazma diye bi test varmış ondan dolayıda düşük oluyomuş onu yaptırıyım diyorum :26::26:

sende de mi oldu :26::26::26:

önemli değil birbirimize sorup öğreniyoruz dr gitmedim bu ayda bekliycem biraz daha porgestan verdi dr daha yüksek dozda bakalımm
bide toksoplazma diye bi test varmış ondan dolayıda düşük oluyomuş onu yaptırıyım diyorum :26::26:

sende de mi oldu :26::26::26:

yok cnm ben düşük yaşamadım.bugünlerde çok alıyrm ama böle haberler.bi arkadaşımın bir tüpü alınmıştı.tek tüple gebe kaldı dünyalar bizim oldu.2kızı vardı 6yıl sonra bu bebek oldu.1de oğlu olsun istiodu.3aylıkken onlarıda kaybettik.rabbim herşeyin hayırlısını evrsin hepimizeee.

yok cnm ben düşük yaşamadım.bugünlerde çok alıyrm ama böle haberler.bi arkadaşımın bir tüpü alınmıştı.tek tüple gebe kaldı dünyalar bizim oldu.2kızı vardı 6yıl sonra bu bebek oldu.1de oğlu olsun istiodu.3aylıkken onlarıda kaybettik.rabbim herşeyin hayırlısını evrsin hepimizeee.

amin cnm:16::16::16::16::16:

slm kızlar cok mutsuzummm bu kezde bır mucıze olmadı yaaaaaaaa bugun test almak ıcın hazırlanıyordumkı 11 gıbı regl oldummm yatıcam bırazdanda karnım cok agrıyo...yarında doktor kontrolum var reglın 2.gunu gel dedı bakalım ne dıcek ne yapacak ?:? kızlar dua edın bana nolur ...yenı REGLIM:24 NISAN :43::43:

günaydın şekerler hepimize güzel bir gün diliyorum

dün izinliydim kura çekilişine gittik eşimle

ama malasef çıkmadı şekerler

nasip değilmiş hakkımızda hayırlısı buymuş demekki

hayırlısı canımmm..
inş bir dahakine nasip olurr...

saolun arkadaşlar birden değil 1 hafta önce suyum fazlalaşmıştı dr takibindeydim ama bi cuma sabahı bi kalktım karnım 2 kat olmuş we sancım war hmn hastaneye yatışım yapıldı we akşamınada suyum boşaldı bebeklerim son ana kdr yaşadılar hatta canlı doğdular ama aramızdaki kordondan kopunce gittiler:43::43::43:allahım kmselere yaşatmasın çok acı günler geçiriyorum we en kötüsü sütlerim geliyoo:43::43:
rabbim bidaha yaşatmasın işlhh

canım yaaa kısmet değilmiş demek kii...
akşamdan beri aklım sendeydi..
çok zor bir durum allah bir daha yaşatmasınn...
allah sabır versin canımm...

Back
X