Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canım hoşgeldin

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?

hoşbuldum canım,bende iyiyim bildiğin gibi..Hava çok güzel bugün dışarı çıkacağım birazdan..Sen nasıl oldun iyileşebildinmi?Yarın öbürgün yorma kendini dinlen azıcık,işler beklesin..

hoşbuldum canım,bende iyiyim bildiğin gibi..Hava çok güzel bugün dışarı çıkacağım birazdan..Sen nasıl oldun iyileşebildinmi?Yarın öbürgün yorma kendini dinlen azıcık,işler beklesin..

evet sabah soğuk ama güneşliydi hava şuan nasıl bilmiyorum canım
bende bugün biraz daha iyiyim
iş yapmayacağım cumartesi pazar
dinlensem iyi olacak çünkü:89:

neyse hpericik sanada iyi hafta sonları olsun cnm sen şimdi gezersin hava güzel :26: gez gez benim yerimede gez :66::46::16:

kızlar ben 8 haftalık olmuşum :46: ve sanki bulantılarım beni bırakdı rahatladım 3 günden beri inşallah bir daha gelmez :63: çünkü çok kötü bişey :25: neyse doktor benden sarılık ve kansızlık için tahlil istedi 4 nisan da inşallah güzel çıkar sizlere çok dua ediyorum hep aklımdasınız valla dua ederken ilk başta sultan kardeşime sonra handan gerisi geliyo :1: inşallah rabbim dualarımı kabul ederde bebişi olmayanlarında olur inşallah dilerim rabbimden tez zamnda mucize göstersin :nazar::nazar::nazar: aminnnn :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben 8 haftalık olmuşum :46: ve sanki bulantılarım beni bırakdı rahatladım 3 günden beri inşallah bir daha gelmez :63: çünkü çok kötü bişey :25: neyse doktor benden sarılık ve kansızlık için tahlil istedi 4 nisan da inşallah güzel çıkar sizlere çok dua ediyorum hep aklımdasınız valla dua ederken ilk başta sultan kardeşime sonra handan gerisi geliyo :1: inşallah rabbim dualarımı kabul ederde bebişi olmayanlarında olur inşallah dilerim rabbimden tez zamnda mucize göstersin :nazar::nazar::nazar: aminnnn :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kubi kız vayy aman allahım senide bebişini de korusunn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::16::16::16:

aminnn cnm sağol sen ne yaptın bebeğin seninlemi cnm :26: rabbim hakkında hayırlısını versin aminnn:46::nazar::nazar: :16:

hayır cnm benimle değil :14::14::14: ama olsun sağlıksız olcağına hayırlısı inş sağlıklı bir gebelik nasıp olur dua et bizlere :16::16::16::16::16::16:

slm kızlar sıze demıstım ya reglın 2.cı gunu gel dedıya bende bugun doktora gıttım yumurtalıklarım ıyı cok sukur ama bıraz daha buyumesı ıcın klomen verdı 1 nısanda kontrolum var buyuk ıhtımal iğne vercek doktorum..dua edın bana kızlarrrrrr:59::59:

slm kızlar sıze demıstım ya reglın 2.cı gunu gel dedıya bende bugun doktora gıttım yumurtalıklarım ıyı cok sukur ama bıraz daha buyumesı ıcın klomen verdı 1 nısanda kontrolum var buyuk ıhtımal iğne vercek doktorum..dua edın bana kızlarrrrrr:59::59:

canım benim inş olur üzülme ii düşün ii olsun bide soğan suyu denedin mi ?????

selamm kızlar.. 5 haftalık hamileyimmm:21::8::8::74::74::74::74::74::74::74::74:

tebrik ederim canım maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X