Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba sekerler...nasılsınız bakalım?? ben cok iyiyim cok sükür..nehircik de cok iyi..dün ikinci doz hepatit asısını oldu ve hiç ağlamadı teyzeleri:nazar: bir ayımızı doldurduk hatta 33. günümüz bugun:)) bir kilo almısız:) su an 3500 gr nehir hanım..sadece anne sütüyle besleniyo cok sükür bi sıkıntımız yok..bi ara sag göğüs ucum yara olmustu emzirmede zorlanıyodum ama silikon göğüs ucu kullanarak o sorunu da hallettik..umarım 6 ay boyunca sütüm yeter de mama vermek zorunda kalmayız..gündüz gece ayrımını anlaması için cok ugrastım ve sonunda işe yaradı sanırım artık gece 1-2 gbi uyuyup 4 saat falan uyanmıyo, ben de bu 4 saatlik uyku sayesinde ayakta kalıyorum:) :nazar::nazar: bu şekilde gider umarım:))
bu arada millet dogumda 10 kilo gitti falan diyodu ama bende öyle bi şey olmadı...eve ilk geldigimde 4 kilo gitmişti:) ödem olmadıgı ve kızım da zayıf oldugu için böyle oldu sanırım:) sonrasında 1 ay içinde 3 kilo daha gitti su an 62 kiloyum..6 kilo fazlam kaldı onlar da zamanla gider sanırım..bi ugras vermiyorum malum emzirdiğim için..hiç göbeğim kalmadı en sevindigim nokta o...dogum yapmıs gbi bi halim yok:) şimdilik benden bu kadar nehir hanım uyuyoken ben de yemek yiyeyim.. hepinizi kocaman öpüyorum:16:

merhaba sekerler...nasılsınız bakalım?? ben cok iyiyim cok sükür..nehircik de cok iyi..dün ikinci doz hepatit asısını oldu ve hiç ağlamadı teyzeleri:nazar: bir ayımızı doldurduk hatta 33. günümüz bugun:)) bir kilo almısız:) su an 3500 gr nehir hanım..sadece anne sütüyle besleniyo cok sükür bi sıkıntımız yok..bi ara sag göğüs ucum yara olmustu emzirmede zorlanıyodum ama silikon göğüs ucu kullanarak o sorunu da hallettik..umarım 6 ay boyunca sütüm yeter de mama vermek zorunda kalmayız..gündüz gece ayrımını anlaması için cok ugrastım ve sonunda işe yaradı sanırım artık gece 1-2 gbi uyuyup 4 saat falan uyanmıyo, ben de bu 4 saatlik uyku sayesinde ayakta kalıyorum:) :nazar::nazar: bu şekilde gider umarım:))
bu arada millet dogumda 10 kilo gitti falan diyodu ama bende öyle bi şey olmadı...eve ilk geldigimde 4 kilo gitmişti:) ödem olmadıgı ve kızım da zayıf oldugu için böyle oldu sanırım:) sonrasında 1 ay içinde 3 kilo daha gitti su an 62 kiloyum..6 kilo fazlam kaldı onlar da zamanla gider sanırım..bi ugras vermiyorum malum emzirdiğim için..hiç göbeğim kalmadı en sevindigim nokta o...dogum yapmıs gbi bi halim yok:) şimdilik benden bu kadar nehir hanım uyuyoken ben de yemek yiyeyim.. hepinizi kocaman öpüyorum:16:

güzel haberlerinizi almak çok güzel banucumm..
seni gördüğüme çok sevindimm..
herşey yolunda oldugu içinde ayrıca sevindim :)
nehir hanıma da maşallah toplanıyorr :nazar:
kilolarını yavaştan vermen de daha güzel daha sonra almaman için..

sık sık girip bize haber ver olur mu??
sizi özlüyoruzz...nehirciğide çok merak ediyoruzz :nazar:
resimlerinizi dört gözle bekliyoruz :)

ya kızlar nerdesinizz olmuyo böle yine eskisi gibi olalım :43::43::43:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|04.04.2011
edammm|20.04.2011
ua27|24.04.2011
maonyaaa|29.04.2011
karats|:97:
nazderin|
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
betus19|35 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|27 hafta|Kız|Azra
pretty9217|12 Hafta|?|?
KUBI|8 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

kubiiii:3:nbr şekerim dHA SEN DOKTORA GİTMEDİNMİ

iyiyim cnm görmemişim msjını doktora gittim 9 haftalık olduk dün ve ben bugün ayıpdır sölemesi çok kustum başladı işte :43: :43: rabbim sizlere kolay hamilelik yaşatsın aminnnnn :43:

iyiyim cnm görmemişim msjını doktora gittim 9 haftalık olduk dün ve ben bugün ayıpdır sölemesi çok kustum başladı işte :43: :43: rabbim sizlere kolay hamilelik yaşatsın aminnnnn :43:

:nazar: :nazar: maşallah maşallah.... Geçer inşallah kusman bir an önce,hamileliğin zor yanı işte ama 3 haftan kalmış bu belirtilerin geçmesi için sık dişini..

:nazar: :nazar: maşallah maşallah.... Geçer inşallah kusman bir an önce,hamileliğin zor yanı işte ama 3 haftan kalmış bu belirtilerin geçmesi için sık dişini..

:43::43::43::43: sabredemiyorum ki neyse canınızı sıkmım ben şimcik rabbim sizlerede yaşatsın inşallah ben her ezan arkasından dua ediyorum sizlere canlarım benim ben şimdi çıkım gelirim yine duramıyorum fazla pc de :43:

:43::43::43::43: sabredemiyorum ki neyse canınızı sıkmım ben şimcik rabbim sizlerede yaşatsın inşallah ben her ezan arkasından dua ediyorum sizlere canlarım benim ben şimdi çıkım gelirim yine duramıyorum fazla pc de :43:

amin hayırlısı inşallah,saol allah razı olsun..
Bak hamile kaldın nihayet ne güzel,hep demiyormuyduk bir hamile kalalımda razıyım onca bulantı kusmaya diye..Tabiki zor ama sebebi içindeki mucize,sen artık annesin onun için her zorluğa katlanman lazım..

Bende iyiyim canım evet kimseler yok,bende sık sık giremiyorum..Arada böyle karşılaşır olduk..ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda..

evet canımmm...
herkes iyi olsun, herşey yolunda olsun da önemli olan buu...

günaydınlarrrrrr

canım arkadaşlarım nasılsınız?

hepimize iyi bir hafta ve güzel bir gün diliyorum

inşallah herkes iyidir

bende iyiyim ama yorgunum sonunda mutfak temizliği bitti:65:

fayansları mutfak dolaplarını bitirdim çok şükür:64:

bu arada cumartesi günü adet oldum:89:

dünde eşimin arkadaşının bahçeleri var oraya davet ettiler oraya gittik

çok güzel birgündü

kuzular ve inekler vardı inekler yavrulamışlar

onlarla resim çekindik çok güzel birgündü:69::69::69:

Back