Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sadece grip oldum izne ayrıldım grip oldum:((

doktordan geliyrmmm kızlarrrr.

bugün sohbete gittim.onun için içim huzurla dolu yoksa şimdi zırlıo olurdummmm.ama haktan hayırlısı.bugün 10.günüm ve 1haftadır olduğum iğnelere rağmennn yumurtam gelişmemişş.4gün daha olucammm.haktan hayırlısııııı :49:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
_dreamlike

dramlikeeeeeee:3::3::3:

:52::52: slm kızlar nasılsınız bakalım beı sormayın bu aralar gergınım gebe olcammı dıye stres oluyorum offf ınanınkı yıprandım yaaa mıllet sak dıye nasıl kalıyor anlamıyorum yaaa... bır sorunum da yok benım 1 yıl içinde 4 doktora gıttım hıç bırıde sundan dolayı sebebın su demıyor offf kendı kendıme bıseyler uretır oldum bundanmı sundanmı bebgım olmuyor demeye basladımmm :43::43:

:52::52: slm kızlar nasılsınız bakalım beı sormayın bu aralar gergınım gebe olcammı dıye stres oluyorum offf ınanınkı yıprandım yaaa mıllet sak dıye nasıl kalıyor anlamıyorum yaaa... bır sorunum da yok benım 1 yıl içinde 4 doktora gıttım hıç bırıde sundan dolayı sebebın su demıyor offf kendı kendıme bıseyler uretır oldum bundanmı sundanmı bebgım olmuyor demeye basladımmm :43::43:

herşey naasip kısmett cnmmm.kendimizi parçalasakta rabbim ol demedikten sonra boş:50:

doktordan geliyrmmm kızlarrrr.

bugün sohbete gittim.onun için içim huzurla dolu yoksa şimdi zırlıo olurdummmm.ama haktan hayırlısı.bugün 10.günüm ve 1haftadır olduğum iğnelere rağmennn yumurtam gelişmemişş.4gün daha olucammm.haktan hayırlısııııı :49:

stres yapma tugbacım...
hiç ummadığın anda gelicek bebişin göreceksinn..
takma kafana bu kadar..

slm arkadaşlar nasılsınız ben iyiym çok ükür ama bu topiğe ne oldu böle kimse girmiyo sohbet yok:47::47:

herkese merhaba..
pozitif düşünmeyi görür görmez başlığınıza bakma gereksinimi duydum.. pozitif dusunmenın gucune kesinlikle inananlardanım.. yalnızca pozıtıf dusunmekle degıl ayrıca etrafınızdaki kişilerden aldıgınız pozıtıf telkınler de sizin bu yolda ilerleme kaydetmenize neden olacaktır.. Bu konuda anne adayları için olumlama cumlelerını onermek isterim.. Bilinçaltının uçsuz bucaksız dunyasında kendı bilinçaltınızı egıterek ve de olumlu dusunerek evrene yaydıgınız pozıtıf enerjiyle amacınıza ulaşmak daha da kolay olacaktır.. Aslında bu konuyu detaylı olarak tartısmak isterim.. Anne adaylarına özel subliminal telkinli ses dosyaları hazırlayabilirim.. Merak edenler olursa bu konu hakkında acıklamalara devam edebilirm.. 21 gün boyunca bu videoda gecen cümleleri inanarak ve de aksatmadan okuyarak kendi dusuncelerınızı degıstırmeye baslayın sevgili anne adayları.. :)

[video=youtube;ViP2UG_-cdY]http://www.youtube.com/watch?v=ViP2UG_-cdY[/video]

günaydınlar hayırlı sabahlar

hayırlı haftalar canlar

herkes iyidir inşallah

çiğdem-handan-sultan-edamm-tuğba ve ismini sayamadığım arkadaşlarım

hepinizi çok özledim

:49:slm kızlarrr akşama doktor randevum varrr.yumurtalarım gelişmişse bu ay aşılama yapıcazz bana duA EDİNNN

günaydınlar hayırlı sabahlar

hayırlı haftalar canlar

herkes iyidir inşallah

çiğdem-handan-sultan-edamm-tuğba ve ismini sayamadığım arkadaşlarım

hepinizi çok özledim

mrb canım...bende seni özledim....1 haftadır eşim evde bütün gün onunla geçti...bugünde gitti :14:
sabah gelirim konuşuruz canm öptm

Selam kızlar giremedim hiç son zamanlarda,pek evde değilim bu aralar fırsat bulamadım,herkes iyidir inşallah..Kendinize iyi bakın.. :54:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
edammm|20.04.2011
ua27|24.04.2011
maonyaaa|29.04.2011
karats|:97:
mutlukız|
nazderin|
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT