Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhabaa bende varım bu felsefeyi uygulamaya karar verenlerdenim.4 yıllık evliyim artık hiç birşeyii kafama takmıycam doktora bile gitmedimm bırakıyorum tedaviyi falann ve oluruna bırakıyorummm günümü bile takip etmiyorum herşeyin hayırlısııı bu bebek defterini kapattım olursa hayırlısıyla gelsin inşallah.....Olmazsada Rabbim en doğrusunu bilir.Hayırlı değilse bile hayırta çevirip versin inşallah....:70:

kızlar selam :)
ne zamandır gelemiyorum, ama bir değişiklik yok, hayat rutinde devam ediyor.
hepinizi özledim, sevgiler :29:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
edammm|20.04.2011
ua27|24.04.2011
maonyaaa|29.04.2011
karats|:97:
mutlukız|
nazderin|
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
betus19|36 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|28 hafta|Kız|Azra
pretty9217|13 Hafta|?|?
KUBI|9 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

kız azcuk kalmışşşş hamile adaylarııııı:65:

mrb canım...bende seni özledim....1 haftadır eşim evde bütün gün onunla geçti...bugünde gitti :14:
sabah gelirim konuşuruz canm öptm

bende diyomm bu kzı nerelerdee.cnm ayrıldığın gibi kavuş bak sana şarkı besteledimm.

bir taş attım pencereye tık dedii sultanın kocası çıktı,sultan evde yok dediii vay vayyyy:60:

slmmm herkeseee...
uzun zamandır görüşemez oldukk..
özledim hepinizi...
allahtan birbirimizden haber alabiliyoruzz...

selam kızlar biz geldik
teyzeleri buğlemle yazıyoruz şuan bu mesajı biz çok iyiyiz herşey yolunda gidiyor sizleri özledikte bi nete girip bakalım dedik ama kimsecikler yok neyse biz yine geliriz hepinizi öpüyoruz

selam kızlar biz geldik
teyzeleri buğlemle yazıyoruz şuan bu mesajı biz çok iyiyiz herşey yolunda gidiyor sizleri özledikte bi nete girip bakalım dedik ama kimsecikler yok neyse biz yine geliriz hepinizi öpüyoruz

:46::46::46::46:yerimmm ben o buğlemin minikkk parmaklarınıııı yumak elleriniii yaradanına kurban olsun tuğba teyzesiiii:48:

doktordan geldimm yumurtalarımda hiç bi gelişme yokkkk:47:yumurtalarrrrrrrrrrrrrr gelişin ulennnnnnnnnn:57:
:1::1::1:kafayııı tırlattımmm galibaaa:1:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)
maonyaaa,
gulbebek,
karats+

tuğbişim çok sağol şarkın için..inşallah günler tez zamanda su gibi geçer:))

bu arada denizi aradım herkesee çook selamı varr..2 hafta sonra kaynanası gidiyomuş ..hemen gelip efeyle bol bol görüşcez dioo..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

1. karats

tuğbaaaaaaaaaaaaaa bak gitmisin hemen sonrada nie kimse yok diyosun gelincede yüzümüze bakmıyosun yaaa:57::57::57::57::57:

slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz dr sezeryan dedi 21 nisanda sezeryanla doğum yapıcam 1 haftam kaldı darısı sizlerin başına inş.

16.gün 16mm olmuş yumurtam kızlarr.

cuma akşamı aşılamam varrr.dualarınızı bekliyrmmm rabbim herşeyin hayırlısını versin

:49::49::49:

selam kızlar biz geldik

ayyy canım benim ne kadar tatlıdır o şimdi maşallah :nazar:
özledik seni..en kısa zamanda görüşürüz inş..öpüyorum ikinizide..

Back
X