Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozpar canım hayırlı olsun bebişin analı babalı güle güle büyüt inşallah.
sağol canım benim..seninde bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim..efecik nasıl bu arada?resmini gördüm,çok tatlı maşşallah![]()
sağol canım. efecik iyi beni sinir etmekle meşgul. ya bazen sebepsiz bi ağlamaya başlıyor ne yapsm susturamıyorum hem üzülüyorum hem sinirleniyorum hem kendime kızıyorum beceremiyorum susturmayı diye ama bugün bişey keşfettim müziğin sesini baya bi açınca susup dinliyor uyuyakalıyor. umarım her zaman işe yarar bu taktik![]()
bendede aynı duygular var canım..susturamadığımda "ben bu işi beceremiyorum"diye düşünüyorum..ama kuzum benim kokumu aldığı an sakinleşiyor,demekki en çok ihtiyacı olan şey benim deyip kendimi teselli ediyorum..
biçok şeyi bilmiyorum zaten..daha hala ne sıklıkta emzirmeliyim,uyurken uyandırıp emziriyim mi bilemiyorum..en son muayenede dr 2 saatte bir emziriyorum dediğimde yorum yapmadı..bende arada kaldım..sen nasıl yapıyorsun canım??
sağol edacım,sonunda evimizdeyiz...sen nasılsın?herşey iyidir umarım...
evinde olmana çok sevindim..özlemiştik seni...
bende çok iyiyim öznurcum herşey yolunda allaha şükür..
sen nasılsın toplanabildin mi tam anlamıyla??
ne demek canım benim inanın kendim kadar sizlerinde bebek sahibi olmanızı istiyorum ve dua ediyorum![]()
sağol canım izne ayrılınca artıkbol bol burda olurum konuşuruz:)))
yaşasınnn herkess topiğeee dönüoooo![]()
kızlar arada giriyorum,ama kimselere denk gelemedim maalesef...oğluşumun fotosunu eklemeye çalıştım ama hata verdi,sonra yine denerim...
sağol edacım,sonunda evimizdeyiz...sen nasılsın?herşey iyidir umarım...
evinde olmana çok sevindim..özlemiştik seni...
bende çok iyiyim öznurcum herşey yolunda allaha şükür..
sen nasılsın toplanabildin mi tam anlamıyla??
bende sizlerle sohbet etmeyi özlemiştim canım..doğumla ilgili bir sıkıntım olmadı zaten canım..2 3 gün eğrilip doğrulmakta zorlandım o kadar..şimdi hiç bi sıkıntım yok..Çağan başta biraz rahatsızlanmıştı,şimdi o da iyi çok şükür..her gün farklı bi huyu var,bende ona ayak uyduruyorum işte..
heyecanla bekliyorum canımm güzel bebişinin fotografını![]()
bende sizlerle sohbet etmeyi özlemiştim canım..doğumla ilgili bir sıkıntım olmadı zaten canım..2 3 gün eğrilip doğrulmakta zorlandım o kadar..şimdi hiç bi sıkıntım yok..Çağan başta biraz rahatsızlanmıştı,şimdi o da iyi çok şükür..her gün farklı bi huyu var,bende ona ayak uyduruyorum işte..
ayyy canım yaaa çok sevindimm...
herşeyi atlattınız çok şükür..
allah sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütmeyi nasip etsin inş![]()
canım deniyorum ama hep hata veriyor..eklenti ekle butonu dışında ekleyebileceğim bi yer var mı,deneyim?
kızlar sonunda oğluşumun resmini ekleyebildim..işte oğluşum teyzeleri...