Pozitif düşünmek istiyorum, ama olmuyor işte olmuyor :(((

öncelikle allah anali babali büyütsün bebegini:)
bence biraz abartiyosun gibime geldi
kimse benim kadar sevemez demissin sanki cocugunu kaynanandan kiskanmissin
hem ne güzel seviyo torununu sahip cikiyo daha ne istiyosunki?
tamam asiri ilgi bunaltir o konuda haklisin ama bence bu kadarda abartilcak bisey degil
millet kaynanasindan neler neler cekiyo
seninki sadece bebegini seviyomus
bence buna sinir olmak yerine sevinmelisin

ayni odada yatma olayini simdi farkettim
o gercekten cok sacma olmus

çok abartmışsınız.babanesi tabii ki.sevicek de, altını da değiştirecek.
ne mutlu ki sana torununu çok seviyor.
aynı odada yatmak istemesi de gayet doğal.
mimikler yapıp onu eğlendirmek istemesi de gayet doğal.
merak etme bebeğin seni tabii ki ayrı bi sevicek.ama babanesini de babane olarak sevicek.
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri ben de hissetmiştim.
doğum sonrası hormonlar ve psikoloji çok etkileniyor.
sakın hormonlarının oyununa gelip hayatı kendine zindan etme.
bırak sevgisini doyasıya göstersin babanesi.
o sırada sen de kendine zaman ayırırsın, eşine zaman ayırırsın.ne güzel işte kendiniz için bol bol zamanınız olur.
zamanla hislerin normale döner.ama pozitif bakmaya çalış ve babanesine de hak ver lütfen

kızlar ya bende yeğenimden biliyorum minicik bebek okadar ellenmezki hiç kucaktan indirmeyince çok seviyormu demek oluyor ya biz dokunmaya kıyamıyoruz bir şey olucak diye birde kendi odasında yatsın özel diye birşey var dimi ben kayınvalide olsam gider yatarım yatağımda niye bebekle yatıcam diye direteyimki bazen bu kadar iyi düşünmekten maraz doğuyor arkadaşlar

canım bencede pozitif düşünmelisin
ne güzel seviliyo bebeğin bak bende doğumdan beri evimde 3gün kalsam 4. günü kayınpeder almaya geliyo özlüyolar ilk torun seviliyo
benim hoşuma gidi onlar sevdikçe
bende kaynanama kızardım çok karışıyo diyo hamişken ama o olmasa kızımı emziremicektim bile
kaç gece sabahladı bende Allah razı olsun
bence iyi yönünden düşün herşeyi bebişlerin annelere yapışık büyümeleri taraftarı değilim pek

zaten gelin yapışmıyormuşki kaynana yapışıyormuş

emzirirken biri okadar dibime girse ...... var derim sıkıntı gelir insana kendi anası bile olsa

herşeyin aşırısı sıkar insanı orda haklısın birşey diyemem
ama bu benim çocuğum kimse benden fazla sevemez lafı normal gelmedi bana
ne güzel işte sevsin babaannesi sevmese daha mı yi olurdu
yeni doğum yaptığın için biraz karışık duyguların sanırım ama yinede olumlu düşünmeye çalış
sanırım sürekli birarada değilsin kaynananla 1 hafta dediğinde çabucak geçer.yerinde olsam hiç strese girmem ortamı germemyerimseniben

arkadaşım yerden göğe kadar haklısın....aynı odada yatmanın hiç bir mazeretei olamaz..insanların özel hayatına girilirmi..seviyorsa bir babanne gibi sevsin abartmadan böyle hastalık boyutunda değil..bunun herkese zararı olur...

ama sende gerektiği zaman bunu ifade etmelisin bence..

teşekkürler yorumun için
ama senin gelininde aynı şeyi yapsa kısmına katılmıyorum
bn gelinimi bu derece sıkmam kii
hem bi çoçuğu annesinden fazla kim sevebilirki
daha doğrusu gerçekten çoçuğunu seven bi anneden fazla kimse sevemez diye düşünüüyorm
adı üstünde anne..
hem bu birazda kayınvalidemin zamanında bana yaptığı şeylerden
kaynaklanıyor...ve sanki bn doğurmamışım gibi
bi tavır içinde oluyor
oğlunun çoçuğu benim değilmiş gibi
siz olsanız bu durumu çok sakinmi karşılarsınız..
ama yinede bn komleks dediğiniz şeyi
yapmasamda bu durumdan kurtulucam inş..

kötü ne var bundan kadının torunu ah keşke benimde babannem beni böle sevseydide annem çalışıyo die ananemlerde kalıp annesiz büyümeseydim
bn sevmesin demiyorum ki:)) tabi ki sevecek abartmasın diyorum
evet doğru diyosun 2 hafta için katlanmam lazım..bunu için çabalıyorum zaten..
teşekkürler
benim çekmedimi nereden biliyorsunuz...
belkide bu kadar olaydan sonra bu derece kızar hale geldim
sevmesine bişet demiyorum sevsin ama abartan o zaten
doğumdan sonra beni kıracak okadar şey yaptı ki
ister istemez canımı sıkıyor bu durum..

inş.bnde bunu çok istiyorum..teşekküredrim

ya canım bnde değilim asla ..
ama işteğim yaşadığımız olumsuz şeyler beni bu duruma sürükledii

bnde germem zaten geremem ki..
kendime yaparım herşeyi..içime atarımm.kimseye bişey demem diyemem kırmaktan korkarım
beni defalarca kırsalarda..bn hala diyorum
çoçuğumu elbette en fazla bn severim..onu bn taşıdım bn doğurdumm tabiki bn severim
cvbın için teşekkürle..

edersem tepkisi çok fazla olur
buna eminim..şahit oldum

evet ..çok haklısın:gitme:

evet işte bnde bunu istiyorum abrtmadan yapsın..
evet kızdırmak için yaptığını çokiyi anlıyorum bazen..,
anne uytuyum diyorum vermiyor
emecek diyorum vermiyor
gelde sinir olma
teşekküredrim canım..
dediklerini yapıcam canm
teşşekküredrim..
çok güzel anlatmışın
işte bunudemem beni kötü yapıyor..
İki haftada rüzgarı kendine çevir ve öyle dön..işte bunu düşünerek
sabredebilirim..teşekküredrim:))
:gitme:
benim annemde kzımı benden daha cok sevdiğini iddia eder..etsin ne olacak ki..siz kayınvalidenize başka nedenlerle sinir olmuşsunuz galıba..ondan bu kadar sevmesini yada seviyor görnmesini istemiyorsunuz..

evet başka olaylar beni bu raddeye getirdi zaten:(

yorumlarınız içn çok teşekkürler
daha iyi hissediyorum kendimi:)
iyki varsınıız:)

yuh artık herkes yerini bilsin........bir şekilde rahatsızlığını dile getir canım yoksa biraz daha büyüyünce benim yanımda kalsın diyip diyip kendi evine götürmeye de başlar ondan sonra hiç önünü alamazsın ......o ayarını tutturamamış torun sevgisinin ...........

gulum seni cok iyi anliyorum..senin durumunda kim olsa ayni sekilde rahatsiz olur..ama olaya birde kayinvalidenin tarafindan bakinca, ilk torunu ve torun sahibi olanlarin soylediklerine gore, evlat sevgisinden kat kat ustunmus torun sevgisi..bende zamaninda kayin validemin cocuklarima olan her davranisindan aynen senin gibi sinir olurdum..simdi cook uzaktayiz..bir cocugumuz daha oldu..simdi diyorumki, keske babannesi yakin olsaydi da cocugum babanne sevgisini de tatsaydi..iki hafta degilmi gelir gecer..birak sevsin torununu doya doya..bence rahatsiz olma bundan aksine sevin, gurur duy..bebeginden de esirgeme babannesini..herkesin yeri ayri..ayni oda da yatma konusuna gelince, herkes acimasizca elestirmis kayinvalideyi..ama bence kadincagiz yine sevgisinden yatmis ayni oda da sizinle..sezeryanla dogum yapmisin zaten, gece sana yardimci olmak icin ayni odada yattigini dusunuyorum ben.hersey gonlunce olsun canim..bebegini de gule gule buyut insallah..

işte ben öyle davranama o biraz frenlesin istiyorum kendini
bakalım ne olacak..teşeşkkürederim

teşekküredrim ne güzel anlatmışın:)))
onun tarafından bakmak güzel fikir evet..bun u denicem inş.
ama benim yanımda yatma konusnda pek iyi niyetli oldunu
düşünemiyorum...yani öyle değildi.

vallahi, ben hiç iyi niyetinden yattığını sanmam iyi niyetli insan hasas olur karşısındakini rahatsız edebilecek bir hareketi yapmak istemez biraz inat yapıyo fazla sahiplenici davranıyo gibi kızkardeşimin bebeği ben teyzesiyim neden öpmedim bebeği çok kucağıma almadım annesi babası istemiyorda ondan onların bebeği hasas olmaları normal iyice ellesin sıksın öpsün çocuk bunalsın bebeğin bunalabileceyini kimse düşünmüyor

normalde kayinvaldem ile aramda sorun olmasa bile seni çok iyi anliyorum
benim kayinvaldemde kızımı artık seviyor diyemiyorum çünkü resmen tapiyor
kadın çıldırıyor ya yok böyle bişey
normal değil yani hal ve hareketleri kızımı gördüğü zaman
anlatamaya bile uğraşmiyorum çünkü böyle bişeyi daha önce hiç görmedim
benim annemde çok seviyor kızımıama kendini kayıp etmiyor
neyse daha ben hamileyken bu başladı
işte o benim kızım onu ben büyütücem guclubacismile
hadi yaaa? dedim çok berklersin dedim güldüm geçtim
doğum yaptım
bu başladı işte emzirmen bitince ben alıcam kızımı
ben gene dalga geçtim kendisiylen
ama sonra bana eşimin ve kayinpederimin yanında dediki ilerde kızım büyünce seni değil beni dinleyecek gör bak fisfisfis
işte o an şalterler attı bende
ne gözüm eşimi ne de kayinpederimi gördü
ağzının payını verdim
öyleki 2 hafta boyunca kızımı görmeye gelmeyi bırak telefon bile açamadı napiyorsunuz diye
ondan sonrada öyle abuk subuk konuşmayı kesti
sade bikere dediki en az senin kadar çok seviyorum büyünce izin ver arada bizde kalsın
dedimki büyüsün hele bi, ondan sonra bakarız
tabii kızım benim gözümde hiç büyümiek o ayrı kaydirigubbakcemile3

doğursun senin kaynana bitane kardaş

doğursun senin kaynana bitane kardaş

ben uzun zaman çocuk yapmadım
kayinvaldemde evlendiğim günün ertesi günü başladı torun istiyorum demeye
hata bi ara iyice abartı ve size inat bitane ben doğurcam görürsünüz demeye başladı
önce dalgaya vurdum aaa ne güzel olur yap bitane severiz, belki bi görümcem olur felan dedim sonra aynı şeyi bidaha tekrarladı bu sefer bende anne pardon ama neylen yapacan gerekli ekipmanların alınalı çok olmadımı demiştim (rahimi ameliyatı geçirmiş yıllar önce)
tabii aynen şok kendisi akannehirakannehir
böyle bi cevap beklemiyordu
ama haketti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…