• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Baktr onlara bı bakalım adet gecikmesi yumurtlama sorunu olanlarda oluyor ilac kullanıyorsun olmadı başlarsınız insallh senin öyle değildir
Uc aydr duzenlıydı akıntımdan yumurtladmı bıle anlıyodum ama buay yok agrım bıle yok kadıkta

Selam kızlar adetime 2gün var 2 yıldır bebiş istiyoruz belirtilerim şöyle 2 gündür göğüslerim cok acıyor yüzüstü yatamıyorum agırlastı gibi ilk defa bu kadar şiddetli agrıyo dokunamıyorum resmen.ve yine 2 gğnüdr adet sancısı gibi ara ara agrım oluyo ama anlık sürüyo. Hamile olabilirmiyim acaba kızlar :KK200:

Bnm ıkı ay daha buay yumurtlama yoktu dr a gtcm gne az zaman gcsn belkı bunye korunmayı bırakınca sapıttı bnm
canım adet düzensizliği korunmayı bıraktığın için oluyor vücüdun dengesizleşiyor ve üstüne bebiş geliyor gerçekten üzme sakın kendini adetim düzensizleşti yumurtlamıyorum falan diye düşünme benımde 2 aydır adetim düzensizdi doktora gittim hatta geçen hafta adetim niye düzensiz diye doktor da baktı yumurtlamışsın dönem dönem olabilir dedi sıkıntı yok merak etme dedi 1 hafta geçti bebeği öğrendim yani adet düzensizliği aslında kötü bir şey değil korunmayı bıraktığın için vücudun ayak uydurmaya çalışıyor şu an :) gecenin 4.45inde anlatabildim mi bilmiyorum kelimelerim yarım yamalaksa kusura bakma artık :)

canım adet düzensizliği korunmayı bıraktığın için oluyor vücüdun dengesizleşiyor ve üstüne bebiş geliyor gerçekten üzme sakın kendini adetim düzensizleşti yumurtlamıyorum falan diye düşünme benımde 2 aydır adetim düzensizdi doktora gittim hatta geçen hafta adetim niye düzensiz diye doktor da baktı yumurtlamışsın dönem dönem olabilir dedi sıkıntı yok merak etme dedi 1 hafta geçti bebeği öğrendim yani adet düzensizliği aslında kötü bir şey değil korunmayı bıraktığın için vücudun ayak uydurmaya çalışıyor şu an :) gecenin 4.45inde anlatabildim mi bilmiyorum kelimelerim yarım yamalaksa kusura bakma artık :)
Teşekkür ederım cnm haklısın normal ons yumurtlamısımdır beklıyorum ıste pazar gunu bes gun once lh testımı atıyorum belkı ogun yumurtladm varsada kanda da bes gunde cıkmaz belkı bakalım ıste ne olcak

Eklentiler

• B6277C61-2FFF-4472-879C-199657E165EC.webp
    B6277C61-2FFF-4472-879C-199657E165EC.webp
    23 KB · Görüntüleme: 108
Teşekkür ederım cnm haklısın normal ons yumurtlamısımdır beklıyorum ıste pazar gunu bes gun once lh testımı atıyorum belkı ogun yumurtladm varsada kanda da bes gunde cıkmaz belkı bakalım ıste ne olcak
Heh bak sunu da soyleyeyim doktora sali gunu gitmistim ben doktor bakti temiz dedi iste sonra ertesi gunu ben cok rahatsizlandim esim acile goturdu orda midem bulaniyor deyince doktor hcg istedi yahuuu dedim hamile değilim olsam bilmez miyim :) neyse gercekten yaptilar hcg 0,1 cikti :) neyse adet gunum normalde pazar günüydü olmadim zaten duzensiz oldugu icin adetim telas etmedim 2 gun gecti sali günü kahverengi leke geldi sonra ne gelen ne giden neyse carsamba oldu yani o hcgden 1 hafta sonra oglumla hava almaya cikmistik giderken eczanenin onunden gectim epeyde ilerledim sonra şeytan durttu bi test al dedi resmen geri dondum :) ben tabi dalga geçiyorum kendimle bak test aliyorum şimdi adet olurum yolda giderken falan Eve geldim yaptim cift cizgiyi gördüm sok oldum yani demek istediğim su ki demekki ben gittigimde daha dollenme asamasindaydi ki cikmadi kanda 8 gun sonra deger 104 cikti bir bekle bakalim belki vardir minnos yoksada uzulme yakindir gelmesi insallah :)

Heh bak sunu da soyleyeyim doktora sali gunu gitmistim ben doktor bakti temiz dedi iste sonra ertesi gunu ben cok rahatsizlandim esim acile goturdu orda midem bulaniyor deyince doktor hcg istedi yahuuu dedim hamile değilim olsam bilmez miyim :) neyse gercekten yaptilar hcg 0,1 cikti :) neyse adet gunum normalde pazar günüydü olmadim zaten duzensiz oldugu icin adetim telas etmedim 2 gun gecti sali günü kahverengi leke geldi sonra ne gelen ne giden neyse carsamba oldu yani o hcgden 1 hafta sonra oglumla hava almaya cikmistik giderken eczanenin onunden gectim epeyde ilerledim sonra şeytan durttu bi test al dedi resmen geri dondum :) ben tabi dalga geçiyorum kendimle bak test aliyorum şimdi adet olurum yolda giderken falan Eve geldim yaptim cift cizgiyi gördüm sok oldum yani demek istediğim su ki demekki ben gittigimde daha dollenme asamasindaydi ki cikmadi kanda 8 gun sonra deger 104 cikti bir bekle bakalim belki vardir minnos yoksada uzulme yakindir gelmesi insallah :)
Yanı cnm 4 5 gun gectı vrsa zaten kandada cıkmaz dedıgın gıbı agrım sızımda yok dr yumurtan catlamamıs yada kıst olusmus falan demedı rahım duvarn kalınlasmıs dedı y adat olcm yada hıc beklemedıgım sıger sonuc aınırlwrım boUldu ama oananlı aglıyorum suan ısyerınde beklemek zor

Cnm usttekı sabahtı dıgerı aksamdı dundu bunlar bugun yapmadım ıkıncı gunum bugun gecıkmenın senın kacıncı gun bekleyınce renklerı acıklastı

Ben bat 17 Kasım..daha adet günüme var..
Dün yine yaptım ama bir şey yok galiba off...

Senın testın ılk halımı bu acık renk ama rengı bellı benım durunca rengı acıldı

Yok canım..benim ki De sonradan o he geldi

Umudunu kaybetme tabiki ama geçen ay bende de böyle çıkmıştı adet oldum malesef inşallah sizinki bebiş dir

Aynen cnm...benim ümidim dr kalmadı bu ay için.. hayırlısı artık

kaçıncı günündesin canım

Bat 17 Kasım cnm..o testi adetten sekiz gün önce yaptım galiba...

Back
X