- Emoji Skoru
- 11.879
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.181
Senın adet oldumu cnm tamHaklısın arkadaşım ne diyim izlenir tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senın adet oldumu cnm tamHaklısın arkadaşım ne diyim izlenir tabi
Evet evet oldum benSenın adet oldumu cnm tam
Bıdakı aya cnm yumurtlama testoyşe yapsana aende ay sıkıldı ıcım ıyıce mıdem bulandı yaEvet evet oldum ben
Bıdakı aya cnm yumurtlama testoyşe yapsana aende ay sıkıldı ıcım ıyıce mıdem bulandı ya[/QUOTE ben bı gidimde bakalım.ne dicekler sende git haber et bana gidince
Resmi kirp öyle yükle bakalım cnmKizlar adetime 4 gun var test yaptim ikinci cizgi silk cikti resume yukleyemedim ne Demek bu
farklı bi topikte paylaşmışsınız resmi ordan gördüm :) gayet net bi çizgi var.. hayırlı olsun ..Kizlar adetime 4 gun var test yaptim ikinci cizgi silk cikti resume yukleyemedim ne Demek bu
Daha yeni uye oldum sirf bunun icin ama ogreniyorum yavas yavasfarklı bi topikte paylaşmışsınız resmi ordan gördüm :) gayet net bi çizgi var.. hayırlı olsun ..
hoşgeldiniz o zaman :)Daha yeni uye oldum sirf bunun icin ama ogreniyorum yavas yavas
Pozitif hayırlı olsun cnm benmDaha yeni uye oldum sirf bunun icin ama ogreniyorum yavas yavas
Amiiin inşallah canım saol :)Canimm cok tesekkurler :) sende saglikla kucagina al bebegini insallah
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah6.6 haftaligiz pazartesi kalp atisi kese gorundu ilk tup bebek dememle hamile kaldım cok zordu evreleri ama oldu sonunda...SükürLer olsun rabbim.isteyen.herkese bu duyguyu yasatsin...
Amin cok tesekkur ederim allah razi Olsunhoşgeldiniz o zaman :)
yarın testi tekrarlayın isterseniz ya da en kesin çözüm kan verin.. hiç bi soru işareti kalmasın aklınızda.. rabbim gönlünüze göre versin :)
Pozitif hayırlı olsun cnm benm[/QUOTE
cok teşekkür ederim
benim batta 17 aralık son adet tarihin neydi senin?Kizlar selam. Bat 17 aralik. Testi dun gece ama 5 saatlik idrarla yaptim. Bir sey gorebiliyor musunuz burada? Bat yaklastikca yine sabirsizliklar basladi bende ya of..
ilişki zamanalrını hatırlıyormusun?Merhaba kizlar dun test resmi paylasmistim bugun kan verdim sonuc çıktı 104 hamileymisim daha yeni bir gebelik
Hatırliyorum canim 30 kasimdi sanirimilişki zamanalrını hatırlıyormusun?
tek geceden mi peki son regl tarihiniz neydi?Hatırliyorum canim 30 kasimdi sanirim