• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kzlar adetınız bır ıkı gun gecsın mutlaka öle yapın kesın sonuc alırsınız

19B09AE2-C092-44FC-81CE-2FE4E5820B10.webp Günaydın kızlar. Bat 18-19 aralık, yani bugün olmam gerekiyor. Az önce bir test yaptım 2-3 dk içinde böyle oldu bi bakar mısınız heyecandan ölmek üzereyim :silah:
3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatiff çıkmıştı o yüzden umutlanmıyordum

Eki Görüntüle 2080825 Günaydın kızlar. Bat 18-19 aralık, yani bugün olmam gerekiyor. Az önce bir test yaptım 2-3 dk içinde böyle oldu bi bakar mısınız heyecandan ölmek üzereyim :silah:
3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatiff çıkmıştı o yüzden umutlanmıyordum
Canimm var cizgi :)

Kızlar bendn sabah yogun beyaz jel kıvamında akıntı geldı ya hastamı olcam yoksa hamıleyken gelırmı boyle akıntı

Teşekkür ederim hala şoktayım. Sizi de allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize. Bebetime markası, yanılma payı olabilir mi mümkün mü? 3 gün önceki testte görünmedi de
Bebetime kullandım ben bu sefer.Azcık daha koyuydu ama adet günümü geçmişti.Bence doktora gitmeyi erteleyebilir,testlerden takip yapabilirsin şuan.Çok yeni oldugu için siliktir.İnşallah Saglıkla alalım kucagımıza

Bebetime kullandım ben bu sefer.Azcık daha koyuydu ama adet günümü geçmişti.Bence doktora gitmeyi erteleyebilir,testlerden takip yapabilirsin şuan.Çok yeni oldugu için siliktir.İnşallah Saglıkla alalım kucagımıza
Evet bu dediğiniz daha sağlıklı bi yol erkenden gelin güvey olmayayım en iyisi :) Çok teşekkür ederim

Kese görülmesi için dedim Can'ım.Çok muallakta bırakıp,ciddiye almıyorlar o yüzden.Ben 9 gün gitmedim :)))
Anladım şimdi biraz aptal oldum testi görünce kusura bakmayın :)) Bat’tan itibaren 1 hafta 10 gün civarı geçince kese görünür o halde doğru mu?

Anladım şimdi biraz aptal oldum testi görünce kusura bakmayın :)) Bat’tan itibaren 1 hafta 10 gün civarı geçince kese görünür o halde doğru mu?
Evet 1 hafta geçince karından görünür.Ben kan vermeden direk kese gördüm.Bu kez stressiz geçiriyorum şükür.2 günde bir kan aldırmak telaşeden başka birşey değil.:) Tamamına erdirsin Rabbim inşallah.

Evet 1 hafta geçince karından görünür.Ben kan vermeden direk kese gördüm.Bu kez stressiz geçiriyorum şükür.2 günde bir kan aldırmak telaşeden başka birşey değil.:) Tamamına erdirsin Rabbim inşallah.
Amin canım benim :)

Back
X