- Emoji Skoru
- 158
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.381
Selam kızlar yine ben :) adetim 2 gün gecikti gittim test aldım ama yapmadım daha korkuyorum.napsam bilemedim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar yine ben :) adetim 2 gün gecikti gittim test aldım ama yapmadım daha korkuyorum.napsam bilemedim ![]()
Yine negatif cıkcak ama yaaaKorkunun ecele faydasınyok kos yap
Ay canım ya bende seninle aynı durumdayımYine negatif cıkcak ama yaaahic adet belirtim de yok sadece gögüslerim acıyo sızlıyo bide sol kasıgıma arasıra kramp giriyo
Kız daha nolsun hado yap hemen at beklıyorumYine negatif cıkcak ama yaaahic adet belirtim de yok sadece gögüslerim acıyo sızlıyo bide sol kasıgıma arasıra kramp giriyo
Ben aksam lh testı yapcam ondada cıkıypmus ya eldekı gebelıklerı bıtırdım artık negatıfler sagolsun anladık negatıf yanı sabah yogun jel gbı akıntım oldu arar sora bel agrısı ah sen nıye gıtmıyon dr aAy canım ya bende seninle aynı durumdayımyani 2 hafta önce pazar günü pembe bi akıntı geldi peçeteyi dolduracak kadar ondan sonra adet olmadı dünde sol kasığıma ara ara ağrı girdi çıktı ama bugün hiçbişey yok çok kararsızım test yapıp yapmamakla yarın doktora gidicem bakalım
Valla eczacıyı zengin ettim yani haftada 3-4 test alarak negatifleri gördükçe moralim bozuluyor o akıntı bende dün vardı bugün yok ağrılarım da geçti sadece arada bir solda da sağdaki kasığımdada kramp girer gibi ağrı oluyo geçiyo yarın gidicem doktora canım ya hayırlısı bakalımBen aksam lh testı yapcam ondada cıkıypmus ya eldekı gebelıklerı bıtırdım artık negatıfler sagolsun anladık negatıf yanı sabah yogun jel gbı akıntım oldu arar sora bel agrısı ah sen nıye gıtmıyon dr a
Ay cnm kıst falan olur ıde yumurtan catlamamıstor ne bılım kalmıstır sıkıntı olmasın yap yoksa gıt ılıskıden 12 gunde cıkar ıdrarda mutlakaValla eczacıyı zengin ettim yani haftada 3-4 test alarak negatifleri gördükçe moralim bozuluyor o akıntı bende dün vardı bugün yok ağrılarım da geçti sadece arada bir solda da sağdaki kasığımdada kramp girer gibi ağrı oluyo geçiyo yarın gidicem doktora canım ya hayırlısı bakalım
Pkoluyum canım ama kendi kendine çatlıyodu yumurtam geçliğimden beri ilk defa bu kadar gecikti inşallah bişey çıkmaz dua ediyorum yoksa çökerim yani benAy cnm kıst falan olur ıde yumurtan catlamamıstor ne bılım kalmıstır sıkıntı olmasın yap yoksa gıt ılıskıden 12 gunde cıkar ıdrarda mutlaka
Bnm 21.gunde yumurtlma yok cıktıya bnmde muhtemel oyuzden gecıktı korkuyorum bebegım olmıcak dıyePkoluyum canım ama kendi kendine çatlıyodu yumurtam geçliğimden beri ilk defa bu kadar gecikti inşallah bişey çıkmaz dua ediyorum yoksa çökerim yani ben
e de kost vardı sanırım benımkıde catlamamısto cnmBu gün adet günüm test yaptım çıkmadı..
İlk kez böyle oluyor ben bırakın gününde olmayı bir iki gün önce olurdum...
Acaba muayene sırasında çatlamaya bir yumurta vardi sanırım o kist oldu galiba..
O yüzden adet olmadım..
Over kisti yani çatlamayan fazla büyümüş yumurta kisti adet gecikmesi yapar mı
Bilmeniz var mı
Doktor yedi Aralık sekiz Aralık ilişki günü vermişti
Gebelik olsa kanda çıkardı sanırım değil mi
bugün sabah regl oldum
Gecen ay bend
e de kost vardı sanırım benımkıde catlamamısto cnm
Kaç gün gecikme yaptı sende canm...yarın sabah sağlık ocağına kan test verecem sonuçlara göre doktora giderim artık..
Peki kist olduğu zaman illa söktürücü mu veriyor
Yoksa belli bir zaman kendiliğinden adet olmayı mı bekliyorsun
HAYırlı olsunEki Görüntüle 2080825 Günaydın kızlar. Bat 18-19 aralık, yani bugün olmam gerekiyor. Az önce bir test yaptım 2-3 dk içinde böyle oldu bi bakar mısınız heyecandan ölmek üzereyim
3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatiff çıkmıştı o yüzden umutlanmıyordum
Gözün aydın canım allah sana bağışlasın bebeğini :)Kızlaarrrr o hayalet çizgiyi gördüm elim Ayağım titriyor şu an fotosu yüklenmiyo diyo yükleyemiyorum ama var ya
Hizliresime yukle linki kopyala bura at canimKızlaarrrr o hayalet çizgiyi gördüm elim Ayağım titriyor şu an fotosu yüklenmiyo diyo yükleyemiyorum ama var ya
İnşallah test doğrudur canım ya allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)Gözün aydın canım allah sana bağışlasın bebeğini :)