• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Selam kızlar yine ben :) adetim 2 gün gecikti gittim test aldım ama yapmadım daha korkuyorum.napsam bilemedim ‍♀️

Yine negatif cıkcak ama yaaa :KK17: hic adet belirtim de yok sadece gögüslerim acıyo sızlıyo bide sol kasıgıma arasıra kramp giriyo
Ay canım ya bende seninle aynı durumdayım :( yani 2 hafta önce pazar günü pembe bi akıntı geldi peçeteyi dolduracak kadar ondan sonra adet olmadı dünde sol kasığıma ara ara ağrı girdi çıktı ama bugün hiçbişey yok çok kararsızım test yapıp yapmamakla yarın doktora gidicem bakalım

Ay canım ya bende seninle aynı durumdayım :KK43: yani 2 hafta önce pazar günü pembe bi akıntı geldi peçeteyi dolduracak kadar ondan sonra adet olmadı dünde sol kasığıma ara ara ağrı girdi çıktı ama bugün hiçbişey yok çok kararsızım test yapıp yapmamakla yarın doktora gidicem bakalım
Ben aksam lh testı yapcam ondada cıkıypmus ya eldekı gebelıklerı bıtırdım artık negatıfler sagolsun anladık negatıf yanı sabah yogun jel gbı akıntım oldu arar sora bel agrısı ah sen nıye gıtmıyon dr a

Ben aksam lh testı yapcam ondada cıkıypmus ya eldekı gebelıklerı bıtırdım artık negatıfler sagolsun anladık negatıf yanı sabah yogun jel gbı akıntım oldu arar sora bel agrısı ah sen nıye gıtmıyon dr a
Valla eczacıyı zengin ettim yani haftada 3-4 test alarak negatifleri gördükçe moralim bozuluyor o akıntı bende dün vardı bugün yok ağrılarım da geçti sadece arada bir solda da sağdaki kasığımdada kramp girer gibi ağrı oluyo geçiyo yarın gidicem doktora canım ya hayırlısı bakalım

Valla eczacıyı zengin ettim yani haftada 3-4 test alarak negatifleri gördükçe moralim bozuluyor o akıntı bende dün vardı bugün yok ağrılarım da geçti sadece arada bir solda da sağdaki kasığımdada kramp girer gibi ağrı oluyo geçiyo yarın gidicem doktora canım ya hayırlısı bakalım
Ay cnm kıst falan olur ıde yumurtan catlamamıstor ne bılım kalmıstır sıkıntı olmasın yap yoksa gıt ılıskıden 12 gunde cıkar ıdrarda mutlaka

Ay cnm kıst falan olur ıde yumurtan catlamamıstor ne bılım kalmıstır sıkıntı olmasın yap yoksa gıt ılıskıden 12 gunde cıkar ıdrarda mutlaka
Pkoluyum canım ama kendi kendine çatlıyodu yumurtam geçliğimden beri ilk defa bu kadar gecikti inşallah bişey çıkmaz dua ediyorum yoksa çökerim yani ben

Pkoluyum canım ama kendi kendine çatlıyodu yumurtam geçliğimden beri ilk defa bu kadar gecikti inşallah bişey çıkmaz dua ediyorum yoksa çökerim yani ben
Bnm 21.gunde yumurtlma yok cıktıya bnmde muhtemel oyuzden gecıktı korkuyorum bebegım olmıcak dıye

Bu gün adet günüm test yaptım çıkmadı..
İlk kez böyle oluyor ben bırakın gününde olmayı bir iki gün önce olurdum...

Acaba muayene sırasında çatlamaya bir yumurta vardi sanırım o kist oldu galiba..
O yüzden adet olmadım..

Over kisti yani çatlamayan fazla büyümüş yumurta kisti adet gecikmesi yapar mı
Bilmeniz var mı

Doktor yedi Aralık sekiz Aralık ilişki günü vermişti
Gebelik olsa kanda çıkardı sanırım değil mi

Gecen ay bend
Bu gün adet günüm test yaptım çıkmadı..
İlk kez böyle oluyor ben bırakın gününde olmayı bir iki gün önce olurdum...

Acaba muayene sırasında çatlamaya bir yumurta vardi sanırım o kist oldu galiba..
O yüzden adet olmadım..

Over kisti yani çatlamayan fazla büyümüş yumurta kisti adet gecikmesi yapar mı
Bilmeniz var mı

Doktor yedi Aralık sekiz Aralık ilişki günü vermişti
Gebelik olsa kanda çıkardı sanırım değil mi
e de kost vardı sanırım benımkıde catlamamısto cnm

Gecen ay bend

e de kost vardı sanırım benımkıde catlamamısto cnm

Kaç gün gecikme yaptı sende canm...yarın sabah sağlık ocağına kan test verecem sonuçlara göre doktora giderim artık..

Peki kist olduğu zaman illa söktürücü mu veriyor
Yoksa belli bir zaman kendiliğinden adet olmayı mı bekliyorsun

Balla ben 1 senedır kullanmadım en gec 45 gunde gelıyor benım adet bazen beklıyorum bazen ılac kullanıyorum cnm sokturucu sonrada dogum kont hapı berıyor benım 6gun oldu gecıkme cnm keske hamıle olsak
Kaç gün gecikme yaptı sende canm...yarın sabah sağlık ocağına kan test verecem sonuçlara göre doktora giderim artık..

Peki kist olduğu zaman illa söktürücü mu veriyor
Yoksa belli bir zaman kendiliğinden adet olmayı mı bekliyorsun

Eki Görüntüle 2080825 Günaydın kızlar. Bat 18-19 aralık, yani bugün olmam gerekiyor. Az önce bir test yaptım 2-3 dk içinde böyle oldu bi bakar mısınız heyecandan ölmek üzereyim :silah:
3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatiff çıkmıştı o yüzden umutlanmıyordum
HAYırlı olsun

Back
X