- Emoji Skoru
- 11.375
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.481
Var gibi canimbat 27 aralık sizce bir şey var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi canimbat 27 aralık sizce bir şey var mı?
Hemen ciktiysa yanlis oldugunu dusunmuyorum canim var ikinci cizgiGebelik testi 1 haftadır yapıyorum ilk defa böyle çizgi çıktı Eylül ayında düşğk yaptım o da böyle silik çizgi çıkmıştı kafam karıştı
Valla canım yaptım tek çizgi belirince hemen içeri kaçtım dedim 10 dk bekleyeyim üstünde öyle yazıyor testin sonra unuttum gitti 1 saat sonra aklıma geldi yarın da yapıcam testHemen ciktiysa yanlis oldugunu dusunmuyorum canim var ikinci cizgi
Anladim canim o zaman dikkate alma bunu canim yarin tekrar yapar atarsinValla canım yaptım tek çizgi belirince hemen içeri kaçtım dedim 10 dk bekleyeyim üstünde öyle yazıyor testin sonra unuttum gitti 1 saat sonra aklıma geldi yarın da yapıcam test
Cevabın için sağol canımAnladim canim o zaman dikkate alma bunu canim yarin tekrar yapar atarsin
Valla canım bi tecrübemi paylaşayım benim adetim 17 gün gecikti p.tsi akşam erken gebelik testi yaptım anında çok hafif çizgi belirdi ilk defa öyle çıktı o kadar teste rağmen hamileyim dedim ama ertesi gün doktora gittiğimde hamile olmadığımı öğrendim o yüzden testlere çok fazla güvenmiyorum açıkcası bence doğru sonuç almak istiyorsan adet günün geçtiğinde kan verirsen doğru sonuç alırsın hayırlısı olsun hakkındaValla canım yaptım tek çizgi belirince hemen içeri kaçtım dedim 10 dk bekleyeyim üstünde öyle yazıyor testin sonra unuttum gitti 1 saat sonra aklıma geldi yarın da yapıcam test
Haklısın canım aslında pcos olduğu çocuğum olmuyor olan da düşüyor 1 düşüğüm var onda da heveslenip erken gebelik testi yapmıştım çıktı kanda da çıktı ama 3 gün sonra düştü insanın elinde değil umutlanıyorValla canım bi tecrübemi paylaşayım benim adetim 17 gün gecikti p.tsi akşam erken gebelik testi yaptım anında çok hafif çizgi belirdi ilk defa öyle çıktı o kadar teste rağmen hamileyim dedim ama ertesi gün doktora gittiğimde hamile olmadığımı öğrendim o yüzden testlere çok fazla güvenmiyorum açıkcası bence doğru sonuç almak istiyorsan adet günün geçtiğinde kan verirsen doğru sonuç alırsın hayırlısı olsun hakkında
Ah yavrum ya bende de pko var ve inanılmaz stresli bi rahatsızlık ya çok sık adet oluyosun ya hiiçç olmuyosun hamileliğe engel oluyo Allah yardımcımız olsun gerçekten ben artık kafayı yemek üzereydim 15 gün boyunca her gün test yapıyodum yani hem negatifti görüyosun hem adet olmuyosun çok karmaşık bi durumHaklısın canım aslında pcos olduğu çocuğum olmuyor olan da düşüyor 1 düşüğüm var onda da heveslenip erken gebelik testi yapmıştım çıktı kanda da çıktı ama 3 gün sonra düştü insanın elinde değil umutlanıyor![]()
Damdan düşenin halinden damdan düşer anlarmış tam o oldu şuanAh yavrum ya bende de pko var ve inanılmaz stresli bi rahatsızlık ya çok sık adet oluyosun ya hiiçç olmuyosun hamileliğe engel oluyo Allah yardımcımız olsun gerçekten ben artık kafayı yemek üzereydim 15 gün boyunca her gün test yapıyodum yani hem negatifti görüyosun hem adet olmuyosun çok karmaşık bi durum
aynen çok zor stresli ve gergin oluyor insan sürekli test yapıp negatif sonuç almayı insanlara laf anlatmak hele başlı başına yoruyor insanı sen hamile misin Peki ?canım noldu sen gittin mi doktora merak ettimBusaban bırazdan gıdıcem cnm
Amin cnm rabbim tüm isteyenlerenasipetsin.Esimde varikosel vardı.amaliyat oldu ama malesefbir türlü olmadı.ben tüm tetkikleri yaptırdım hersey temiz.Dr kalabilirsiniz dedi ama olmuyor.elimden gelen herseyi yaptım ve yaptık.adetim düzenliyor bir kere gecikme oldu başka olmadı.bu günde adet günüm.ama şu saate kadarda gelmedi.dünkü test pozitif çıktı bu günkü negatifbiranlam veremedimAllahım inşallah ne kısa zamanda güzel haberi versin size.. Adetiniz gecikmeli mi? Düzenli mi? Veya herhangi bi tedavi uyguluyomusunuz?
Aynen öyle valla ya biz anlarız birbirimizi :) bu rahatsızlığın tedavisinde yok yani doğum kontrolhapı veriyor doktor ama EE biz çocuk istiyoz nasıl olcak o?? Ben hamile değilim canım malesef ama ömrümde ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum şu an 20 gün oldu doktora gittim kan verdim 2.00 çıktı kesede yokmuş tarlusal verdi ama kullanmak istemedim hala daha kullanmamakta kararlıyım o yüzden bekliyorum bakalımDamdan düşenin halinden damdan düşer anlarmış tam o oldu şuanaynen çok zor stresli ve gergin oluyor insan sürekli test yapıp negatif sonuç almayı insanlara laf anlatmak hele başlı başına yoruyor insanı sen hamile misin Peki ?
mearetech marka ise silik çoüunlukla görebilirsnizBence adet gecikmesi en sagliklisi benimki bu şekildeydi ve ben malesef adet oldum inşallah sizinki bebistir
bende düşünmüyorum erken yerleşmiş olabilir.Hemen ciktiysa yanlis oldugunu dusunmuyorum canim var ikinci cizgi
Canım ben hiç Doğum kontrol hapı kullanmadım hep tarlusalla adet oldum sana tavsiyem adet olduğunda hayıt suyu iç fsh yüksekse eğer tabi ben ilk gebeliğime öyle hamile kaldım biraz uzun kullandım gebe olduğumu anlamadan 3 hafta falan ondan düştü sanırım eğer adetle başlayıp adetten sonra1 hafta içersen inş şifa olurAynen öyle valla ya biz anlarız birbirimizi :) bu rahatsızlığın tedavisinde yok yani doğum kontrolhapı veriyor doktor ama EE biz çocuk istiyoz nasıl olcak o?? Ben hamile değilim canım malesef ama ömrümde ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum şu an 20 gün oldu doktora gittim kan verdim 2.00 çıktı kesede yokmuş tarlusal verdi ama kullanmak istemedim hala daha kullanmamakta kararlıyım o yüzden bekliyorum bakalım
Amiinnn canım allah kimseyi evlatsız bırakmasın.. Benim tavsiyem testlere güvenme çok büyük yanılgı ve hamileliği illa belirti olcak anlıcaz diye bişey yok hiçbir belirti olmadan da hamile olanlar var bence bekle bakalım en azından haftasonunu atlar eğer adet olmassan kan verirsin en doğru sonuç oAmin cnm rabbim tüm isteyenlerenasipetsin.Esimde varikosel vardı.amaliyat oldu ama malesefbir türlü olmadı.ben tüm tetkikleri yaptırdım hersey temiz.Dr kalabilirsiniz dedi ama olmuyor.elimden gelen herseyi yaptım ve yaptık.adetim düzenliyor bir kere gecikme oldu başka olmadı.bu günde adet günüm.ama şu saate kadarda gelmedi.dünkü test pozitif çıktı bu günkü negatifbiranlam veremedim
Markası labaquickmearetech marka ise silik çoüunlukla görebilirsniz
bende düşünmüyorum erken yerleşmiş olabilir.
Bir belirti aramayı çok uzun zaman önce bıraktım.Eğer gelmez ise çarşambayakadar bekliyip kan vercem. O daha kesin sonuç .ak kara beli oluyor öteki türlü sürekli acaba varAmiinnn canım allah kimseyi evlatsız bırakmasın.. Benim tavsiyem testlere güvenme çok büyük yanılgı ve hamileliği illa belirti olcak anlıcaz diye bişey yok hiçbir belirti olmadan da hamile olanlar var bence bekle bakalım en azından haftasonunu atlar eğer adet olmassan kan verirsin en doğru sonuç o
Ben 1 sene kulllandım ama kendi isteğimle ilk evlendiğimizde çocuk istemiyoduk o yüzden bırakalım 4 ay oldu ekimde 2 hafta arayla adet oldum ondan sonra yok gebelik belirtilerini birebir yaşadım ama yokmuş... Ya o hayıt suyunu çok duydum adet olsam ah bi olsam neler yapcam da şu an muallaktayım acaba geç döllenme oldu o yüzden mi kendini göstermiyo diye kafam karışııkkkCanım ben hiç Doğum kontrol hapı kullanmadım hep tarlusalla adet oldum sana tavsiyem adet olduğunda hayıt suyu iç fsh yüksekse eğer tabi ben ilk gebeliğime öyle hamile kaldım biraz uzun kullandım gebe olduğumu anlamadan 3 hafta falan ondan düştü sanırım eğer adetle başlayıp adetten sonra1 hafta içersen inş şifa olur