• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

kızlarr hcg geçen hafta cuma yapmıştım 1 hafta önce sonuç geç çıktı 5,3 müş sizce ne olabilir?

regl de ilk günü çok ağrım oldu az sürsü 2 gün oldu bayagı 3 gün kahve leke geldi normalde 5 6 gün sürer ama mevsimselde olabilri hiç bilmiyorum
Ama böyle bi sonuç çıktıysa vardır yani bi sebebi bence ya test yap yada bi daha kan ver adetinde az gelmiş bak ama mevsimsel de olsa üşütsende o adet hertürlü kana dönüyo benim öyle oluyo yani hele üşüttüğümde daha güzel geliyo

Öncelikle isteyen herkeze bebeklerini sağlıklı nasip etsin.benim acil bir sorum var ayin 16 sinda test yaptım negatif çıktı.20 sinde yaptım pozitif ve bu gün sabah idrarla yaptım yine negatif kafam karisti .bu gün adet günüm sana kadar bir belirti yok gibi ama emine değilim.biliyorum kan testi ver diceksiniz ama artık geçmeden de vermek istemiyorum 13 yıldır her ay nerdeyse kan veriyorum bu sefer vermek içimden gelmiyor .yine hüsran ve yıkım olcagi için cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden çok tşk ederim

Öncelikle isteyen herkeze bebeklerini sağlıklı nasip etsin.benim acil bir sorum var ayin 16 sinda test yaptım negatif çıktı.20 sinde yaptım pozitif ve bu gün sabah idrarla yaptım yine negatif kafam karisti .bu gün adet günüm sana kadar bir belirti yok gibi ama emine değilim.biliyorum kan testi ver diceksiniz ama artık geçmeden de vermek istemiyorum 13 yıldır her ay nerdeyse kan veriyorum bu sefer vermek içimden gelmiyor .yine hüsran ve yıkım olcagi için cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden çok tşk ederim
Allahım inşallah ne kısa zamanda güzel haberi versin size.. Adetiniz gecikmeli mi? Düzenli mi? Veya herhangi bi tedavi uyguluyomusunuz?

bat 27 aralık sizce bir şey var mı?

Eklentiler

• 9A380498-B6A2-4E34-8DCF-71BE54AE13E4.webp
    9A380498-B6A2-4E34-8DCF-71BE54AE13E4.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 203
Back
X