- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım Can'ım.Ama bu kez Yolk kesesini göremedim gibi geldi.Doktor gösterdi degil mi.Genelde 6+3 de görünüyor sanıırm Bebek.Tamamı yokmu yazdın
Kesenin içinde ufak bir kese daha olucak.Misket gibi aynıYol kesesi ne
Çok silik gördüm gibi sanki ama.Tekrar kontrole çağırdı mı.Kesen güzel büyümüş çünkü
Şuan 7 haftalıksın zaten.Ama haftaya net belli olur.Yolk keseni görmüşki boş gebelik dememiş.Bebek de vardır mutlaka o Zaman.Duanı et Can'ım.Haftaya inşallah olumlu sonucunu duyarızBir hafta sonra gel dedi olumsuz konuştu bi doktor da yedi haftaya kadar duyulmaz deedi
Şunun gibi Can'ım mesela.Bu yolk kesesimi acaba
6 haftalıkBu göderdiğin kaç haftalık
Ince bi cizgi var gibi canm bi kac gun sonra tekrar yap istersen benimde bugun adet gunum ama daha bisey yok agrim olurdu o bile yok suan dun benmde testte hafif cizgi var gibiydi hayirlisi bakalmKizlar burdaaa hayelt bir cizgi varmi bataa 4 gun var ümit varmi sizce![]()
Yaaa içim icime sınmiyo ne zormus beklemekInce bi cizgi var gibi canm bi kac gun sonra tekrar yap istersen benimde bugun adet gunum ama daha bisey yok agrim olurdu o bile yok suan dun benmde testte hafif cizgi var gibiydi hayirlisi bakalm