• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Malesf beklemk cok zor allah yardm etsin :) suan 7. gununse kasiklarinda ve karninda agri yada batma oluyomu merk ettm
ağrım çok oldu canım bu ay ikinci ayım iğneden klomeni ilk denemem geçen ay hiççç ağrım olmadı bu ay çok oldu ama bugün 7. günüm çok az batmalar kaldı sadece bir de böyle yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrılar çok değil hayırlısı inşallah

kızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfeen

30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?

ne diyim inşallah olur bidahakine bende uzun zamandır var kilo falan olmadı bende ama dediğim gibi ilk kez böyle oldum doktor pko için ve adet düzelmesi için bir hapta vermedi bidaha gidicem bakalım
Çocuk düşünüyorsan klomen verir düşünmüyorsan da söktürücüyle düzene sokar.Evlenince belirtiler daha artıyor nedense anlamadım bende.

bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:

sonypics111de3.jpg

Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:

a10-16tests.jpg

Benim günüm de 3 gün geçti. Göğüs uçlarımda acı var. İki haftadır kasık ağrısı ve gaz sancısı çektim. İki gün önce de kahverengimsi akintim geldi bugün prodictor test yaptım ama negatif çıktı hamile değil miyim yani

Benim günüm de 3 gün geçti. Göğüs uçlarımda acı var. İki haftadır kasık ağrısı ve gaz sancısı çektim. İki gün önce de kahverengimsi akintim geldi bugün prodictor test yaptım ama negatif çıktı hamile değil miyim yani
Predictorde hemen cikiyor ben predictorle ogrendim

Ya ben çok kötüyüm benim durumum u yaşayan varmı altı hafta bei günlük kalp atışı yok alttanda baktı yok atarmı sizce

Ya ben çok kötüyüm benim durumum u yaşayan varmı altı hafta bei günlük kalp atışı yok alttanda baktı yok atarmı sizce
Canım seni üzmek istemem, bazılarında 8-9 haftalık olunca bile duyulabiliyo. Ama bende senin gibi çok bekledim olmadı malesef, aslında doktorlar kalp atışını görüyolarmış ama bize dinletmek için bekliyolar, kalp atışını görmedikleri zaman gelişmemiş diyolar

Kızlar bişey sorcam klomen kullanıp hamile kaln var mı burda

Back
X