- Emoji Skoru
- 9.391
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.841
Koyulaşmış canım gözün aydın :)Kızlar koyulalmış mı ne olur bakın bu sabah yaptım bat bugün önceki sayfada dünkü testim var
Kızlar koyulalmış mı ne olur bakın bu sabah yaptım bat bugün önceki sayfada dünkü testim var[canım var çizgi ya içinimi açtın:)
Kızlar koyulalmış mı ne olur bakın bu sabah yaptım bat bugün önceki sayfada dünkü testim var
Canim bunla hic ugrasma kan verme sansin varsa kan ver yoksa predictor test yapKızlar koyulalmış mı ne olur bakın bu sabah yaptım bat bugün önceki sayfada dünkü testim var
Erken gebelik testimi diyorsun cnmCanim bunla hic ugrasma kan verme sansin varsa kan ver yoksa predictor test yap
Erken gebelik testimi diyorsun cnm
Hımmm özelde mi 20 tlEvet ama kan tahlili daha mantikli o test 20 tl kan da 20 tl en azindan net sonuc alir betani ogrenirsin canim
Evet bi acile gidersen 1 saatte cikar .2 gunde bir duzenli vererek artis saglikli mi takip edebilirsin adetinden bir hafta gecince kadin doguma gidersen hem vitamin yazar hem de keseyi gorebilirsin. Tabii biraz daha gec de görebilirsin beta nin ksc olduğu onemli 5bini gecince karindan gorunur aklinda olsunHımmm özelde mi 20 tl
2gün sonra tekrarlattım 280 den 1034 e çıktı çoğul gebelik olabilir miiHayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ceeeee e demiş annesi minik kuzu ❤
var gozun aydinKızlar mrb adetime daha 5 gün var ağrılarım var Eki Görüntüle 2088241 gebelik olabilir mi ? Dün yaptım testi
canım bu hcg testi mi ne kadar erken çıkmış maşallah çok az anne adayı 5 gün kala öğreniyor hamilesin canım hayırlı olsunKızlar mrb adetime daha 5 gün var ağrılarım var Eki Görüntüle 2088241 gebelik olabilir mi ? Dün yaptım testi
Çok teşekkür ederim gebelikle bire bir belirtiler var ama yinede test yanılmış olabilirmi acabacanım bu hcg testi mi ne kadar erken çıkmış maşallah çok az anne adayı 5 gün kala öğreniyor hamilesin canım hayırlı olsun
Allah razı olsun isteyen herkezin başına inşallah kazasız belasız bi şekildevar gozun aydin
5 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım adetim 1 gün gecikmişti bunun gibi bişey çıkmıştı yine aynı şey olabilirmi? Gerçek bi hamilelik olmasaydı çok önceden çıkmaz diye bilyrm bencanım bu hcg testi mi ne kadar erken çıkmış maşallah çok az anne adayı 5 gün kala öğreniyor hamilesin canım hayırlı olsun
aminnnnnnAllah razı olsun isteyen herkezin başına inşallah kazasız belasız bi şekilde
yok hamislik daha yeni o yuzden silik cikar aklindan cikar her zamen olmaz kimyasal gebelik5 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım adetim 1 gün gecikmişti bunun gibi bişey çıkmıştı yine aynı şey olabilirmi? Gerçek bi hamilelik olmasaydı çok önceden çıkmaz diye bilyrm ben
Inşallah canım tereddütteyim korkuyrm sevinmek istemiyorum tekrar bi test yapmalimiyim ?, günümün gecmesinimi beklemeliyim sence ?yok hamislik daha yeni o yuzden silik cikar aklindan cikar her zamen olmaz kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?