Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar koyulalmış mı ne olur bakın bu sabah yaptım bat bugün önceki sayfada dünkü testim var
Canim bunla hic ugrasma kan verme sansin varsa kan ver yoksa predictor test yap

Hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar değişiklikler ovs dan kaç gün sonra hissetmeye başladınız cevaplarsanız sevinirim

Hımmm özelde mi 20 tl
Evet bi acile gidersen 1 saatte cikar .2 gunde bir duzenli vererek artis saglikli mi takip edebilirsin adetinden bir hafta gecince kadin doguma gidersen hem vitamin yazar hem de keseyi gorebilirsin. Tabii biraz daha gec de görebilirsin beta nin ksc olduğu onemli 5bini gecince karindan gorunur aklinda olsun

canım bu hcg testi mi ne kadar erken çıkmış maşallah çok az anne adayı 5 gün kala öğreniyor hamilesin canım hayırlı olsun
5 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım adetim 1 gün gecikmişti bunun gibi bişey çıkmıştı yine aynı şey olabilirmi? Gerçek bi hamilelik olmasaydı çok önceden çıkmaz diye bilyrm ben

5 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım adetim 1 gün gecikmişti bunun gibi bişey çıkmıştı yine aynı şey olabilirmi? Gerçek bi hamilelik olmasaydı çok önceden çıkmaz diye bilyrm ben
yok hamislik daha yeni o yuzden silik cikar aklindan cikar her zamen olmaz kimyasal gebelik

yok hamislik daha yeni o yuzden silik cikar aklindan cikar her zamen olmaz kimyasal gebelik
Inşallah canım tereddütteyim korkuyrm sevinmek istemiyorum tekrar bi test yapmalimiyim ?, günümün gecmesinimi beklemeliyim sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…