- Emoji Skoru
- 9.391
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.861
tebrikler bebiş var. belirtileri paylaşırmısınız?Kızlar mrb adetime daha 5 gün var ağrılarım var Eki Görüntüle 2088241 gebelik olabilir mi ? Dün yaptım testi
Pozitif gibi canım baya belli inşallah meleğin seninledirEki Görüntüle 2087757 kızlar benim testimede bakarmısınız
Allah Allah niye boyle olduErken gebelik testi yaptım çıkmadı
Bilmiyorum yaAllah Allah niye boyle oldu
Amin inşallah kuzum çok unutlu degildim hata boş vermiştim zaten olmaz diyePozitif gibi canım baya belli inşallah meleğin seninledir
Diger testinde sanki silik milik gormustum ama sonradan baktim ki erken gebelik testi yapmissin cikmamis canini sikma canim hersey AllahtanÇatlatma iğnesinin15. Günü hayalet çizgi çıktı iğne etkisi devam mı ediyor sizce bat yarın
Hayalet cizgi goruyorum ben ilk idrarin degilse ve cok yeniyse cikmayabilirErken gebelik testi yaptım çıkmadı
İlk idrar değiş cnm 10 gün önce oldu en son ilişki bilemiyorum bekleyip görcemHayalet cizgi goruyorum ben ilk idrarin degilse ve cok yeniyse cikmayabilir
On gün önceyse bi dört gün daha beklemen lazım inşallah vardırİlk idrar değiş cnm 10 gün önce oldu en son ilişki bilemiyorum bekleyip görcem
NasipOn gün önceyse bi dört gün daha beklemen lazım inşallah vardır
Kurudumu testin suan nasil resmini atarmisin biİlk idrar değiş cnm 10 gün önce oldu en son ilişki bilemiyorum bekleyip görcem
Böyle şuanKurudumu testin suan nasil resmini atarmisin bi
Bak negatif yaptim. Bi benmi görüyom var sanki orda cizgiBöyle şuan
Aynısını yapıp baktım şimdi ama anlamadığım şey ilk idrarla yaptığım normal testti ve silikti daha belirgin. Akşam üzeri yaptım erken gebelik testi sonuç böyle çıktı daha koyu olması gerekmez miydi?Bak negatif yaptim. Bi benmi görüyom var sanki orda cizgi
Erken gebelik testlerine guvenmiyorum.. ikiside ayni sekilde gosteriyor hcg varsa zaten idrarda. Bu arada igne falan oldunmu bu ay?Aynısını yapıp baktım şimdi ama anlamadığım şey ilk idrarla yaptığım normal testti ve silikti daha belirgin. Akşam üzeri yaptım erken gebelik testi sonuç böyle çıktı daha koyu olması gerekmez miydi?
Evt ama etkisi kalmamıştır herhalde bAt dündü 17. GündeyimErken gebelik testlerine guvenmiyorum.. ikiside ayni sekilde gosteriyor hcg varsa zaten idrarda. Bu arada igne falan oldunmu bu ay?
Evet kalmamistir. Sen testi sabah ilk idrarinla tekrarla bence. Insallah vardir bebişinEvt ama etkisi kalmamıştır herhalde bAt dündü 17. Gündeyim
İnşEvet kalmamistir. Sen testi sabah ilk idrarinla tekrarla bence. Insallah vardir bebişin
korkma canmInşallah canım tereddütteyim korkuyrm sevinmek istemiyorum tekrar bi test yapmalimiyim ?, günümün gecmesinimi beklemeliyim sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?