- Emoji Skoru
- 6.969
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.981
Ben gordum cizgi
Ben varım canım,benim de bata 4 vardı belki daha da silikti çok zor görünüyordu ve kan testim pozitifti , Allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar bu bat diyosunuz neyin kısaltması bu yahu
Adetini bekle kan ver canim bence olmasa hic birinde cikmazdi biraz erken yapmışsın ben de 3 fun kala predictorle ogrendim ama seninki gec dollenme olabilir hassasiyetleri farkli olabilircanım comfortta çıkıyor iki tane yaptım ama predictor early de çıkmıyor
Evet canım bnm de bu şklde çıkmıştı...şu an gebeyim...iyi akşamlar kızlar böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı?
bat a 4 var comfort marka bu
Evet canım bnm de bu şklde çıkmıştı...şu an gebeyim...
Adetini bekle kan ver canim bence olmasa hic birinde cikmazdi biraz erken yapmışsın ben de 3 fun kala predictorle ogrendim ama seninki gec dollenme olabilir hassasiyetleri farkli olabilir
Adet gununde kan verirsen daha saglikli olur 2 gune bir verirsin hamileysen 3 4 kez sonra k doguma randevu alirsin ki bir an once vitamine baslarcanım ovulasyon testi kullandım 27 sinde çatladı bugün 11. gün yani çıkması lazım bir iki güne
Predictorunde resmini atarmisincanım comfortta çıkıyor iki tane yaptım ama predictor early de çıkmıyor
atayım canım şekilden şekle soktum :)Predictorunde resmini atarmisin
Beklenen adet tarihi canım
Bende göremedim.. ilk idrarinlami yaptinatayım canım şekilden şekle soktum :)
Bende göremedim.. ilk idrarinlami yaptin
Bunda görüyorum. Bence iki gün sonra tekrarla o zaman belli olur varsa koyulasirevet canım ilk idrar
comforta bak bide
Bunda görüyorum. Bence iki gün sonra tekrarla o zaman belli olur varsa koyulasir
canım sağol inşallah koyulaşır belirtilerim var ama bilemiyorum
benimde bat ım 23 üydü normalde kızlar ama gecikti şuan idrar testi yapsam çıkarmı göğüslerim balon gibi oldu kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sanki adet olcakmışım gibi ama olmadım hala geçen hafta normal gebelik testi yaptım negatif pof pof
birdaha yapsana canım pzt de kan ver bence
vericem bakalım olmicak böyle zaten adetlerim düzensiz adet günümden öncede böyle kahverengi lekelenmelerim oldu 3 gün adet sökülmüyor sandım ama gelmedi adetim böyle belirsizlikte kötü ya
canım o yerleşme kanaması da olabilir inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?