- Emoji Skoru
- 20.373
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.961
Yanlış mi hatırlıyorum bir ara proxeed plus la ilgili konu acmistiniz nick tanidik geldiIlk yaptirdigimda 461 cikti. 4 gun sonra tekrar yaptirdim 2157 cikti. Baskada yaptirmadm. Hafta ici tekrarlicam testi
Yanlış mi hatırlıyorum bir ara proxeed plus la ilgili konu acmistiniz nick tanidik geldi
Sali çarşambayı beklersen 5 bini bulur ve keseyi gorursun canim randevu al istersen
Canım ben dün 3000lerde grdüm keseyi...Allahın izniyle görürsün çarşamba günü..Carsambaya randevu almistim canim. Bakalim insallah gorurum keseyi
Gorursun insallah o topige de yazar misin proxeed kullananlara umut olsunCarsambaya randevu almistim canim. Bakalim insallah gorurum keseyi
Kac haftalik yani su andaIlk yaptirdigimda 461 cikti. 4 gun sonra tekrar yaptirdim 2157 cikti. Baskada yaptirmadm. Hafta ici tekrarlicam testi
Bugün ben de yaptırdım 109 çıktı cok mu düşük acabaIlk yaptirdigimda 461 cikti. 4 gun sonra tekrar yaptirdim 2157 cikti. Baskada yaptirmadm. Hafta ici tekrarlicam testi
Gorursun insallah o topige de yazar misin proxeed kullananlara umut olsun
Canım ben dün 3000lerde grdüm keseyi...Allahın izniyle görürsün çarşamba günü..
Kac haftalik yani su anda
Bugün ben de yaptırdım 109 çıktı cok mu düşük acaba
Insallah canm sagol allah herkese bebisini sihhatle kucağına almayi nasip etsinCanim yok diyemeyiz. Dusukte diyemeyiz. 2 gunde bir tekrarla testi. Degerlerin 2 katina cikiyosa hic bi sorun yoktur. Yukselir insallah merk etme
Insallah canm sagol allah herkese bebisini sihhatle kucağına almayi nasip etsin
Ben varım canım,benim de bata 4 vardı belki daha da silikti çok zor görünüyordu ve kan testim pozitifti , Allah isteyen herkese nasip etsiniyi akşamlar kızlar böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı?
bat a 4 var comfort marka bu
Ben varım canım,benim de bata 4 vardı belki daha da silikti çok zor görünüyordu ve kan testim pozitifti , Allah isteyen herkese nasip etsin
iyi akşamlar kızlar böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı?
canım umutlandırmak da istemem ama var gibi bekle bakalım.
inşallah vardır Allah ın izniyle.
Ben gordum cizgiiyi akşamlar kızlar böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?