• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba arkadaşlar adetim 13 ocak yarın sabah test yapsam dogru cıkma olasılığı olabilir mi ?

Kızlar adete 12 gün varken idrar testi yaptım çıkmadı bişey çok mu erken??Kaç gün varken yapmak lazım.Çok halsizlik ve mide bulantım var şüphelendim ama yok bişey

Ben 8 aylik evliyim duzenli adet goruyorum ama bu ay alti gun erken oldum ve normalde dort gun surer ilk iki gun koyu kirmizi ve yogundur ama bu sefer ilk iki gun akinti ve kahve rengim si sonraki iki gun pembemsi ve yogun su son iki gundurde kahve rengi akinti gibi acapa yerlesme kanamasi olabilir mi kizlar

Ben 8 aylik evliyim duzenli adet goruyorum ama bu ay alti gun erken oldum ve normalde dort gun surer ilk iki gun koyu kirmizi ve yogundur ama bu sefer ilk iki gun akinti ve kahve rengim si sonraki iki gun pembemsi ve yogun su son iki gundurde kahve rengi akinti gibi acapa yerlesme kanamasi olabilir mi kizlar
Yoğun geldiyse gebelik yoktur ama damla damla az ise olabilir idrar testi yap istersen

Ya merak ettim yaptim hafif kanama varken negatifti ya diger adetler gibi dgildi daha azdi ve arada sulu gibiydi

Ya merak ettim yaptim hafif kanama varken negatifti ya diger adetler gibi dgildi daha azdi ve arada sulu gibiydi
Adet var ise yok gebelik diye biliyorum ama üstüne görenlerde oluyor şüpheleniyorsan kan yaptır kesin olur

Back
X