- Emoji Skoru
- 83
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #21.201
4 gun var canmcanm adetin kac gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gun var canmcanm adetin kac gün var
İnşallah canım ya hakkıkımızda hayırlısı inşallah olumlu olurSenin cok daha belli bide ilski gunun de fazla hadi insallah
Ciddi misin bana da öyle geliyor ama normalde yarın olmam gerekir en geç iki gün sonra.ama sabah idrariyla yapmadım.beklemek çok zor .sağol canım cvp icinSanki silik var gibi bat ne zamandi
Gecmis ini bekle canım o test bes gün geçince cıkar4 gun var canm

Canım adetine bir gün var çıkabilir bir dene istersen ben 12 gün önce yaptım ya sabırsızlık işteMerhaba arkadaşlar adetim 13 ocak yarın sabah test yapsam dogru cıkma olasılığı olabilir mi ?
Bence cok cok erkenKızlar adete 12 gün varken idrar testi yaptım çıkmadı bişey çok mu erken??Kaç gün varken yapmak lazım.Çok halsizlik ve mide bulantım var şüphelendim ama yok bişey
Haklısın canım belirtiler vardı dayanamadım ama sen yarın dene çünkü 1 gün önceden çıkabilir inşallahBence cok cok erken
Denicem bakalım inşallah sonucu mutlu eder beni :)Haklısın canım belirtiler vardı dayanamadım ama sen yarın dene çünkü 1 gün önceden çıkabilir inşallah
İnşallah ilk gebelik mi olacakDenicem bakalım inşallah sonucu mutlu eder beni :)
Insallah seninledirCiddi misin bana da öyle geliyor ama normalde yarın olmam gerekir en geç iki gün sonra.ama sabah idrariyla yapmadım.beklemek çok zor .sağol canım cvp icin
Yoğun geldiyse gebelik yoktur ama damla damla az ise olabilir idrar testi yap istersenBen 8 aylik evliyim duzenli adet goruyorum ama bu ay alti gun erken oldum ve normalde dort gun surer ilk iki gun koyu kirmizi ve yogundur ama bu sefer ilk iki gun akinti ve kahve rengim si sonraki iki gun pembemsi ve yogun su son iki gundurde kahve rengi akinti gibi acapa yerlesme kanamasi olabilir mi kizlar
Evet ilk canim :)İnşallah ilk gebelik mi olacak
Adet var ise yok gebelik diye biliyorum ama üstüne görenlerde oluyor şüpheleniyorsan kan yaptır kesin olurYa merak ettim yaptim hafif kanama varken negatifti ya diger adetler gibi dgildi daha azdi ve arada sulu gibiydi
Hayırlısıyla gelsin Bebişler inşallahEvet ilk canim :)