• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Mrb ben bugun adet oldum normalde sancilarim 3 4 gun önceden olurdu bugun oldugum az az var siddetli agrirdi ama oda yok sivilcem cikardi yuzumde o da yok umit etmem gerekiyomu

Mrb ben bugun adet oldum normalde sancilarim 3 4 gun önceden olurdu bugun oldugum az az var siddetli agrirdi ama oda yok sivilcem cikardi yuzumde o da yok umit etmem gerekiyomu
Üstüne de görme olabilir kan yaptırırsan kesin öğrenmiş olursun

Insallah canm ya insallah kanama zamani agrim yoktu ama suan agrim var aksamlari basim donuyor sanki tansiyonum dusuyor gibi ve birde migdem hafif bulaniyor

Insallah canm ya insallah kanama zamani agrim yoktu ama suan agrim var aksamlari basim donuyor sanki tansiyonum dusuyor gibi ve birde migdem hafif bulaniyor
Kaç gün sürdü adetin normalde daha mı uzun sürüyor

Yok normalde zorla dort gun ama iki gunu cok yogun yani fakat az ve uzun hatta ilk iki ve son iki gunu damla gobiydi ya

Yok normalde zorla dort gun ama iki gunu cok yogun yani fakat az ve uzun hatta ilk iki ve son iki gunu damla gobiydi ya
İnşallah vardır bişeyler idrar yap çünkü adet günün geçmiş idrarda varsa çıkar

Amin tebrik ederim kendiminmis gibi sevindim allahim insallah saglikla mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallah allah acisini gostermez

Basbayaaa hamilesiniiizzz tebrik ederim rabbim saglikla almayi nasip etsin kucaginiza :) böyle testleri gorunce aklima bedava dondurma cubuklari geliyor cocukluguma iniyorum :KK70: rabbim bizlerde nasip etsin ins :)
Kan verdm sonucunu bkliyorum insallah hayirliysa vardr

Aminnnnnnm canm aminnnn bi bilsen nasil isterimmm o pozitifi gormeyi o testeki ikinci cizgiye

Back
X