- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.641
- 208
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.141
maşallah arkadaşım bu çok güzel bir yükseliş inş. sağlıklı bir bebeğin olcakkızlar pazartesi değerim 174 tü bugün 444 olmuş
o pembe şey yerleşme olabilir çünkü öyle oluyomuş çok açık renkli inş. öledir cnm bnmkızlar işlerim anca bitti.. nasılsınız bakalım.. inatcıkecii valla cok sevıdnım canım 444 süper
miragebloom sen nasılsın canım hamılelgının keyfını çıkarıyormusun
ama benım moralım bozuk...
galıba cok alıştırdım kendımıı hamılelige
dün akşam tuvalette vajinamı silerken çok açık pembe bir sey bulaştı..
galıba adet olucam ben
sağ kasıgımda ki batma halen varr geçmedi,aşırı dozda gazım devam edıyor..
adet sancılarım yok ama ..
o pembe şey neydı ozaman..
( ışıga tutunca gördüm aslınca cok açık renteydıı )
o pembe şey yerleşme olabilir çünkü öyle oluyomuş çok açık renkli inş. öledir cnm bnm
benimde kasıklarım çok hassaslaşmıştı üstüne bile yatamıyodum dokunamıyordum ama şu anda iyiyim bu arada özlettin kendini...vallahi bilmiyorum ama ..hamılelıge cok alıştım ben yaaa
şuan sağ kasıgım istemsız kasılıyor.. bunun anlamı ne acaba.. devamlı böylee.. içince bır şeyler kıpırdıyor gibi..orada da gaz olabılırmı kıı
benimde kasıklarım çok hassaslaşmıştı üstüne bile yatamıyodum dokunamıyordum ama şu anda iyiyim bu arada özlettin kendini...
cnm aynen bendede bir tane var allah hepsine uzun ömür versin bende öyleyim kimsenin isteği bitmiyor birde hamileyim yani ama çok özletme kendini arada varlığını hissettir bizevallahı bende buraya iyice abone oldum.. aha dıyorum miragebloom acıkmış ,veya inatcıkeci..adını hatırlmadıklarım..
sizlerede cok alıştım..
elımden geldıgınce pc başına gelmeye calısıyorum..
malum ıkı cocugum var ufaklar,ne isteklerı bıtıyorr, nede evin işi
şimdide eşim yemek isterr
canıma sinesi oturamıyormkıı
cnm aynen bendede bir tane var allah hepsine uzun ömür versin bende öyleyim kimsenin isteği bitmiyor birde hamileyim yani ama çok özletme kendini arada varlığını hissettir bize
bence haklı eşin gerçekten radyasyon var en iyisi bebeğin sağlığı için oturmamak şimdi sen söleyince kafama dank etti yani bende bu aralar hep pc başındayım en iisi bende azaltıyım bu durumuamin canımm Allah evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versın..
daima gelmeye calışıyorum canım zaten..
bakalım bıde hamıle kalırsamm o zaman nolcakk..
eşim hayatta pc başına otutturmaz.. radyasyon yayıyor dıyee:18::18:
haklı ama işte ben dayanamam yıne gırerım ..
bence haklı eşin gerçekten radyasyon var en iyisi bebeğin sağlığı için oturmamak şimdi sen söleyince kafama dank etti yani bende bu aralar hep pc başındayım en iisi bende azaltıyım bu durumu
haklısın cnm ya bebişe yazık çok duruyorum çünkü artık bundan sonra öyle yaparım bi slm verip çıkarım hadi ben kaçtım korktum yaniii görüşürüz byyyysaatlerce durma tabı amaa.. 10 dakka,15 dkk bak çık ..bi slm ver gıttt
bebişede yazıkk ..
haklısın cnm ya bebişe yazık çok duruyorum çünkü artık bundan sonra öyle yaparım bi slm verip çıkarım hadi ben kaçtım korktum yaniii görüşürüz byyyy
çok saol cnm benim rabbim hepimizin yavrularını korusun seninde şubatta güzel haberlerini bekliyoruz öptüm byyygörüşürüzz canım yınee..
korkmana gerek yok... Rabbım onu herseyden korur sen merak etmee
ama sen önlemını al,gerısını Rabbıme bırak... hadı henuz yenı hamişsin.. yıne gırersın.. git dınlen bıraz.. yat uyu ve bol bol yoğurdun içine fındık cevız koy ve ye..bebegının zeka gelısımı için bu ay bunları yemek cok önemlı..
benim bu ilk bebeğim olucak o yüzden bi engelim yokama radyasyon konusunda haklısınız.
Bu rüyalar daima kötüye yorumlanır. Örümcek, doğrudan doğruya yokluk, kıtlık, sıkıntıdır. Örümceğin evde dolaştığını gören kimse parasız kalır. Ağının içindeki örümcek, yuvadaki huzursuzluktur.kızlar hayırlısı olsun ..ALLAH'IM hayırlara çevirsin ..dün akşam bir rüya gördüm.. ben kolay kolay rüya görmem ve görsemde sabah unuturumm..
ama çok net aklımdaa..
bir başka eve taşınmışım ve evın butun duvarlarını örümcek ağı kaplamışş
aldım elime bır bır bezz
zorlaa uzana uzana sildmm örümcek ağlarını..
ama o kadar zorlandımkı sonundaa aldımm ..
bir rahatladımkı o an..
hayırlısı olsun ne demekse.. bütün gece sankı sırf bu rüyayı gördüm ...:26::26:
bu ay bekleyecem inş hamiş olurum.kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.28 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.
benimde öyle olmuştu canım.ilkin çok silikken giderek koyulaşmıştı..kızzlaaarrr hamileyim adetim bugün 1 gün geçmişti biraz önce idrarda tes yaptım 2 dk içinde 2. çizgi pespembe oldu daha dün testi yaptığımda ikinci çizgi hayalet gibi çıkmıştı 1 gün içinde tam netleşti yani o sonradan çıkan hayalet çizgileri bende inandım şimdi yani
bende 27yim tık yokoohhh 23, 26....
ben 28 yaşındayım daha tık yok :)
hamişsin canım güzel.kızlar kanda beta hcg sonucum 91.87 çıkmış sizce normalmi yorum yaparmısınız
tşk ederim şekerimakşam akşam hem güldüm hem heycanlandım
süpersiniz kızlar
yeni hamiş olan iki arkadaşada hayırlı olsun inşallah
sohbetiniz harika uzun zamandır unuttuğum duyguları sayenizde yeniden yaşıyorum
bende 2. evladı düşünmeye başladım bu aralar sizlerin duygular bana heyecan verdi sağolun
13 yaşında bir oğlum var artık kardeş zamanı dedik inşallah abisi gibi bir evlat daha nasip eder rabbim
19 yaşında anne olunca pek yaşanmamış benim duygular şimdi anlıyorum inşallah bu kez hakkını veririm
rabbim hepinizin yavrularını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
çok iii inş daha da artar bu değer..kızlar pazartesi değerim 174 tü bugün 444 olmuş
kızlar işlerim anca bitti.. nasılsınız bakalım.. inatcıkecii valla cok sevıdnım canım 444 süper
miragebloom sen nasılsın canım hamılelgının keyfını çıkarıyormusun
ama benım moralım bozuk...
galıba cok alıştırdım kendımıı hamılelige
dün akşam tuvalette vajinamı silerken çok açık pembe bir sey bulaştı..
galıba adet olucam ben
sağ kasıgımda ki batma halen varr geçmedi,aşırı dozda gazım devam edıyor..
adet sancılarım yok ama ..
o pembe şey neydı ozaman..
( ışıga tutunca gördüm aslınca cok açık renteydıı )
Filozof21 insallah daha da yükselir canım.cuma gunü yine kan verip beta hcg ye baktiricam ama bu son olacak artık yoksa kansiz kalicam.sonrada is artık doktora gitmeye kalıyor.
inşallah canım yükselir.
rabbim sana bağışlar bebişini inşallah
İnsallah canım.darisi isteyen herkesin basına.Allah kapısına geleni boş çevirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?