Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar gebelik olunca adete bikaç gün kalasıya silik bi çizgide olsa gözle görülür şekilde oluyor. Ve testi yapar yapmaz genelde çizgi belirginleşiyor. tecrübelerim doğrultusunda yazdım.

Bende de olmuştu. Doktor düşük önleyici iğne vermişti. Sakın ihmal etme hemen git bence. Hayırlı olsun bu arada.
Tesekkür ederim Dün gece gittim doktora kan ve idrar tahlilimde sıkıntı çıkmadı,bugünde ultrasonda keseyi gördük hersey yolunda dedi doktor,2 hafta sonra kontrole gidicem,yurtdışındayım ve kolay kolay ilaç vermiyolar,normal akışına bıraktılar herşeyi

Bende de olmuştu. Doktor düşük önleyici iğne vermişti. Sakın ihmal etme hemen git bence. Hayırlı olsun bu arada.
Canım nasılsın tüp bebek düşünüyordun başladın mı inşallah hayırlı zamanda kavuşmak nasip olur bebeğine

Canım nasılsın tüp bebek düşünüyordun başladın mı inşallah hayırlı zamanda kavuşmak nasip olur bebeğine

İyiyim canım benim. Sen nasılsın? Benim kürtaj sonrasi korunma dönemim bugün itibariyle bitti Biz şimdi birkaç ay yine normal denemeye devam edelim dedik. Kurtajdan sonra hamilelik daha kolay olur diyor herkes. Doktorum bile aynı şeyi söyledi. Bilemiyorum. Eğer olmazsa o zaman tüp bebek işine başlayacağız yeniden. Sizde nasıl durumlar? Her şey yolunda degil mi?

Biz de iyiyiz canım 10 aylık olduk. Ben de ilk hamileliğimde kürtaj oldum kürtaj dan 3 ay sonra hamile kaldım. İnşallah seninde öyle olur. Hayırlısıyla hamilelik haberini alırız.

Merhaba Kızlar bat 6 nisan bugünü saymazsak 6 gün kaldı
Yumurtlamanın 7. Günü
Kasığımın sağ tarafında batmalar oluyo
Yumurtlamadan beri yani ilişkiden beri biraz adet sancımda var ara ara sızı şeklinde bacagıma vuruyo
Ara ara beyaz akıntım var
Ve ara ara belimde hafif agrılar var
Hamilelik belirtisi olabilir mi?
Çok özür dileyerek söylüyorum
Ben tam yumurtlama gününün sabahı birlikte oldum eşimle takvime göre ovu testi kullanmadım hiç akıma gelmedi
Ama akıntıdan anladım
Hani yumurtlama gününün akşamı ve diğer günü birliktelik olsun diyolar ya ben sonradan öğrendim onu
Bi fikri olan bana yardımcı olabilirmi??

Kızlar sizce varmi yanlız t nin altında değilde c ye yakın çizgi görüyorum normal gözle ben

Eklentiler

• 20190330_143137.webp
    6 KB · Görüntüleme: 174
Canım gölge cıkmıs resmin bir daha cekip atabilirmisin rica etsem inşallah vardır
Inşallah canımda fotoğrafta netlik düşük çıkıyo normal gözle belli bide sıvı almıştım baya ilk idrarla degil

Eklentiler

• 15539578105811789769748.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 179
  • 1553957895062-558614104.webp
    35 KB · Görüntüleme: 148
Inşallah canımda fotoğrafta netlik düşük çıkıyo normal gözle belli bide sıvı almıştım baya ilk idrarla degil
Canim ben cok silik bir cizgi gördüm icini actiginda ki testte.
Sağlıkla ilerlesin inşallah bu defa

Canim ben cok silik bir cizgi gördüm icini actiginda ki testte.
Sağlıkla ilerlesin inşallah bu defa
Inşallah canımda bu kadar erken ilerleyebilirmiki 1 ay oldu düşük yapalı ayin 19 gibide yumurtladım düşük le sonuçlanan hamileligimde yumurtlamadan 14 gün sonra silik çıkmıştı hatırlıyosan canım inşallah sağlıkla gelir bu defa

Canim degerin coktan sıfırlamıştır adet olunca sıfırlanıyor çünkü benimde kimyasalda oyle olmuştu adet oldum bitti tamamen sıfırlandı değerim.
Sende Allah'ın izni ile bu sefer sağlıkla ilerleyen bir gebeliğe kavuştun inşallah.
1mart gibi adet tarihin olsa cok silikte olsa cıkmış benimde adetteb 3 gun once senin cizginden daha silik çıkmıştı bakan göz kör olurdu seninki fotografta belli maşallah.
Inşallah herşey sağlıkla güzelce devam edecek bu sefer

Inşallah canım zaten 1 marttan 10 Marta kadar kürtajdan dolayı sadece leke geldi 10 14 Mart arası da adet gibi olmuştum 19 martta yumurtlama olmuştu döngülerim zaten kısaydı yumurtlamadan erken oluyodu ve suan önceki belirtileri mi bire bir yaşıyorum günü gününe hatta inşallah sağlıkla vardır ilerler senin güzel gidiyo demi Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…