- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.561
benim asıl kafamı karıştıranda bu konu adet olduktan 12 gün sonra bu sonuç oldu yani adetime daha çoook var bi 15 gün falan10 dakika icindekiler dogru sonuc veriyo diye biliyorum canim. Bide kac gunjn var bata
Canim daha yumurtlama donemindesin beklide niye test yapiyosun anlayamadimbenim asıl kafamı karıştıranda bu konu adet olduktan 12 gün sonra bu sonuç oldu yani adetime daha çoook var bi 15 gün falan
şüphelerim oldu bazı konularda o yüzden yapmak istedim ama büyük ihtimalle yanlış alarmCanim daha yumurtlama donemindesin beklide niye test yapiyosun anlayamadim
Tesekkür ederimBende de olmuştu. Doktor düşük önleyici iğne vermişti. Sakın ihmal etme hemen git bence. Hayırlı olsun bu arada.
Canım nasılsın tüp bebek düşünüyordun başladın mı inşallah hayırlı zamanda kavuşmak nasip olur bebeğineBende de olmuştu. Doktor düşük önleyici iğne vermişti. Sakın ihmal etme hemen git bence. Hayırlı olsun bu arada.
Canım nasılsın tüp bebek düşünüyordun başladın mı inşallah hayırlı zamanda kavuşmak nasip olur bebeğine
Biz de iyiyiz canım 10 aylık olduk. Ben de ilk hamileliğimde kürtaj oldum kürtaj dan 3 ay sonra hamile kaldım. İnşallah seninde öyle olur. Hayırlısıyla hamilelik haberini alırız.İyiyim canım benim. Sen nasılsın? Benim kürtaj sonrasi korunma dönemim bugün itibariyle bittiBiz şimdi birkaç ay yine normal denemeye devam edelim dedik. Kurtajdan sonra hamilelik daha kolay olur diyor herkes. Doktorum bile aynı şeyi söyledi. Bilemiyorum. Eğer olmazsa o zaman tüp bebek işine başlayacağız yeniden. Sizde nasıl durumlar? Her şey yolunda degil mi?
Canım gölge cıkmıs resmin bir daha cekip atabilirmisin rica etsem inşallah vardırKızlar sizce varmi yanlız t nin altında değilde c ye yakın çizgi görüyorum normal gözle ben
Inşallah canımda fotoğrafta netlik düşük çıkıyo normal gözle belli bide sıvı almıştım baya ilk idrarla degilCanım gölge cıkmıs resmin bir daha cekip atabilirmisin rica etsem inşallah vardır
Canim ben cok silik bir cizgi gördüm icini actiginda ki testte.Inşallah canımda fotoğrafta netlik düşük çıkıyo normal gözle belli bide sıvı almıştım baya ilk idrarla degil
Bende gördüm sanki canım inşallah vardır belirtin varmı bat ne zamanInşallah canımda fotoğrafta netlik düşük çıkıyo normal gözle belli bide sıvı almıştım baya ilk idrarla degil
Inşallah canımda bu kadar erken ilerleyebilirmiki 1 ay oldu düşük yapalı ayin 19 gibide yumurtladım düşük le sonuçlanan hamileligimde yumurtlamadan 14 gün sonra silik çıkmıştı hatırlıyosan canım inşallah sağlıkla gelir bu defaCanim ben cok silik bir cizgi gördüm icini actiginda ki testte.
Sağlıkla ilerlesin inşallah bu defa
Inşallah canım 1 ay önce düşük yapmıştım korunmadim tekrarBende gördüm sanki canım inşallah vardır belirtin varmı bat ne zaman
Rabbim nasip etsin sağlıkla inşallah canmInşallah canım 1 ay önce düşük yapmıştım korunmadim tekrar
Inşallah canımda bu kadar erken ilerleyebilirmiki 1 ay oldu düşük yapalı ayin 19 gibide yumurtladım düşük le sonuçlanan hamileligimde yumurtlamadan 14 gün sonra silik çıkmıştı hatırlıyosan canım inşallah sağlıkla gelir bu defa
Inşallah canım isteyen herkese sagliklaRabbim nasip etsin sağlıkla inşallah canm
Inşallah canım zaten 1 marttan 10 Marta kadar kürtajdan dolayı sadece leke geldi 10 14 Mart arası da adet gibi olmuştum 19 martta yumurtlama olmuştu döngülerim zaten kısaydı yumurtlamadan erken oluyodu ve suan önceki belirtileri mi bire bir yaşıyorum günü gününe hatta inşallah sağlıkla vardır ilerler senin güzel gidiyo demi Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşaallah canimCanim degerin coktan sıfırlamıştır adet olunca sıfırlanıyor çünkü benimde kimyasalda oyle olmuştu adet oldum bitti tamamen sıfırlandı değerim.
Sende Allah'ın izni ile bu sefer sağlıkla ilerleyen bir gebeliğe kavuştun inşallah.
1mart gibi adet tarihin olsa cok silikte olsa cıkmış benimde adetteb 3 gun once senin cizginden daha silik çıkmıştı bakan göz kör olurdu seninki fotografta belli maşallah.
Inşallah herşey sağlıkla güzelce devam edecek bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?