• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Inşallah canım zaten 1 marttan 10 Marta kadar kürtajdan dolayı sadece leke geldi 10 14 Mart arası da adet gibi olmuştum 19 martta yumurtlama olmuştu döngülerim zaten kısaydı yumurtlamadan erken oluyodu ve suan önceki belirtileri mi bire bir yaşıyorum günü gününe hatta inşallah sağlıkla vardır ilerler senin güzel gidiyo demi Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşaallah canim
Hadi insallah canim ben inanıyorum hersey guzel gidecek bu sefer insallah Allah'ın izni ile.
Cok şükür güzel gidiyor cinsiyet bile öğrendik pazartesi günü 14haftamizda😊

Hadi insallah canim ben inanıyorum hersey guzel gidecek bu sefer insallah Allah'ın izni ile.
Cok şükür güzel gidiyor cinsiyet bile öğrendik pazartesi günü 14haftamizda😊
Inşallah canım maşallah subhanaallah sağ salim sağlıkla gelişsin inşaallah

Kızlar yumurtlamadan sonra 9. Gün
Bat 6 nisan
5 gün var yani
Test erken gebelik testi
5 dk da böyle cıktı
Sizce?
Bu teste güveniyimmi
Şöylede bişey var daha öncede bu testten yaptım önceki aylarda negatif ti hiç t çizgisinin yeri bile belli değil di.. Nolur kullanan varsa yazsın
IMG_20190401_213504.webp

Bat 6 nisan
5 gün var yani
Test erken gebelik testi
5 dk da böyle cıktı
Sizce?
Bu teste güveniyimmi
Şöylede bişey var daha öncede bu testten yaptım önceki aylarda negatif ti hiç t çizgisinin yeri bile belli değil di.. Nolur kullanan varsa yazsınEki Görüntüle 2253209

Canim cizgi görünüyor insallah doğrudur, adet zamanini bekleyip kan testi ver insallah bebegin seninle🤲🏼

Bat 6 nisan
5 gün var yani
Test erken gebelik testi
5 dk da böyle cıktı
Sizce?
Bu teste güveniyimmi
Şöylede bişey var daha öncede bu testten yaptım önceki aylarda negatif ti hiç t çizgisinin yeri bile belli değil di.. Nolur kullanan varsa yazsınEki Görüntüle 2253209
Bu testten hiç yapmadım ama bence hamilesin canım hayırlı olsun testi iki gün sonra ilk idrarla tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsin

Sağol cnm inş. Ağrılarım beni şüpheye düşürüyor tekrarlıyacagım testi bi kez daha
Tabi tekrarla buraya da at canım benim bir hafta adet ağrısı gibi ağrım olmuştu yerleşme esnasında sonra geçti. Sen gene de dikkat et kendine ağır kaldırma yorma kendini

Tabi tekrarla buraya da at canım benim bir hafta adet ağrısı gibi ağrım olmuştu yerleşme esnasında sonra geçti. Sen gene de dikkat et kendine ağır kaldırma yorma kendini
Tamam cnm atarım. Benimki de gecer inş. Çalışıyorum ister istemez yorgunluk var tabi ama dikkat edeceğim

Beklediğim 2 pozitif çizgi bende çıkan 3 çizgi 😯

Eklentiler

• 20190404_143548.webp
    20190404_143548.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 191
Back
X