- Emoji Skoru
- 604
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.701
Teşekkürdeyim.Sabah tekrar deneyeceğim bir ümit.Test bozuk canim, tekrarla istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürdeyim.Sabah tekrar deneyeceğim bir ümit.Test bozuk canim, tekrarla istersen.
Teşekkürederim, fazla damlatmış olabilirim evet, bakalım sabah bir ajan deneyeceğim.Ya test bozuk ya da fazla idrar damlatmissiniz
Hayırlısı olsun inşallah canım.Teşekkürdeyim.Sabah tekrar deneyeceğim bir ümit.
Baska topikte yazismistik. Surtekli takip ediyordum. Oh sonunda koyulasmis test. Hayirli olsun simdiden :)Bu sBah![]()
Sağol cnm hamileyim dimi artıkBaska topikte yazismistik. Surtekli takip ediyordum. Oh sonunda koyulasmis test. Hayirli olsun simdiden :)
Cnm 13 Mart ti son ilişki ona göre bugün yarındi test zatenBaska topikte yazismistik. Surtekli takip ediyordum. Oh sonunda koyulasmis test. Hayirli olsun simdiden :)
Hamilesin bence :)Sağol cnm hamileyim dimi artıkçok sukur
Biliyorum canim. Baya takip ettim. Hatta aadar gec cikmasina da sasirdim koyulasmanin.Cnm 13 Mart ti son ilişki ona göre bugün yarındi test zaten![]()
Aynen dr gitcem artıkHamilesin bence :)
Tabi artik kan testi sart sen de.... Bir baktir bugun de merakimiz bitsin :)
Ams 13 martta iliski yol aldi vs dollenme belkide o kanama geldi ya o zamandi 3 nisan dan bu yana oluşan bebek demekki idrara 17 nisan diyodu ancaBiliyorum canim. Baya takip ettim. Hatta aadar gec cikmasina da sasirdim koyulasmanin.
Hos ben de fazla erkenciyim. 8.ci gun pozitif cikmisti bende de...
O bilgiye nereden baktin cnm?Ams 13 martta oluşan bebek demekki idrara 17 nisan diyodu ancasabır li davrandım ins bebis tir ne diyim sağlıkla
Bilmem öyle düşündüm teoriler tutmuyo en son ilişki 13 martta ins bebektir dün silik pembe idi akşam bu ins yanlış değildir ne diyimO bilgiye nereden baktin cnm?
Genelde 13 mart ise, 12 gun sonra pozitif vermesi lazim vs denir. Ya da senin yumurtlama belki 18martta oldu, ki sperrm 5gun yasayabilir. 30martan sonra kanda pozitit vermeliydi. İdrarda da koyulasarak gitmeliydi. Teorik hep bu bilgiler tabi. Sonu bebek olsun da teoriyi atariz :)
Yok yok degildir :)))Bilmem öyle düşündüm teoriler tutmuyo en son ilişki 13 martta ins bebektir dün silik pembe idi akşam bu ins yanlış değildir ne diyim
Süpriz yumurta çok. Hos tabiki duyurcsm ama hala emin.değilimYok yok degildir :)))
Oldu bu cocuk oldu :)
Kan vermen yeterli. Hepimizin vucudu farkli..
Bana da cok erken sonuc verdi diye sasirmislardi. Mumkumn degil bs denmisti. Suan 23.haftadayim :) ikimizinki de supriz yumurtalar :)
Sonucunda beni de etiketlersen sevinirim.
Hadi hayırlı olsun canım. Kanda ver bugun yarın.Bu sBah![]()
Gidim artik. Sadece kese zamani degil, oncesinde de rahim kalinlasmasina bakiliyor. Folik asit icmiyrsaniz dr onu verir. Benim reglden 1hafta once kanda 18idi. İki gun sonra 95ti. Bir daha kana bakilmadi. Ultrason takibiyle devam edildi. Ben riskli gebe oldugum icin daha sık gittim ama mecburen...Bende bişey sormak istiyorum adetten 3 önce kanda 56 çıkmıştı öyle öğrendim. Sağlık ocagı da öğrendim. Şuan adetimi. 5gün gecikti kadın doğuma ne zaman gitmeliyim
Valla benim bu ikinci bir kızım var ama insan herseyi unutuyor.Gidim artik. Sadece kese zamani degil, oncesinde de rahim kalinlasmasina bakiliyor. Folik asit icmiyrsaniz dr onu verir. Benim reglden 1hafta once kanda 18idi. İki gun sonra 95ti. Bir daha kana bakilmadi. Ultrason takibiyle devam edildi. Ben riskli gebe oldugum icin daha sık gittim ama mecburen...
Allah bagislasin. Benim de ikinci.Valla benim bu ikinci bir kızım var ama insan herseyi unutuyor. ☺Kızımda da 3gün önce öğrendim. Kadın Doğuma 6 haftalık ken gittim