• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bu sBah 😊😊😊😍

Eklentiler

• 20190416_075917.webp
    20190416_075917.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 567
  • 20190416_074649.webp
    20190416_074649.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 348
Cnm 13 Mart ti son ilişki ona göre bugün yarındi test zaten 😊
Biliyorum canim. Baya takip ettim. Hatta aadar gec cikmasina da sasirdim koyulasmanin.
Hos ben de fazla erkenciyim. 8.ci gun pozitif cikmisti bende de...

Biliyorum canim. Baya takip ettim. Hatta aadar gec cikmasina da sasirdim koyulasmanin.
Hos ben de fazla erkenciyim. 8.ci gun pozitif cikmisti bende de...
Ams 13 martta iliski yol aldi vs dollenme belkide o kanama geldi ya o zamandi 3 nisan dan bu yana oluşan bebek demekki idrara 17 nisan diyodu anca 😊 sabır li davrandım ins bebis tir ne diyim sağlıkla

Ams 13 martta oluşan bebek demekki idrara 17 nisan diyodu anca 😊 sabır li davrandım ins bebis tir ne diyim sağlıkla
O bilgiye nereden baktin cnm?
Genelde 13 mart ise, 12 gun sonra pozitif vermesi lazim vs denir. Ya da senin yumurtlama belki 18martta oldu, ki sperrm 5gun yasayabilir. 30martan sonra kanda pozitit vermeliydi. İdrarda da koyulasarak gitmeliydi. Teorik hep bu bilgiler tabi. Sonu bebek olsun da teoriyi atariz :)

O bilgiye nereden baktin cnm?
Genelde 13 mart ise, 12 gun sonra pozitif vermesi lazim vs denir. Ya da senin yumurtlama belki 18martta oldu, ki sperrm 5gun yasayabilir. 30martan sonra kanda pozitit vermeliydi. İdrarda da koyulasarak gitmeliydi. Teorik hep bu bilgiler tabi. Sonu bebek olsun da teoriyi atariz :)
Bilmem öyle düşündüm teoriler tutmuyo en son ilişki 13 martta ins bebektir dün silik pembe idi akşam bu ins yanlış değildir ne diyim

Bilmem öyle düşündüm teoriler tutmuyo en son ilişki 13 martta ins bebektir dün silik pembe idi akşam bu ins yanlış değildir ne diyim
Yok yok degildir :)))
Oldu bu cocuk oldu :)
Kan vermen yeterli. Hepimizin vucudu farkli..
Bana da cok erken sonuc verdi diye sasirmislardi. Mumkumn degil bs denmisti. Suan 23.haftadayim :) ikimizinki de supriz yumurtalar :)
Sonucunda beni de etiketlersen sevinirim.

Yok yok degildir :)))
Oldu bu cocuk oldu :)
Kan vermen yeterli. Hepimizin vucudu farkli..
Bana da cok erken sonuc verdi diye sasirmislardi. Mumkumn degil bs denmisti. Suan 23.haftadayim :) ikimizinki de supriz yumurtalar :)
Sonucunda beni de etiketlersen sevinirim.
Süpriz yumurta çok. Hos tabiki duyurcsm ama hala emin.değilim

Bende bişey sormak istiyorum adetten 3 önce kanda 56 çıkmıştı öyle öğrendim. Sağlık ocagı da öğrendim. Şuan adetimi. 5gün gecikti kadın doğuma ne zaman gitmeliyim

Bende bişey sormak istiyorum adetten 3 önce kanda 56 çıkmıştı öyle öğrendim. Sağlık ocagı da öğrendim. Şuan adetimi. 5gün gecikti kadın doğuma ne zaman gitmeliyim
Gidim artik. Sadece kese zamani degil, oncesinde de rahim kalinlasmasina bakiliyor. Folik asit icmiyrsaniz dr onu verir. Benim reglden 1hafta once kanda 18idi. İki gun sonra 95ti. Bir daha kana bakilmadi. Ultrason takibiyle devam edildi. Ben riskli gebe oldugum icin daha sık gittim ama mecburen...

Gidim artik. Sadece kese zamani degil, oncesinde de rahim kalinlasmasina bakiliyor. Folik asit icmiyrsaniz dr onu verir. Benim reglden 1hafta once kanda 18idi. İki gun sonra 95ti. Bir daha kana bakilmadi. Ultrason takibiyle devam edildi. Ben riskli gebe oldugum icin daha sık gittim ama mecburen...
Valla benim bu ikinci bir kızım var ama insan herseyi unutuyor. ☺️Kızımda da 3gün önce öğrendim. Kadın Doğuma 6 haftalık ken gittim

Valla benim bu ikinci bir kızım var ama insan herseyi unutuyor. ☺Kızımda da 3gün önce öğrendim. Kadın Doğuma 6 haftalık ken gittim
Allah bagislasin. Benim de ikinci.
Kese bebek kalp atisi hepsibirarada olsun diye 6haftalik gitmissinizdir :)

Back
X