- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.721
Ay valla aynen öyle ya fazla heyecana gerek kalmasın diyeAllah bagislasin. Benim de ikinci.
Kese bebek kalp atisi hepsibirarada olsun diye 6haftalik gitmissinizdir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla aynen öyle ya fazla heyecana gerek kalmasın diyeAllah bagislasin. Benim de ikinci.
Kese bebek kalp atisi hepsibirarada olsun diye 6haftalik gitmissinizdir :)
İcniz nasil rahat edecekse :)Alttan ultrasyona girmek istemediğim için gitmiyorum açıkçası
Bende 5+6 da gördüm kzımda.valla aslında kan değerim yükseldimi merak ediyorum ama Altan ultrasyon beni geriyor eekn gdişnce ona alıyorlarİcniz nasil rahat edecekse :)
Oglumda 6+4te, kizimda da 6+3te sanirim kalp atislarini gormustum. Belki gitme zamaninizi o sekilde ayarlarsiniz.
Son 1bhafta mı bıraktınız korunmayı.? Herkesin yumurtlama zamanı değişiyor tabi. Ama sürede olma olasılığı düşük diye biliyorumArkadaşlar ben birşey soracağım.yarin benim adet ilk günü bir haftadır korunmayı bıraktık erken dönem yapılan gebelik testi yapsam acaba gebelik oluşmuş ise öğrenebilir miyim
Evet adet duzenim bir ay 28 bir ay 26 30 şeklinde bir ihtimalSon 1bhafta mı bıraktınız korunmayı.? Herkesin yumurtlama zamanı değişiyor tabi. Ama sürede olma olasılığı düşük diye biliyorum
Çok saol canım çok teşekkür ediyorumYarını bekle bence canım adet tarihini gebelik testi 1nhaftada belli etmez 12 gün gecmesi lazım
Rica ederim canımÇok saol canım çok teşekkür ediyorum
Cnm sagol gördüm ilk idrar uyandum ewt ams simdu tekrae yaptim yokSeni burda hep görüyordum hayırlı olsun sen de gördün çift çizgiyi. Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallahTrue white
daha çok yeniyse anca sabah biriken idrarda çıkmıştır gün içindekinde çıkmaması normalCnm sagol gördüm ilk idrar uyandum ewt ams simdu tekrae yaptim yokolabiliyo mu böyle ya sabahki test mi yanlus 4 haftalık 5 haftalik sanırım
En son iliski 13 marttaysa daha koyu cikmaliydi sankiBilmem öyle düşündüm teoriler tutmuyo en son ilişki 13 martta ins bebektir dün silik pembe idi akşam bu ins yanlış değildir ne diyim
Sağol. Cnm hayirlisi bakalim amaEn son iliski 13 marttaysa daha koyu cikmaliydi sanki
Sağol cnm içime ferahlık verdindaha çok yeniyse anca sabah biriken idrarda çıkmıştır gün içindekinde çıkmaması normal
testler baya belirgindi için ferah olsun canım zatenSağol. Cnm hayirlisi bakalim ama
Sağol cnm içime ferahlık verdin
İnş ne biliyim yalanci pozitif oluyo yatestler baya belirgindi için ferah olsun canım zaten![]()
İlk idrarda bhcg hormonu daha çok olduğu için çıkmamıştır belki canım olmazsa sabah tekrar yap için rahat etsin inşallah hamilesindirCnm sagol gördüm ilk idrar uyandum ewt ams simdu tekrae yaptim yokolabiliyo mu böyle ya sabahki test mi yanlus 4 haftalık 5 haftalik sanırım
arkaaşlar bat a 4 gün var,bugün sabah ve akşam saatlerinde 2 tane test yaptım çok silik 2. çizgi var? hamile olabilir miyim? bu arada foto eklemeyi beceremedim,yardımcı olabilir misiniz?