• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Alttan ultrasyona girmek istemediğim için gitmiyorum açıkçası
İcniz nasil rahat edecekse :)
Oglumda 6+4te, kizimda da 6+3te sanirim kalp atislarini gormustum. Belki gitme zamaninizi o sekilde ayarlarsiniz.

İcniz nasil rahat edecekse :)
Oglumda 6+4te, kizimda da 6+3te sanirim kalp atislarini gormustum. Belki gitme zamaninizi o sekilde ayarlarsiniz.
Bende 5+6 da gördüm kzımda.valla aslında kan değerim yükseldimi merak ediyorum ama Altan ultrasyon beni geriyor eekn gdişnce ona alıyorlar

Arkadaşlar ben birşey soracağım.yarin benim adet ilk günü bir haftadır korunmayı bıraktık erken dönem yapılan gebelik testi yapsam acaba gebelik oluşmuş ise öğrenebilir miyim

Arkadaşlar ben birşey soracağım.yarin benim adet ilk günü bir haftadır korunmayı bıraktık erken dönem yapılan gebelik testi yapsam acaba gebelik oluşmuş ise öğrenebilir miyim
Son 1bhafta mı bıraktınız korunmayı.? Herkesin yumurtlama zamanı değişiyor tabi. Ama sürede olma olasılığı düşük diye biliyorum

Yarını bekle bence canım adet tarihini gebelik testi 1nhaftada belli etmez 12 gün gecmesi lazım

Seni burda hep görüyordum hayırlı olsun sen de gördün çift çizgiyi. Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah True white True white

Son düzenleme:
arkaaşlar bat a 4 gün var,bugün sabah ve akşam saatlerinde 2 tane test yaptım çok silik 2. çizgi var? hamile olabilir miyim? bu arada foto eklemeyi beceremedim,yardımcı olabilir misiniz?

Cnm sagol gördüm ilk idrar uyandum ewt ams simdu tekrae yaptim yok 😔 olabiliyo mu böyle ya sabahki test mi yanlus 4 haftalık 5 haftalik sanırım
İlk idrarda bhcg hormonu daha çok olduğu için çıkmamıştır belki canım olmazsa sabah tekrar yap için rahat etsin inşallah hamilesindir

arkaaşlar bat a 4 gün var,bugün sabah ve akşam saatlerinde 2 tane test yaptım çok silik 2. çizgi var? hamile olabilir miyim? bu arada foto eklemeyi beceremedim,yardımcı olabilir misiniz?

Iki testte de cift cizgi çıktı ise vardir Allah'ın izni ile arkadaşım inşallah.

Back
X