- Emoji Skoru
- 2.064
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.901
yok vermedim vermicem hep negatif cikiyo moralim bozulduTeşekkür ederim canım. Sen verdin mi kan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok vermedim vermicem hep negatif cikiyo moralim bozulduTeşekkür ederim canım. Sen verdin mi kan?
tesekkür ederim canim insallah hep katlanarak yükselir ve saglikli bir gebelik gecirirsin
Hiç canını sıkma moralini bozma. En önemlisi stressiz sıkıntısız olman. Hiç ümidini kaybetme. Bilemesin hiç beklemediğin bir anda öğrenirsin. Dua et et canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.yok vermedim vermicem hep negatif cikiyo moralim bozuldu(
pazara kadar adet olurum herhalde. olmadi artik eminim. en azindan silik cikardi yada daha belirgin belirtiler olurdu asiri yorgunluk filan. ama bende hicbirsey yok cok üzüldüm ya artik olmayacak herhalde ya cok bunaldim. yumurta yetistirebilirsek esim gitmeden tekrar son defa denicez bayramdan önce ondan sonra hic test filanda yapmicam
![]()
İnşallah canım bugünü beklerken şimdi yarını bekliyorum.tesekkür ederim canim insallah hep katlanarak yükselir ve saglikli bir gebelik gecirirsin
amin canim hep ediyorum cok ettim bu defa. arkadas akrabalardanda benim icin dua ettiler.Hiç canını sıkma moralini bozma. En önemlisi stressiz sıkıntısız olman. Hiç ümidini kaybetme. Bilemesin hiç beklemediğin bir anda öğrenirsin. Dua et et canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
insallah hersey cok saglikli bir sekilde devam eder ve tamamlanir canim. benim icinde dua et olurmuİnşallah canım bugünü beklerken şimdi yarını bekliyorum.
Ben gordum 2 ci cizgi silik var insallah hamilesiniz tebriklerHanımlar bir de benimkine bakar mısınız ?
İnşallah teşekkür ederimBen gordum 2 ci cizgi silik var insallah hamilesiniz tebrikler
TebriklerrrrHanımlar bir de benimkine bakar mısınız ?
Canım tebrik ederim. Inşallah hamilesindir.Arkadaşlar bugün tekrar test yaptım sanırım hamileyim. Bu çizgide beta hcg kaç çıkar sizce pazartesi randvm doktorda.
Bugün 2 gün geçti ve kan testinde hcg 145 çıktıTebriklerrrr![]()
adetiniz geçti mi?
Kaç tane test yaptınBenim 1 gün gecti hala ayni cok silik. Galiba testler bozuk hamile sandim bosuna kendimi.