• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Teşekkür ederim canım. Sen verdin mi kan?
yok vermedim vermicem hep negatif cikiyo moralim bozuldu :(( 😭 pazara kadar adet olurum herhalde. olmadi artik eminim. en azindan silik cikardi yada daha belirgin belirtiler olurdu asiri yorgunluk filan. ama bende hicbirsey yok cok üzüldüm ya artik olmayacak herhalde ya cok bunaldim. yumurta yetistirebilirsek esim gitmeden tekrar son defa denicez bayramdan önce ondan sonra hic test filanda yapmicam 😭😭😭😭😭

yok vermedim vermicem hep negatif cikiyo moralim bozuldu :KK43:( 😭 pazara kadar adet olurum herhalde. olmadi artik eminim. en azindan silik cikardi yada daha belirgin belirtiler olurdu asiri yorgunluk filan. ama bende hicbirsey yok cok üzüldüm ya artik olmayacak herhalde ya cok bunaldim. yumurta yetistirebilirsek esim gitmeden tekrar son defa denicez bayramdan önce ondan sonra hic test filanda yapmicam 😭😭😭😭😭
Hiç canını sıkma moralini bozma. En önemlisi stressiz sıkıntısız olman. Hiç ümidini kaybetme. Bilemesin hiç beklemediğin bir anda öğrenirsin. Dua et et canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Hiç canını sıkma moralini bozma. En önemlisi stressiz sıkıntısız olman. Hiç ümidini kaybetme. Bilemesin hiç beklemediğin bir anda öğrenirsin. Dua et et canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
amin canim hep ediyorum cok ettim bu defa. arkadas akrabalardanda benim icin dua ettiler.
testler hep negatif cikiyor artik adet olmayi bekliyorum. kan vermekde istemedim. pazar günü filan adet olurum diye düsünüyorum olmazsam pazartesi belki kan veririm neden adet olmuyorum diye bakmak icin.
son defa denemek icin yarin pazara cikacagim incir bal tarcin cekilmis cörek otu hayit suyu bulmaya calisacagim. birdahaki adet basladiginda bunlari kullanmaya baslayacagim birdahaki yumurtalari hazirlamak icin ve insallah bayramdan önce hazir olurlar ve degerlendirmek icin firsat bulabiliriz. ondan sonra birsey yapmicam beklicem :((

İnşallah canım bugünü beklerken şimdi yarını bekliyorum.
insallah hersey cok saglikli bir sekilde devam eder ve tamamlanir canim. benim icinde dua et olurmu 😭 hamilelerin dualari kabul olurmus. daha adet olmadim hic belirtide yok o yüzden icimdeki umudu öldüremiyorum tam olarak. hamile cikarsam cok büyük bir mucize olur ama hic sanmiyorum. adet olacagimda bakalim ne zaman insallah cabuk olurum baslasin artik da bende son denemeye baslayayim :(((

Benimde bat 10 mayis hala adet olnadi bi kac gun arayla siddetli adet sancilarim oluyo sonra koyboluyo nedeni nedir bilmiyorum testlerdede cikmiyo benim gibi olup hamile oldugunu ogrenen varmi acaba 8 yildir bekliyoruz dualarinizda banada yer verin lutfen 😟😟

Hanımlar bir de benimkine bakar mısınız ?

Eklentiler

• 20190518_025950.webp
    20190518_025950.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 177
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaşlar bugün tekrar test yaptım sanırım hamileyim. Bu çizgide beta hcg kaç çıkar sizce pazartesi randvm doktorda.

Eklentiler

• 88C54B50-592B-468E-8587-A28FE580B955.webp
    88C54B50-592B-468E-8587-A28FE580B955.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 189
  • 9E7CDED2-13C8-4A7B-85AF-A921D703A0B2.webp
    9E7CDED2-13C8-4A7B-85AF-A921D703A0B2.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 167
Amin inşallah katlamıştır ikiye. Ben de bugün kan verdim sabah. Eve gelince de bi test daha yaptım koyulaşmış baya. Allah yardımcımız oldun inşallah her gün katlanarak gider ikimizin de 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• 0DBB3A3C-03F9-4494-A001-86105D1C2B79.webp
    0DBB3A3C-03F9-4494-A001-86105D1C2B79.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 146
Kızlar 1. Kan değerim çarşamba günü degerim 495.5 ti. Cuma günü 834.6 çıktı. Sizce nasıl? Doktor daha kese görüşmez perşembe günü gel bakalım dedi.

Benim 1 gün gecti hala ayni cok silik. Galiba testler bozuk hamile sandim bosuna kendimi.

Eklentiler

• Screenshot_20190520-121711_Gallery.webp
    Screenshot_20190520-121711_Gallery.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 235
Back
X