• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bence çok iyi bir değer canım. İkiye katlayarak gidiyor işte bence sorunsuz. Ben de kan verdim 325 çıktı değerim☺☺☺
Çok güzel Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊

Evet gelelim bu resimlere

Gördüğünüz resimlerde 10-11-12 DPO açılımının Türkçe'si

Ovulasyondan sonraki gündür

pict0124qn7.jpg

1. Test ovulasyondan sonra 11. gün yapılmıştır

pict0128ev9.jpg

2. Test ovulasyondan sonra 12. gün yapılmıştır

pict01271gj3.jpg

3. Test ovulasyondan sonra 13. gün yapılmıştır

pict0137sa4.jpg

Merhaba canım reglıme 4 gun var bugun idrarda test yaptım ince silik cizgi oldu sonra bı damla daha damlatınca silindi tamamen acaba ben mi cok damlattım 4 damla fılan damlattım sanırım yoksa negatif oldugu ıcın mı silindi yardımcı olurmusun☹️☹️

Kızlar ben geçen ay 18 Nisan’da regl oldum 28 günde bir olurum net hiç şaşmadı bugüne kadar bu ay olmadım idrar testi negatif bi kaç kez yaptım sabahları cuma günü yani 17 mayısta kan verdim 0.25 çıktı beta hcg ne önerirsiniz dr tekrar gideyim mi bi adet belirtisi hiç yok bende değişik bir kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum. 2-3 gündür iştahsızım ve midem bulanıyor ama herşey negatif Bekleyeyim mi ne zaman kan vereyim hesap edip yardımcı olurmusunuz :dua:

Adetim geçeli 7 gün oldu bugünle beraber 👍🏻

Kızlar ben geçen ay 18 Nisan’da regl oldum 28 günde bir olurum net hiç şaşmadı bugüne kadar bu ay olmadım idrar testi negatif bi kaç kez yaptım sabahları cuma günü yani 17 mayısta kan verdim 0.25 çıktı beta hcg ne önerirsiniz dr tekrar gideyim mi bi adet belirtisi hiç yok bende değişik bir kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum. 2-3 gündür iştahsızım ve midem bulanıyor ama herşey negatif Bekleyeyim mi ne zaman kan vereyim hesap edip yardımcı olurmusunuz :dua:

Adetim geçeli 7 gün oldu bugünle beraber 👍🏻
Canım yumurtlamayla ilgili bir sorun varmıydı daha once belki stres hava degısımı vs etkilemiş olabilir 0.25 cok dusuk bı hormon seviyesi gecen ay benim gebe olamadıgım bir aydı ve 0.30 cıkmıstı yani gebelik negatif olarak dusunuluyor bu seviyede birde bhcg ile dıger hormonların da uyumluluguna bakıyorlar eşim doktor gecen ay inanmak ıstemedıgımde bana dıger gebelikle alakalı bazi hormonların da uyumsuzlugunu anlatmıstı bence bir doktora git hormonların baksınlar gecmıs olsun sımdıden

Mrb arkadaşlar dün akşam üzeri test yaptım negatifti cok beklemedim bikenara koydum bugun sahurda aklıma geldi baktım silik çizgi var gibi sizinde fikrinizi merak ediyorum bi bakarmısınız benim gibi böyle sonradan silik çizgi çıkıp hamile kalan varmı IMG_20190523_042808.webp

Mrb arkadaşlar dün akşam üzeri test yaptım negatifti cok beklemedim bikenara koydum bugun sahurda aklıma geldi baktım silik çizgi var gibi sizinde fikrinizi merak ediyorum bi bakarmısınız benim gibi böyle sonradan silik çizgi çıkıp hamile kalan varmı Eki Görüntüle 2272015

Ben çizgi göremedim ama testler de 5 dk icinde cikan sonuc dikkate alinmali.
2saat sonra pozitif görüp sonrasında adet olmuştum.

Ben çizgi göremedim ama testler de 5 dk icinde cikan sonuc dikkate alinmali.
2saat sonra pozitif görüp sonrasında adet olmuştum.
Gölge gibi çok belli olmuyo fotoda ama yinede tesekür ederim cvp verdiğin için insan bi umut ediyo işte yinede bakalım yarın tekrar yapcam bugun yapmadım

Gölge gibi çok belli olmuyo fotoda ama yinede tesekür ederim cvp verdiğin için insan bi umut ediyo işte yinede bakalım yarın tekrar yapcam bugun yapmadım

Benim de birkaç gündür o şekilde çıkıyor. Oructan olabilir diye düşünüyorum ben. Kaç gün var adet olmana?

Back
X