- Emoji Skoru
- 188
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.981
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 2272635 buda yeni testim arkadaşlar koyulasti demi gün gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 2272635 buda yeni testim arkadaşlar koyulasti demi gün gün
Sağol cnm Amin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Tedavi mi olmuştun canım bekliyoruz güzel haberleriniSagol cnm..Test günumde veriyim diyom kanı hem şimdi hafta sonu anca özel yapar oda kac para bilmiyorum..
Evet cnm tüp bebek tedavisi olmustumTedavi mi olmuştun canım bekliyoruz güzel haberlerini
Daha bi sevindim canım o zorlu sürecin sonunda meleğini kucağına alırsın inşallahEvet cnm tüp bebek tedavisi olmustum
Inşallah cnm inşallah.. allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakıp aratmasinDaha bi sevindim canım o zorlu sürecin sonunda meleğini kucağına alırsın inşallah
Arkadaslar bırsey soracağım... Ovulasyon testi aldım ilk defa bugun reglımın ilk gunu 30 adet paket seklinde vardı netten aldım. Sorum su bu ovulasyon testini ne zaman basıyoruz yapmaya ve sabah aksam mı yapıyoruz tek bıldıgım aynı saatlerde yapmam gerektiği bilgi verirseniz sevinirim...
Rabbım sag saglım kucagına almayı nasip etsin canım ınsallah bende bu ay gebe kalırım. Onerin ıcın cok tesekkur ederim yarın baslamalıyım ozaman teste yarin 4.gunum bende 28 29 seklinde bellı olmuyor oyuzden aldımCanım bende ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım. Ovulasyon testine adet bittikten 4 gün sonra başladım 29 günde bir regli oluyorum. 12-16 saatleri arasında yapılıyor ve günün ilk idrarı olmamalı gebelik testi ilk idrarla yapılır ovulasyon testi değil. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Lh hormonu vücudumuzda her zaman var bu yüzden testi her yaptığında silik çizgi çıkar. Yumurtlama günü geldiğinde o silik çizgi koyulaşır. Testi en koyu gördüğün günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendireceksin. Yumurta çatladığında test tekrar silikleşir ve artıık test yapmana gerek kalmaz.
Rabbım sag saglım kucagına almayı nasip etsin canım ınsallah bende bu ay gebe kalırım. Onerin ıcın cok tesekkur ederim yarın baslamalıyım ozaman teste yarin 4.gunum bende 28 29 seklinde bellı olmuyor oyuzden aldım
cnm bugun adetime 3 4 gun kala idrar testi yaptim sabah yaptim ve negatifInsallah canim stres yapma dinlen ve yorucu seyler yapma yarın bı kan ver istersen en dogru olan o cunku
Aminn canım ınsallah benimde 2 ay bitti 3.ay buay olur ınsallahAminn kuzum Rabbim sende dahil isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
(2. Ay kaldım ben )
Canım gec dollenme dır belki stres yapma kendine biraz daha bekle Bebıstır ınsallahcnm bugun adetime 3 4 gun kala idrar testi yaptim sabah yaptim ve negatifhamile degilim sanirim cok uzuldum
gogus uclarim elledim halde agirmaya basladilar
insallah canim beklemek cok zorCanım gec dollenme dır belki stres yapma kendine biraz daha bekle Bebıstır ınsallah
Kac gun kaldi canıminsallah c
insallah canim beklemek cok zor![]()
2 gun kaldi cnm ama aksam toz halinde biraz agri kesicii ictim ve simdi korkuyorum egeer hamileysem bebege birsey olmasin diyeKac gun kaldi canım
Charles hamile misin kankaaaKizlar adete 1 ya da 2 gun var sizce bu teste gore bhcg kac cikarEki Görüntüle 2268309
Evet hamileymisimCharles hamile misin kankaaa![]()
Yaa bak görüyor musun o kadar üzüldün kimyasal yaşadın diğer ay hemen hamile kaldın her şeyde bi hayır var çokkkk sevindim maşallah sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok çok sevindim canım benimEvet hamileymisimbu ay istemiyorduk tutmus o kadar calis tutmasin istemediğin ay tutsun
![]()
Sagol canim 31inde kalbini dinlemeye gidicez bakalim o yuzden hala tam sevinmedim olabilecek her kotu şey basima geldigi icin :)Yaa bak görüyor musun o kadar üzüldün kimyasal yaşadın diğer ay hemen hamile kaldın her şeyde bi hayır var çokkkk sevindim maşallah sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok çok sevindim canım benim![]()
Hiç kötü düşünme evet zor günler geçirdin ama zaten hiçbir şey kolay olmuyor o çift çizgiyi görmek için neler yapıyor insanlar biliyorsun inşallah sağlıkla devam edicek hiç canını sıkmaSagol canim 31inde kalbini dinlemeye gidicez bakalim o yuzden hala tam sevinmedim olabilecek her kotu şey basima geldigi icin :)