- Emoji Skoru
- 2.302
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırdın mı4 gündür açık kahve pembe lekelenmem ve çok ağrım vardı sabah test yaptım böyle çıktı ama lekelenmemin rengi değişmiş kızlar pembeydi açık kırmızı olmuş akmıyor ama peçeteye silince geliyor yerleşme kanaması bu kadar uzun sürermi yaşayan var mı
Şu an hastanedeyim tahlil sonucumu bekliyorum kanama devam ediyor sonuca göre tedavi uygulanacakKan testi yaptırdın mı
Kendini strese sokup kötü düşünüp kötüyü çağırma sakın arkadaşım.Kızlar hcg de biliyorsunuz pozitif çıktı fakat daha kese göremedik işte bayramdan sonra cuma gel bakalım dedi ve ya göremezsek ya bebeğe bişey olursa diye kendimi üzüyorum. Arada kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında pek bir belirtim de yok. Destek verici cümlelerinize ihtiyacım var
Geç döllenme olmuş olabilir... Endişe yapma lütfen... Az biraz sakin ve sabırlı ol.. Rabbimize dua etKızlar değerim 53 çıktı çok az pembe kansmam var adetimin 32. Günü çok mu düşük değerim doktor düşük dedi cuma tekrar bakacak
Merhabalar öncelikle inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah.Yanlış anlamadıysam dün 14 bugün 58 betahcg.benim ilk gebeliğim kimyasaldı 2 gün araya rağmen 7,11,19, şeklinde ilerledi düştü zaten.Şuan 10 haftalık gebeyim ilk değerim 24 tü. doktora göstermedim gerçi kanama olmamıştı bende ama yinede göstermedim çünkü doktorlar bu kadar küçük değerleri hiç önemsemiyolar yani direk düşüktür gebelik değildir boş yere sevinmeyin diyede ekliyolar yaşadığım kadarıyla söylüyorum.Gerçekten yaptığın o panik bebeği çok etkiliyo lütfen sakin olmaya çalış inşallah bebeğin seninledirKızlar değerim 53 çıktı çok az pembe kansmam var adetimin 32. Günü çok mu düşük değerim doktor düşük dedi cuma tekrar bakacak
En dollenme olmus cnm benim ilk gebeligimde 33. Gunde 79 du. Gec dollenme demisti doktorKızlar değerim 53 çıktı çok az pembe kansmam var adetimin 32. Günü çok mu düşük değerim doktor düşük dedi cuma tekrar bakacak
Çok yeni olduğu için olabilir bence 2 günde bir tekrarla giderek koyulasicak benceBu testler niye boyle5 dakika bekledim birsey yok 10 dakika bekledim bir sey yok yarim saat sonra boyle birsey gordum. Var cizgi dimi. Ama yarim saat sonra iste. Artik beynimiz cizgi olusturuyor.
![]()
Aaa olurmu senceN
Çok yeni olduğu için olabilir bence 2 günde bir tekrarla giderek koyulasicak bence
Pembe ama beyaz değil ayrıca kuruma çizgisinde deil yarim saate kurumaz ben 14 yıl yaptım testlerin hiç birinde ikinci bir çizginin hayalini bile görmedim olmazsa çıkmıyor bendeAaa olurmu senceo cizgi beyaz hayalet cizgi gibi degil dimi ? Yarimsaat sonra cikmasi ilginci. bugun beklenen adet gunum ama olmadim. Adet duzensizligimde var bilemiyorum
![]()
Tesekkur ederim canim bir umut oldunPembe ama beyaz değil ayrıca kuruma çizgisinde deil yarim saate kurumaz ben 14 yıl yaptım testlerin hiç birinde ikinci bir çizginin hayalini bile görmedim olmazsa çıkmıyor bende
Inşallah olumlu sonuç alırsın canımTesekkur ederim canim bir umut oldunyarin aksam yada cuma sabahi tekrar yapicam.regli olmazsam tabi
![]()
Insallah canimInşallah olumlu sonuç alırsın canım![]()
Çizgi hemen çıktıysa hamilesindir canım yarın sabah ilk idrarla yap varsa daha koyu çıkacaktır.kızlar bugün regl günüm bu testide dün gece yaptım sizce hamilelik varmıdır daha öncede böyle çıkmıştı battan bi hafta önce yapmıştım günümde regl olmuştum