• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

2273897
IMG_20190529_070437.webp

4 gündür açık kahve pembe lekelenmem ve çok ağrım vardı sabah test yaptım böyle çıktı ama lekelenmemin rengi değişmiş kızlar pembeydi açık kırmızı olmuş akmıyor ama peçeteye silince geliyor yerleşme kanaması bu kadar uzun sürermi yaşayan var mı

bir de adetim 28 ile 31 gün arası değişiyor bugün 32. günüm umarım kimyasal olmaz çok bekledik bu bebeği yaşım 39 korkuyorum :(

Kızlar hcg de biliyorsunuz pozitif çıktı fakat daha kese göremedik işte bayramdan sonra cuma gel bakalım dedi ve ya göremezsek ya bebeğe bişey olursa diye kendimi üzüyorum. Arada kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında pek bir belirtim de yok. Destek verici cümlelerinize ihtiyacım var

4 gündür açık kahve pembe lekelenmem ve çok ağrım vardı sabah test yaptım böyle çıktı ama lekelenmemin rengi değişmiş kızlar pembeydi açık kırmızı olmuş akmıyor ama peçeteye silince geliyor yerleşme kanaması bu kadar uzun sürermi yaşayan var mı
Kan testi yaptırdın mı

Kızlar hcg de biliyorsunuz pozitif çıktı fakat daha kese göremedik işte bayramdan sonra cuma gel bakalım dedi ve ya göremezsek ya bebeğe bişey olursa diye kendimi üzüyorum. Arada kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında pek bir belirtim de yok. Destek verici cümlelerinize ihtiyacım var
Kendini strese sokup kötü düşünüp kötüyü çağırma sakın arkadaşım.
O ağrılar 9 ay olacak hic korkma ben 23haftalik hamileyim benim bile hala oluyor ağrılarım.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım stres sana da bebegine de cok zararlı cunku.
Rabbim saglikla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah.

Kızlar değerim 53 çıktı çok az pembe kansmam var adetimin 32. Günü çok mu düşük değerim doktor düşük dedi cuma tekrar bakacak

Kızlar değerim 53 çıktı çok az pembe kansmam var adetimin 32. Günü çok mu düşük değerim doktor düşük dedi cuma tekrar bakacak
Merhabalar öncelikle inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah.Yanlış anlamadıysam dün 14 bugün 58 betahcg.benim ilk gebeliğim kimyasaldı 2 gün araya rağmen 7,11,19, şeklinde ilerledi düştü zaten.Şuan 10 haftalık gebeyim ilk değerim 24 tü. doktora göstermedim gerçi kanama olmamıştı bende ama yinede göstermedim çünkü doktorlar bu kadar küçük değerleri hiç önemsemiyolar yani direk düşüktür gebelik değildir boş yere sevinmeyin diyede ekliyolar yaşadığım kadarıyla söylüyorum.Gerçekten yaptığın o panik bebeği çok etkiliyo lütfen sakin olmaya çalış inşallah bebeğin seninledir

Bu testler niye boyle🙄5 dakika bekledim birsey yok 10 dakika bekledim bir sey yok yarim saat sonra boyle birsey gordum. Var cizgi dimi. Ama yarim saat sonra iste. Artik beynimiz cizgi olusturuyor.😎

Eklentiler

• 20190529_221237.webp
    20190529_221237.webp
    6 KB · Görüntüleme: 136
N
Bu testler niye boyle🙄5 dakika bekledim birsey yok 10 dakika bekledim bir sey yok yarim saat sonra boyle birsey gordum. Var cizgi dimi. Ama yarim saat sonra iste. Artik beynimiz cizgi olusturuyor.😎
Çok yeni olduğu için olabilir bence 2 günde bir tekrarla giderek koyulasicak bence

Aaa olurmu sence 😁 o cizgi beyaz hayalet cizgi gibi degil dimi ? Yarimsaat sonra cikmasi ilginci. bugun beklenen adet gunum ama olmadim. Adet duzensizligimde var bilemiyorum 🙄
Pembe ama beyaz değil ayrıca kuruma çizgisinde deil yarim saate kurumaz ben 14 yıl yaptım testlerin hiç birinde ikinci bir çizginin hayalini bile görmedim olmazsa çıkmıyor bende

Pembe ama beyaz değil ayrıca kuruma çizgisinde deil yarim saate kurumaz ben 14 yıl yaptım testlerin hiç birinde ikinci bir çizginin hayalini bile görmedim olmazsa çıkmıyor bende
Tesekkur ederim canim bir umut oldun 😊 yarin aksam yada cuma sabahi tekrar yapicam.regli olmazsam tabi 🙄

kızlar bugün regl günüm bu testide dün gece yaptım sizce hamilelik varmıdır daha öncede böyle çıkmıştı battan bi hafta önce yapmıştım günümde regl olmuştum

Eklentiler

• BDE2ABB8-FCA5-49F7-BC26-993C48009986.webp
    BDE2ABB8-FCA5-49F7-BC26-993C48009986.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 223
  • 14126468-CB07-4029-8587-806E9AD9A852.webp
    14126468-CB07-4029-8587-806E9AD9A852.webp
    101,5 KB · Görüntüleme: 200
kızlar bugün regl günüm bu testide dün gece yaptım sizce hamilelik varmıdır daha öncede böyle çıkmıştı battan bi hafta önce yapmıştım günümde regl olmuştum
Çizgi hemen çıktıysa hamilesindir canım yarın sabah ilk idrarla yap varsa daha koyu çıkacaktır.

Back
X