- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.041
Gayet net canimkızlar bugün regl günüm bu testide dün gece yaptım sizce hamilelik varmıdır daha öncede böyle çıkmıştı battan bi hafta önce yapmıştım günümde regl olmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet net canimkızlar bugün regl günüm bu testide dün gece yaptım sizce hamilelik varmıdır daha öncede böyle çıkmıştı battan bi hafta önce yapmıştım günümde regl olmuştum
evet bi dakika sonra çıktıGayet net canimyarin tekrarla istersen. Hemenmi cikti cizgi
Superevet bi dakika sonra çıktı
ya inşallah regl olmamSuperhayirlisi olsun ❤
Tatlim bu aksam dayanamadim yine yaptim. Yine ilk dakikalar birsey goremedim. 1 saat sonra boyle oldu.N
Çok yeni olduğu için olabilir bence 2 günde bir tekrarla giderek koyulasicak bence
Kan ver canim en kisa zamandaya inşallah regl olmam
Canim cok silik gozukmuyor, 2 gun sonra tekrarla istersen.kızlar reglim dündü ve bugün olmadım testi tekrarlıyayım dedim bu sefer sanki hiç çizgi yok gibi hangisine inanacağımı şaşırdım
aynı marka testti ikisini aynı gün aldımCanim cok silik gozukmuyor, 2 gun sonra tekrarla istersen.ilk attigin daha belliydi. Belki testin markasiyla alakali olabilir.
Ben goruyorum canm. Yarin yine tekrarlarsin testiEki Görüntüle 2275015
Iyi sabahlar kızlar adetime 6 gün var sahurda test yapayım dedim ve 5 dk içinde 2 çizgi çıktı silik fotoda çok belli olmuyo ama normalde bakınca net bir şekilde görülüyo sizde görebiliyormusunuz
Ben görüyorum çok çok silik, hemenmi çıktı canımEki Görüntüle 2275029 kızlar yorumlarsanız sevinirim bir tek benmi görüyorum
InşAllah canım evet tekrarlıcam yarın sabahBen goruyorum canm. Yarin yine tekrarlarsin testi![]()
Hemen cıktıBen görüyorum çok çok silik, hemenmi çıktı canım
2 gun sonra tekrarla cnmHemen cıktı
Evet var tebrik ederimKızlar yardım!!!
Bu hamilelik mi
Bata 4, yada 5 gün var
Soluk olması yinede gebelik mi sizceEki Görüntüle 2275216
Çok teşekkür ederim ama çok korkuyorum 1 düşük ve 1 Kürtajım var..Evet var tebrik ederim