- Emoji Skoru
- 194
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.081
Kanama var ama çok değil şimdilik
Tekrar erken gebelik testi yaptım, yine silik
çizgi varKizlar hepinize Merhaba,
Öncelikle Hepinizin Bayramiz Kutlu Olsun.Bu Sabah Yaptığım Teste Bakar misiniz ? Sizce Test mi Bozuk ? Yoksa 2. çizgi Varmı?
Çok çok silik var gibi ama iki gün sonra tekrarla istersen ya da adet gününde olmazsan tekrar yap daha net belli olur
İnş canımYapmadim henuz ama kasik agrim ve gece batmalar sancılar giriyor ama kanama basliycak diye korkuyoeum insallah bebis vardir ya
Şimdilik beklemen lazım o zaman artmaz inş gerçi ben ilk gebeliğimde adet kadar kanamam olmuştu ama adet kanından biraz farklıydı o da olabiliyor değişik bu işlerKanama var ama çok değil şimdilik
Tekrar erken gebelik testi yaptım, yine silik
12 gün daha iyi olur bence canım hatta benim 12. Günde hiçbirley çıkmamıştı geç çıkabiliyor bazenKızlar merhaba nasılsınız ilişkiden 7 gğn geçti test yapmak için bekliyorum zaman geçmiyor sankı 10. Gün mğ yapmam lazım
Gec dollenmemı olmustu cnm benım ılk gebelıkte 10.gunde bellı belırsız cıktı 11 de net cıktı o bebegımı kaybettm12 gün daha iyi olur bence canım hatta benim 12. Günde hiçbirley çıkmamıştı geç çıkabiliyor bazen
Insallah canım ınsallah sevınıcez bızdeellerine sağlıkcanım....
ahhhhhh bende şu çizgileri gördüğümde sevinebilecekmiyim???????????
sabah yapıcam bakalım........elimde test bunlara benziyo mu diye bakıcam hhihihih
Allah bir daha göstermesin canım bilmiyorum bugün yeni kan testi verdim ama yumurtlamam geç olmuştu belki de o yüzden geç belli olduGec dollenmemı olmustu cnm benım ılk gebelıkte 10.gunde bellı belırsız cıktı 11 de net cıktı o bebegımı kaybettm
Kacıncı gun yumurtladın cnm kacıncı gunun bnde gec yumurtlarım 16 da sulıklestı ovu testım 22 bugunAllah bir daha göstermesin canım bilmiyorum bugün yeni kan testi verdim ama yumurtlamam geç olmuştu belki de o yüzden geç belli oldu
17 ya da 19 Mayıs diye düşünüyorum ama test yapmamıştım net bilmiyorum canınKacıncı gun yumurtladın cnm kacıncı gunun bnde gec yumurtlarım 16 da sulıklestı ovu testım 22 bugun
Anladm cnm kanda kesın cıkar ozaman adetın gectımı17 ya da 19 Mayıs diye düşünüyorum ama test yapmamıştım net bilmiyorum canın
46 çıktı değerim canım var inş Rabbim tamamına erdirsinAnladm cnm kanda kesın cıkar ozaman adetın gectımı
Baya belli var canım :)İyi günler hanımlar herkese ve hayırlı bayramlar. Ben Nisan ayının 12’inde histeroskopi oldum. Ve o ayın 26’ında adet oldum düzenli bir şekilde. Ondan sonra adet olmadım. 12 gün geçilmiş durumdayım şuanda. İlk miratech testi yaptım aşağıya koyacağım fotoğrafını böyle çıktı. Daha sonra pahalı markayla yaptım çıkmadı ve bir kere daha miratech yaptım (bir kaç gün sonra) çok silik bir iz çıktı, hatta yanlış mı diye eşime de gösterdim o da evet çok hafif ama var dedi. Bugün kan tahlili yaptırdım acilde ama hiç bir sonuç göstermeden gebelik yok dedi. Bunu da belirteyim belim çok ağrıyor, aşt karın bölgemde de belli belirsiz ağrılar var. Başım da dönüyor, akıntı falan yok hatta hep kontrol ediyorum koyulaşır mı diye akıntı o bile yok. Bir doktorum önümüzdeki hafta ultrasona git dedi. Lütfen yardım edin hamilemiyim Eki Görüntüle 2276170 Eki Görüntüle 2276171
Geçti şuan adetimAnladm cnm kanda kesın cıkar ozaman adetın gectımı
Ciddimisiniz? Allah sizden razı olsun, İnan’ın bir tek gebesin kelimesi hayatımın hediyesi olacakBaya belli var canım :)
Ben nerdeyse hiç görünmeyen çizgiden bile test yapa yapa mutlu sonu gördüm şükürCiddimisiniz? Allah sizden razı olsun, İnan’ın bir tek gebesin kelimesi hayatımın hediyesi olacak
Bugün verdim ama doktorum önümüzdeki hafta Bidaha ver dedi, inşallah güzel sonuç çıkarBen nerdeyse hiç görünmeyen çizgiden bile test yapa yapa mutlu sonu gördüm şükürsen kan ver inş güzel sonuç alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?