Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Slm kızlar iyi bayramlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda

Çok çok silik var gibi ama iki gün sonra tekrarla istersen ya da adet gününde olmazsan tekrar yap daha net belli olur

Yapmadim henuz ama kasik agrim ve gece batmalar sancılar giriyor ama kanama basliycak diye korkuyoeum insallah bebis vardir ya

Kanama var ama çok değil şimdilik
Tekrar erken gebelik testi yaptım, yine silik
Şimdilik beklemen lazım o zaman artmaz inş gerçi ben ilk gebeliğimde adet kadar kanamam olmuştu ama adet kanından biraz farklıydı o da olabiliyor değişik bu işler

Kızlar merhaba nasılsınız ilişkiden 7 gğn geçti test yapmak için bekliyorum zaman geçmiyor sankı 10. Gün mğ yapmam lazım

12 gün daha iyi olur bence canım hatta benim 12. Günde hiçbirley çıkmamıştı geç çıkabiliyor bazen
Gec dollenmemı olmustu cnm benım ılk gebelıkte 10.gunde bellı belırsız cıktı 11 de net cıktı o bebegımı kaybettm

ellerine sağlıkcanım....
ahhhhhh bende şu çizgileri gördüğümde sevinebilecekmiyim???????????
sabah yapıcam bakalım........elimde test bunlara benziyo mu diye bakıcam hhihihih
Insallah canım ınsallah sevınıcez bızde

Gec dollenmemı olmustu cnm benım ılk gebelıkte 10.gunde bellı belırsız cıktı 11 de net cıktı o bebegımı kaybettm
Allah bir daha göstermesin canım bilmiyorum bugün yeni kan testi verdim ama yumurtlamam geç olmuştu belki de o yüzden geç belli oldu

Allah bir daha göstermesin canım bilmiyorum bugün yeni kan testi verdim ama yumurtlamam geç olmuştu belki de o yüzden geç belli oldu
Kacıncı gun yumurtladın cnm kacıncı gunun bnde gec yumurtlarım 16 da sulıklestı ovu testım 22 bugun

İyi günler hanımlar herkese ve hayırlı bayramlar. Ben Nisan ayının 12’inde histeroskopi oldum. Ve o ayın 26’ında adet oldum düzenli bir şekilde. Ondan sonra adet olmadım. 12 gün geçilmiş durumdayım şuanda. İlk miratech testi yaptım aşağıya koyacağım fotoğrafını böyle çıktı. Daha sonra pahalı markayla yaptım çıkmadı ve bir kere daha miratech yaptım (bir kaç gün sonra) çok silik bir iz çıktı, hatta yanlış mı diye eşime de gösterdim o da evet çok hafif ama var dedi. Bugün kan tahlili yaptırdım acilde ama hiç bir sonuç göstermeden gebelik yok dedi. Bunu da belirteyim belim çok ağrıyor, aşt karın bölgemde de belli belirsiz ağrılar var. Başım da dönüyor, akıntı falan yok hatta hep kontrol ediyorum koyulaşır mı diye akıntı o bile yok. Bir doktorum önümüzdeki hafta ultrasona git dedi. Lütfen yardım edin hamilemiyim

Baya belli var canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…