- Emoji Skoru
- 11.879
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.101
Tbr ederm cnm saglıkla gelsın ıns son adet yumurtlama belırtı yazarmısın bana46 çıktı değerim canım var inş Rabbim tamamına erdirsin
İnş canımBugün verdim ama doktorum önümüzdeki hafta Bidaha ver dedi, inşallah güzel sonuç çıkar
Sat 1 mayıstı canım yumurtlama için test yapmadım ama akıntıya göre 17 ya da. 19 Mayıs diye tahmin ediyorum belirti olarak da akıntım oldu yumurtlamadan sonra hep hala var beyaz ve sarı renk arası kremsi bir akıntı hatta adetim geldi sanıyordum bazen kaşık ve bel ağrım oldu adet ağrısı gibi ama daha kısa kısa sürüyordu bir de gecikme işte başka birşey yaşamadım mide bulantısı ve baş dönmesi çok nadir ve çok hafif olmuştu bir kere sadece mide ekşimesi yaşamıştım belirgin olarak bu kadar canımTbr ederm cnm saglıkla gelsın ıns son adet yumurtlama belırtı yazarmısın bana
Bence senın gec dollenme kuzum yoksa daha yuksek cıkardı kat kat artsın ıns degerın cunku benım sat 15 mayıstı 30 u yumurtlama varsa 4 gun sonra cıkar ıns nasıp bende gazdan baska bısey yok nasıpSat 1 mayıstı canım yumurtlama için test yapmadım ama akıntıya göre 17 ya da. 19 Mayıs diye tahmin ediyorum belirti olarak da akıntım oldu yumurtlamadan sonra hep hala var beyaz ve sarı renk arası kremsi bir akıntı hatta adetim geldi sanıyordum bazen kaşık ve bel ağrım oldu adet ağrısı gibi ama daha kısa kısa sürüyordu bir de gecikme işte başka birşey yaşamadım mide bulantısı ve baş dönmesi çok nadir ve çok hafif olmuştu bir kere sadece mide ekşimesi yaşamıştım belirgin olarak bu kadar canım
Yazmayı unutmuşum baya gaz vardı bende de :) evet canım büyük ihtimalle geç döllenme olduBence senın gec dollenme kuzum yoksa daha yuksek cıkardı kat kat artsın ıns degerın cunku benım sat 15 mayıstı 30 u yumurtlama varsa 4 gun sonra cıkar ıns nasıp bende gazdan baska bısey yok nasıp
Aynvnm ıcgundr vr ama umıtlenmıyorum bnce senı dollenmeen en ok 12gunlıkYazmayı unutmuşum baya gaz vardı bende de :) evet canım büyük ihtimalle geç döllenme oldu
Muhtemelen canım gaz çok fena oluyor ya hayırlısı bakalımAynvnm ıcgundr vr ama umıtlenmıyorum bnce senı dollenmeen en ok 12gunlık
Valla bakalım ccnm bıseyde dokunmus olabılır gaz hafıf gectı gıbı ama kasıkta belde hafıf hassasıyet var goguslerde kucuk kucuk bazen sızlıyor ama adet yaklastıgı ıcınde olabılır 2 3 gun sonra test yapıcam nasıpMuhtemelen canım gaz çok fena oluyor ya hayırlısı bakalım
İnş güzel sonuç alırsın canım :)Valla bakalım ccnm bıseyde dokunmus olabılır gaz hafıf gectı gıbı ama kasıkta belde hafıf hassasıyet var goguslerde kucuk kucuk bazen sızlıyor ama adet yaklastıgı ıcınde olabılır 2 3 gun sonra test yapıcam nasıp
İnşallah çok güzel bir sonuç alırsınızValla bakalım ccnm bıseyde dokunmus olabılır gaz hafıf gectı gıbı ama kasıkta belde hafıf hassasıyet var goguslerde kucuk kucuk bazen sızlıyor ama adet yaklastıgı ıcınde olabılır 2 3 gun sonra test yapıcam nasıp
Umudum yok ama ıns cnm heoımızİnşallah çok güzel bir sonuç alırsınız
Canım şuanda iki tane test yaptım negatif çıktı benim de umutlarım tükeniyor. Pazartesi günü gideceğim hastaneye ultrasona bakalım. Seni çok iyi anlıyorum. Ve adetim 14 gün geçikti. Böyle durumda birbirimize destek olmaktan başka bir çaremiz yokUmudum yok ama ıns cnm heoımız
Dr gıtmbence bır cnm baya gecmıs benım 5 gun kalıyor 9. Gun olcakmyarın sanırımmtest ıcın erken destek olcaz tabı ama ıste ınsan kotu hıssedıyorCanım şuanda iki tane test yaptım negatif çıktı benim de umutlarım tükeniyor. Pazartesi günü gideceğim hastaneye ultrasona bakalım. Seni çok iyi anlıyorum. Ve adetim 14 gün geçikti. Böyle durumda birbirimize destek olmaktan başka bir çaremiz yok
İlk yaptığım test pozitif gösterdi sonra diğer iki tane daha yaptım onlar silik çıktı. Dün tahlil verdim gebelik yok dediler ve adetim olmuyor. İnan artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sence ne zaman gideyim doktora?Dr gıtmbence bır cnm baya gecmıs benım 5 gun kalıyor 9. Gun olcakmyarın sanırımmtest ıcın erken destek olcaz tabı ama ıste ınsan kotu hıssedıyor
Cok gecmıs adetın cnm bıran once gıt bence ultrasonda en azından ne oldugunu gorurler 1 sene once 20 haftalık kaybın var benımde buay bıraktım korunmayı okadar olumsuzluktan sonra sankı hıc hamıle kalıp anne olamıcakmıs gıbıyım kac aydır ıstıyosun yas kac cnm dongun nasılİlk yaptığım test pozitif gösterdi sonra diğer iki tane daha yaptım onlar silik çıktı. Dün tahlil verdim gebelik yok dediler ve adetim olmuyor. İnan artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sence ne zaman gideyim doktora?
27 yaşım var 3 yıllık evliyim, bayadır istiyorum. Ama eşimden kaynaklı bir sorun var. İlk defa hayatımda bu kadar geçikti adetim ve ilk test de pozitif çıkınca bi umutlandım. Bana göre olsa yarın sabahtan giderim ama bayramdan dolayı kapalı hastaneler. Adet döngüm hep düzgün oluyor. 2 ay önce histeroskopi oldum, o ay histeroskopiden sonra düzgün adetim oldu, doktor kontrolüm de oldu o ay hiç bir sorun yoktu. Bu ay böyle olunca bi umutlandım.Cok gecmıs adetın cnm bıran once gıt bence ultrasonda en azından ne oldugunu gorurler 1 sene once 20 haftalık kaybın var benımde buay bıraktım korunmayı okadar olumsuzluktan sonra sankı hıc hamıle kalıp anne olamıcakmıs gıbıyım kac aydır ıstıyosun yas kac cnm dongun nasıl
Bnde 3 yllk evlıym 28 yas 6 ay once hıstereekopı oldm yapısıklıjtan sen neden oldun27 yaşım var 3 yıllık evliyim, bayadır istiyorum. Ama eşimden kaynaklı bir sorun var. İlk defa hayatımda bu kadar geçikti adetim ve ilk test de pozitif çıkınca bi umutlandım. Bana göre olsa yarın sabahtan giderim ama bayramdan dolayı kapalı hastaneler. Adet döngüm hep düzgün oluyor. 2 ay önce histeroskopi oldum, o ay histeroskopiden sonra düzgün adetim oldu, doktor kontrolüm de oldu o ay hiç bir sorun yoktu. Bu ay böyle olunca bi umutlandım.
HSG çektirdik birde tedbir için yaptılar histeroskopi tutunurluğu arttırmak için. Biraz önce randevu aldım hastaneden Pazartesi için. Yüzüm cildim sivilcelendi, belim çatluyor ağrıdan başımda hafif hafif dönüyor bir kaç gündür ama bu testler beni bitiriyor bakalım ne olacak. HSG çektirdin mi canım sen?Bnde 3 yllk evlıym 28 yas 6 ay once hıstereekopı oldm yapısıklıjtan sen neden oldun
Şuanda dünyam yıkıldı desem abartı olur belki de çoğu kişi için ama çok büyük umudum vardı ve kanamam oldu, demekki nasip değil. Ne diyeyim allah isteyen herkese versinBnde 3 yllk evlıym 28 yas 6 ay once hıstereekopı oldm yapısıklıjtan sen neden oldun
Ikı kere cektırdım hsg cnm nasıp degılmıs benımde az kaldı adet olurum unudum yok zaten hıcHSG çektirdik birde tedbir için yaptılar histeroskopi tutunurluğu arttırmak için. Biraz önce randevu aldım hastaneden Pazartesi için. Yüzüm cildim sivilcelendi, belim çatluyor ağrıdan başımda hafif hafif dönüyor bir kaç gündür ama bu testler beni bitiriyor bakalım ne olacak. HSG çektirdin mi canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?