- Emoji Skoru
- 3.475
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.341
Kaç gün var adetinize yarın sabah tekrarlayın bakalım bi tık koyulaşma olucakmıEvet 5 6 dk da cikti ama zor gorunuyor elimde telefonda net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün var adetinize yarın sabah tekrarlayın bakalım bi tık koyulaşma olucakmıEvet 5 6 dk da cikti ama zor gorunuyor elimde telefonda net
4 gün geciktim canmKaç gün var adetinize yarın sabah tekrarlayın bakalım bi tık koyulaşma olucakmı
Yok canım göremedimEvet beklettim gorunuyo ama goremedinmi canm
Sabah ilk idrarla yap canim bakalim koyulasma olcakmi cok silik var ikinci cizgi golge gibi duruyor4 gün geciktim canm
4. Gün bugün geç dollenme sanki diyorumYok canım göremedimadetin gecikti mi
Insallah oyledir cnm4. Gün bugün geç dollenme sanki diyorum
Çizgi yok. Geç döllenme de olsa çıkması gerekirdi 4 gün gecikmiş
Sanki var gibi amaÇizgi yok. Geç döllenme de olsa çıkması gerekirdi 4 gün gecikmiş
Sanki var gibi ama
Evettt çizgi gayet belirginn tebrik ederimmKızlar hamilemiyim?? Şimdi yaptım çok heycanlıyım
Benimde böyle çıkmıştı hakkında hayırlısı inşallah hamilesinKızlar hamilemiyim?? Şimdi yaptım çok heycanlıyım
Evettt çizgi gayet belirginn tebrik ederimm
Yaa çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden akşama acile gidip kan testi yaptırayım ozmn çok mutlu oldum:)) Allah sağlıklı bi şekilde tutunmayı nasip etsin. İsteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın :)) senide tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağına al sende inşallahBenimde böyle çıkmıştı hakkında hayırlısı inşallah hamilesin![]()
Canm gozun aydin kaç günün geciktiYaa çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden akşama acile gidip kan testi yaptırayım ozmn çok mutlu oldum:)) Allah sağlıklı bi şekilde tutunmayı nasip etsin. İsteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın :)) senide tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağına al sende inşallah☺
Teşekkür ederim inş hamileyimdir akşama kan testi için gideyim de hayırlısıyla inşallahCanm gozun aydin kaç günün gecikti
tebriklerrr :))Kızlar hamilemiyim?? Şimdi yaptım çok heycanlıyım
Teşekkür ederimm :)) allah tüm isteyenlere nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorumtebriklerrr :))
Hafif bir gölge var gibi de bilemedim ilerleyen günler tekrarla bakalım. Yada kan testi yaptır ilk kanda sonra idrarda çıkıyor ya daha kesin olurKızlar bu şekilde daha net degilmiEki Görüntüle 2286835 8