• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Screenshot_20190708-135149.webp

Evettt çizgi gayet belirginn tebrik ederimm
Benimde böyle çıkmıştı hakkında hayırlısı inşallah hamilesin 😊
Yaa çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden akşama acile gidip kan testi yaptırayım ozmn çok mutlu oldum:)) Allah sağlıklı bi şekilde tutunmayı nasip etsin. İsteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın :)) senide tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağına al sende inşallah☺️

Yaa çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden akşama acile gidip kan testi yaptırayım ozmn çok mutlu oldum:)) Allah sağlıklı bi şekilde tutunmayı nasip etsin. İsteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın :)) senide tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağına al sende inşallah☺
Canm gozun aydin kaç günün gecikti

Canm gozun aydin kaç günün gecikti
Teşekkür ederim inş hamileyimdir akşama kan testi için gideyim de hayırlısıyla inşallah☺️ Hala inanamıyorum cunku. Gecikme yok belirtilerim vardı üç aydır deniyorduk zaten üçüncü ayımda kalmışım demekki. Dün akşam ovu testi yaptım pozitif çıktı allah allah dedim yumurtlamam değilki geçti cunku. Bugunde bat günümdü dedim bide gebelik testi yapayım. Bir baktım oda pozitif. Kusura bakma azcık uZun yazdım

Kızlar bu şekilde daha net degilmi
Screenshot_20190709-095941.webp
8

Back
X