Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba.arınıza yeni katıldım. Reglime 2 gün var ama test sonucum ekteki gibi çıktı.böyle sonuç alıp , kan testi pozitif olan var mı?

Eklentiler

• 7A9AC4A3-CF94-456F-B47F-312592BB3782.webp
    7A9AC4A3-CF94-456F-B47F-312592BB3782.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 225
Ben de reglime 2 gün kala yaptım aynen böyle silik çıktı her gün yaptım giderek koyulaştı kan verdim elhamdulillah hamileyim inşallah sizinde öyle olur .

bu testten 1 gün sonra kan değerim 208 çıktı kızlar :dua: :dua: :nazar:

Merhaba bisi sorabilirmiyim 🤗 bu adete 2-3 gün kala dediginiz günler son adet tarihimi oluyo ? Yani Benim sat 13 ocak simdi ben 12 subattami adete 1 kala diyebiliyorum ? Inaninki 1 oglum var 4 yasinda ama öyle tuhaf olmustuki haberi yani tüp bebek derken doktor hamile kalmistim ama o anin morel bozuklugu stresiyle heyecani unuttum hangi tarihi baz aldigimizi bi aydinlatirsaniz cok sevinirim 🤗

Bu arada ovulasyon testindeki piki 15. gün yakaladim simdi adet tarihim nezaman oluyo benim cok karisik bi durum🙈

Merhaba bisi sorabilirmiyim 🤗 bu adete 2-3 gün kala dediginiz günler son adet tarihimi oluyo ? Yani Benim sat 13 ocak simdi ben 12 subattami adete 1 kala diyebiliyorum ? Inaninki 1 oglum var 4 yasinda ama öyle tuhaf olmustuki haberi yani tüp bebek derken doktor hamile kalmistim ama o anin morel bozuklugu stresiyle heyecani unuttum hangi tarihi baz aldigimizi bi aydinlatirsaniz cok sevinirim 🤗
merhaba :) Şimdi herkesin adet döngüsü değişik olduğu için son adet günümüzü değil de beklediğimiz günü baz alıyoruz. Mesela benim son adet tarihim 14 Ocaktı, 26 günde bir regl olduğum için 9 Şubatı beklenen adet olarak baz alıyorum (birçok yorumda BAT diye görürsünüz yani beklenen adet tarihi). Dün ayın altısıydı test yaptırdığım da yani 9 Şubata 3 gün kala :) Umarım yardımcı olabilmiimdir :KK37:

Back
X