- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #32.941
üzmek istemem ama bsy yok gibi sanki adetinize ne kadar var?Kızlar merhaba bu test hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzmek istemem ama bsy yok gibi sanki adetinize ne kadar var?Kızlar merhaba bu test hakkında ne düşünüyorsunuz?
Adetim gecikti canımüzmek istemem ama bsy yok gibi sanki adetinize ne kadar var?
yani silik bi çizgi varmı fotodan algılanmıyor başka bir testmi deneseniz yada regl düzenlimidir bi cok etken var normal şartlarda silikde olsa cıkması lazımAdetim gecikti canım
Normalde daha belli canım ama teste guvenemedim pek teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinyani silik bi çizgi varmı fotodan algılanmıyor başka bir testmi deneseniz yada regl düzenlimidir bi cok etken var normal şartlarda silikde olsa cıkması lazım
erken gebelik testi deneyin derim rica ederim :)Normalde daha belli canım ama teste guvenemedim pek teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
testiniz pozitif görnüyor kan verirseniz sonuç netleşir inşallah hayırlı olsun şimdidenMerhaba.arınıza yeni katıldım. Reglime 2 gün var ama test sonucum ekteki gibi çıktı.böyle sonuç alıp , kan testi pozitif olan var mı?
.Ben T çizgisi daha koyu olması gerektiğini düşündüm ama yorumları okuyunca ümitlendim.inşallah pozitif sonuç alırım.teşekkürlertestiniz pozitif görnüyor kan verirseniz sonuç netleşir inşallah hayırlı olsun şimdiden![]()
Var canim hayirli olsunEki Görüntüle 2585608 Böyleydi 2 gün kala
İnşallahBen de reglime 2 gün kala yaptım aynen böyle silik çıktı her gün yaptım giderek koyulaştı kan verdim elhamdulillah hamileyim inşallah sizinde öyle olur .
Teşekkürler inşallah kan değerinde de görürüm.Var canim hayirli olsun
benimde hep böyle cikiyo ilk silik sonra kurudukça belirginlesiyo ben de o heycanla hastaneye gidiyom sonrası hep nagatifKızlar merhaba bu test hakkında ne düşünüyorsunuz?
hayırlı olsun Allah sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın günleride göstersinbu testten 1 gün sonra kan değerim 208 çıktı kızlar![]()
![]()
![]()
Amin canım Allah razı olsunhayırlı olsun Allah sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın günleride göstersin![]()
bu testten 1 gün sonra kan değerim 208 çıktı kızlar![]()
![]()
![]()
merhaba :) Şimdi herkesin adet döngüsü değişik olduğu için son adet günümüzü değil de beklediğimiz günü baz alıyoruz. Mesela benim son adet tarihim 14 Ocaktı, 26 günde bir regl olduğum için 9 Şubatı beklenen adet olarak baz alıyorum (birçok yorumda BAT diye görürsünüz yani beklenen adet tarihi). Dün ayın altısıydı test yaptırdığım da yani 9 Şubata 3 gün kala :) Umarım yardımcı olabilmiimdirMerhaba bisi sorabilirmiyimbu adete 2-3 gün kala dediginiz günler son adet tarihimi oluyo ? Yani Benim sat 13 ocak simdi ben 12 subattami adete 1 kala diyebiliyorum ? Inaninki 1 oglum var 4 yasinda ama öyle tuhaf olmustuki haberi yani tüp bebek derken doktor hamile kalmistim ama o anin morel bozuklugu stresiyle heyecani unuttum hangi tarihi baz aldigimizi bi aydinlatirsaniz cok sevinirim
![]()