- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik görünüyor ne kadar oldu gecikme?Kızlar hayal mi görüyorum ya?
Bir bakın görüyoruz diyin lütfen![]()
Takvime göre bugün bat yumurtlamaya göre 2 gün varSilik görünüyor ne kadar oldu gecikme?
Takvime göre bugün bat yumurtlamaya göre 2 gün var
Bak bu benim bat bir gün sonrası testim,hamileymişimTakvime göre bugün bat yumurtlamaya göre 2 gün var
Yaa hadi inşallahBak bu benim bat bir gün sonrası testim,hamileymişim
Bende silik gördüm canım.Umarım hamilesindirKızlar hayal mi görüyorum ya?
Bir bakın görüyoruz diyin lütfen![]()
Hamilesin canim hayirli olsun. Kan ver istersenReglime 2 gün var ihtimal vermediğim bir şey ama acaba mi dedirtti
Gebelik var görünüyo canım.Hayırlı olsunReglime 2 gün var ihtimal vermediğim bir şey ama acaba mi dedirtti
Çok silik değil mi amaHamilesin canim hayirli olsun. Kan ver istersen![]()
Ama regline daha 2 gün varmış günden güne koyulaşır testin canımÇok silik değil mi ama
Ben bir daha test yapmak için 3-4 gün bekleyeyim en iyisi teşekkür ederimAma regline daha 2 gün varmış günden güne koyulaşır testin canım
Test bozuk olabilir yarın sabah ilk idrar la fazla damlatma 3 tane damla yeter renkleri karışmışAdetime 1 hafta var ben hayal mi görüyorum çizgi var mı
Kuruduktan sonra gitmişti çizgi hayırlısı olsun kırmızıları görene kadar umut var.. teşekkür ederim yardımın içinTest bozuk olabilir yarın sabah ilk idrar la fazla damlatma 3 tane damla yeter renkleri karışmış
Ben de adetime 3 gün var dün hafif kahve leke olmuştu sonra gitti şüphelendim bugün hem erken gebelik testi bende normal test yaptım 2.cizgi silik ama eczacım pozitif dedi ben inanamıyorum yarin kan testi yaptıracağımKızlar bende erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Hangi markadan memnunsunuz ve kaç gün erken denemeyelim en fazla
Hayırlı olsun canımBen de adetime 3 gün var dün hafif kahve leke olmuştu sonra gitti şüphelendim bugün hem erken gebelik testi bende normal test yaptım 2.cizgi silik ama eczacım pozitif dedi ben inanamıyorum yarin kan testi yaptıracağım
Reglime 2 gün var ihtimal vermediğim bir şey ama acaba mi dedirtti