Bir polikistik overli olarak ve genç kızlığımda şuursuz bir doktorun sen istesen de bebeğin olması çok zor dese de... tam 3 yıl önce hamiş olduğumu öğrendiğim günü dün gibi hatırlıyorum, sanki başka bir boyutta yaşamaya başlamıştım. minik aşkım bugün 2 yaş 4 aylık oldu şükürler olsun ve yine bir kez daha, sanırım rabbim 2. mucizesini bağışladı bana. 2. bebişimi çook istememe rağmen, kistlerim ve düzensiz adetlerim nedeniyle konduramıyordum, adetim 1 ay geciktiği halde düzensizliğe bağlıyordum, ta ki bugün doğum kontrol hapına tekrar başlamadan önce bir test yapayım diyene kadar. Vee 2 dk içinde beliren test çizgisi, kontrol çizgisi kadar koyu değildi ama orta koyuluktaydı, gösterdiğim arkadaşlarım sen hamilesin deseler de yine de inanamadım, koşa koşa kan aldırdım vee yaklaşık 2 saat önce aldığım sonucum 706 beta hcg. çook mutluyum ama kesin emin olmak için sabah doktor randevumu aldım, inşallah rabbim hayırlısını versin ve bebiş isteyen herkese nasip etsin, Allah'tan umudunuzu hiçbir zaman kesmeyin, derim naçizane.