Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Geç döllenme de olabilir bunlara kafanı takma bence bi hafta sonra Dr a git keseye baksınlar 😊 inşallah hayırlısı olsun

geç döllenme tam olarak ne bilemiyorum Ama ben adetin 20.Günü yumurtladım o günkü ilişkiden hamile kaldım üzerinden de 14 gün geçti işte. Dediğiniz gibi rahat olmak lazım millet bir test yaptırıyor 5 in üstündeyse aa hamileymişim diyor tamam. ama benim gibi takıntılı insanlar arttı mı arttıysa yeterli mi. Rahat olmak lazım. teşekkürler hayırlısı olsun inşallah

kızlar selam, ovü testiyle gebelik öğrenenler var mı aranızda ? bata 6 gün var 20 temmuzda olmam lazım tekrar koyulaşmaya
başlamş gibi. 3 temmuz pikti 4 çatladı. sadece 3 ü değerlendirebildim. elimde şuan gebelik testi yoktu diye sabah bunu yaptım. sizce nedir durumlar
Ben ovulasyona guvenmiyorum canim gecen ay pik gosterdi resmen regli oldum bata 2 gun kala cok koyu olmustu bence gebelik gostermiyor yada herkeste ise yaramiyo

Ben ovulasyona guvenmiyorum canim gecen ay pik gosterdi resmen regli oldum bata 2 gun kala cok koyu olmustu bence gebelik gostermiyor yada herkeste ise yaramiyo
evet canım insan da herşeyden umutlanmak istiyor . umutlanıp da sonradan üzülmek daha kötü gerçi ama hayırlsı diyelim artık. 😇

geç döllenme tam olarak ne bilemiyorum Ama ben adetin 20.Günü yumurtladım o günkü ilişkiden hamile kaldım üzerinden de 14 gün geçti işte. Dediğiniz gibi rahat olmak lazım millet bir test yaptırıyor 5 in üstündeyse aa hamileymişim diyor tamam. ama benim gibi takıntılı insanlar arttı mı arttıysa yeterli mi. Rahat olmak lazım. teşekkürler hayırlısı olsun inşallah
Aynen öyle ki daha çok olmamış döllenme olalı, inşallah güzel olur😍

Kızlar günaydın..Adetim 25 temmuz dün gece kadınlarının çok ağrımasından dolayı gece 3e doğru test yaptım.Adetime 1hafta var yaklaşık.
Ama testi anlayamadım bu ay tam yumurtla günümü tam anlayamadım testi erken yaptım diye mi böyle yoksa gebelik yok mu bilemiyorum ama her halükarda adete 2-3gün kala tekrar yapıcam.Çünkü mümkün olduğu kadar erken öğrenip daha önce iki gebeliğimde düşük yaşadığımdan ve kanımda pıhtılaşmam çıktığından iğneye başlamam gerekiyor.
Sizce var mı gebelik?

Eklentiler

• IMG_20200719_113058.webp
    IMG_20200719_113058.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 306
  • IMG_20200719_113055.webp
    IMG_20200719_113055.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 272
  • IMG_20200719_113022.webp
    IMG_20200719_113022.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 240
  • IMG_20200719_113005.webp
    IMG_20200719_113005.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 292
Kızlar günaydın..Adetim 25 temmuz dün gece kadınlarının çok ağrımasından dolayı gece 3e doğru test yaptım.Adetime 1hafta var yaklaşık.
Ama testi anlayamadım bu ay tam yumurtla günümü tam anlayamadım testi erken yaptım diye mi böyle yoksa gebelik yok mu bilemiyorum ama her halükarda adete 2-3gün kala tekrar yapıcam.Çünkü mümkün olduğu kadar erken öğrenip daha önce iki gebeliğimde düşük yaşadığımdan ve kanımda pıhtılaşmam çıktığından iğneye başlamam gerekiyor.
Sizce var mı gebelik?
Canım bekle bir kaç gün sonra tekrar yap çünkü çizgi renkli değil sanki alttaki kuruma çizgisi görünüyor gbi... Netlesir zaten bu test pozitif ise diğer testler de hatta beklemem diyorsan yarın ilk idrar ile yap o zaman daha net ve bundan daha koyu görebilirsin varsa...

Canım bekle bir kaç gün sonra tekrar yap çünkü çizgi renkli değil sanki alttaki kuruma çizgisi görünüyor gbi... Netlesir zaten bu test pozitif ise diğer testler de hatta beklemem diyorsan yarın ilk idrar ile yap o zaman daha net ve bundan daha koyu görebilirsin varsa...
Evet canım bakalım çarsamba tekrar yapmayı düşünüyorum..İlk idrar değildi tabi geceydi uykudan uyanıp yaptım 2-3gibi..
Sağol yorumun için.

Sizce var mı gebelik?
Canim hamilelik var bu testler pembe vermiyor birde bu marka hic yanilmiyor yarin yapsan daha koyu cikacak eminim ayni marka bende 5 gun kala yapmistim bu sekilde cikmisti tebrikederim simdiden

Canim hamilelik var bu testler pembe vermiyor birde bu marka hic yanilmiyor yarin yapsan daha koyu cikacak eminim ayni marka bende 5 gun kala yapmistim bu sekilde cikmisti tebrikederim simdiden
Canım çok teşekkürler yorumun için umarım öyledir...dediğim gibi mümkün olduğu kadar erken öğrenmem gerekiyor sende bu testle öğrendin yani şuan hamile misin 🥰

Canım çok teşekkürler yorumun için umarım öyledir...dediğim gibi mümkün olduğu kadar erken öğrenmem gerekiyor sende bu testle öğrendin yani şuan hamile misin 🥰
Yok canim ocak ayinda dis gebelik gecirdim iki aydir tekrar demedeyim ins bendede vardir

:dua: amin canim allah razi olsun duva et hamile biri olarak kabul olur tanimadina duva etmek cok iyiymis rabbim sanada saglikli evlat saliha evlatlar nasip etsin kolay dogumlar versin kuzum
Canım daha gebeliğim kesin değil ama hepimiz için ediyorum isteyen herkese Sağlıklısını versin Allah 🙏😌

Sizce var mı gebelik?
Hemen çıktıysa 5dakikada gebelik vardir çizgi görülüyor rahatlıkla 😊

Canım olivasyon testi o gebelik testi değilki yumurtlamayı onunla görürsünüz hcg hormonunu bildiğim kadarıyla ölçemiyor.

Canım olivasyon testi o gebelik testi değilki yumurtlamayı onunla görürsünüz hcg hormonunu bildiğim kadarıyla ölçemiyor.
Biliyorum canim cogu pik gosterince gebelik var diyorya onu soylemeye calistim yani gebelik gostermiyor o demek istemistim inanmamak gerekir ovu testine

Valla kızlar çizgi hemen çıkmadı açıkçası ama belirtiler yüzünden tereddüte düştüm..Önceki iki gebeligimden emindim bunda olamıyorum tam..Bir oncekinde gebeliğimde de böyle çok silik çizgi ile gördüm..Hatta ikisini kolajladim baktım hemen hemen birbirine yakın simdikiyle ama tek fark önceki gebeliğimde ki testim daha kısa sürede silik çizgi oldu bunda bir süre baktimm içini açtım beyaz çizgi vardı git gide koyu olmuş ertesi gün bu attığım resimler gibiydi.
İki testin karsilastirmasinin resmide bu kolajladigim.. Üstteki kolajlida soldaki eski gebeliğimde silik olan sağdaki yeni,
2.resim eski gebelik,3.resim şuan..

Eklentiler

• 1595179211154.webp
    1595179211154.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 381
  • Screenshot_2020-07-19-20-12-46-091_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    Screenshot_2020-07-19-20-12-46-091_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 285
  • IMG_20200719_222409.webp
    IMG_20200719_222409.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 398
Valla kızlar çizgi hemen çıkmadı açıkçası ama belirtiler yüzünden tereddüte düştüm..Önceki iki gebeligimden emindim bunda olamıyorum tam..Bir oncekinde gebeliğimde de böyle çok silik çizgi ile gördüm..Hatta ikisini kolajladim baktım hemen hemen birbirine yakın simdikiyle ama tek fark önceki gebeliğimde ki testim daha kısa sürede silik çizgi oldu bunda bir süre baktimm içini açtım beyaz çizgi vardı git gide koyu olmuş ertesi gün bu attığım resimler gibiydi.
İki testin karsilastirmasinin resmide bu kolajladigim.. Üstteki kolajlida soldaki eski gebeliğimde silik olan sağdaki yeni,
Genelde gebelik varsa ilk 5 dk içinde çıkıyor. 5 dk sonrası çıkan çizgileri baz almayınız derler kuruma çizgisi olabilir. İlk iki fotoğraf banada aynı gibi geldi ama eğer hemen çıkmadıysa bence adetinizin geçmesini bekleyip tekrar ters yapın

Back
X