- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.021
Hamileymişim ağrılarım ondanmışGeçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileymişim ağrılarım ondanmışGeçmiş olsun canım
Sevindim canım darısı başıma inşallah benim 1 gun geçti test yaptım negatif ama ağrılarım ve batmalarım oldu geçti ara ara oluyor 1 hafta bakalım ne olacak sonuçHamileymişim ağrılarım ondanmış
Yumurtlama tarıhı 30 ağustos muKizlar 10gun gecikmem var 30 agustosta birliktelik oldu gec döllenme olabilirmiEki Görüntüle 2689081 Eki Görüntüle 2689082
Ou testti hic yapmadım yasadigim son ilişkiydi adet tarihimde 2 eylulduYumurtlama tarıhı 30 ağustos mu
Yumurtlama gününü bilmen gerekiyor yumurtlama gününe denk grlmedıysen gebelik oluşma şansı düşüktür adet olma aralığınız nedırOu testti hic yapmadım yasadigim son ilişkiydi adet tarihimde 2 eyluldu
31 gun de bir oluyorum canim arada gecikme yaşıyordum ama stres yaptigim aylarda inan bu ay akisina biraktim ovu yapmıyordum ama yumurtlama gunlerimi takip ediyordum birde benim yumurta catlama sorunum vardi ama herseyin hayirlisi sizce testte bisey varmiYumurtlama gününü bilmen gerekiyor yumurtlama gününe denk grlmedıysen gebelik oluşma şansı düşüktür adet olma aralığınız nedır
Ben birşey görmedim iki gün sonra tekrar deneyiniz testı31 gun de bir oluyorum canim arada gecikme yaşıyordum ama stres yaptigim aylarda inan bu ay akisina biraktim ovu yapmıyordum ama yumurtlama gunlerimi takip ediyordum birde benim yumurta catlama sorunum vardi ama herseyin hayirlisi sizce testte bisey varmi
Gec döllenme ihtimali yokmuYumurtlama gününü bilmen gerekiyor yumurtlama gününe denk grlmedıysen gebelik oluşma şansı düşüktür adet olma aralığınız nedır
Ben birşey görmedim iki gün sonra tekrar deneyiniz testı
En son adet tarihin nedirTeşekkür ederim
2 agustosEn son adet tarihin nedir
Eğer 31 günde oluyorsanız yumurtlamanız 15 agustos olarak çıkıyor ihtimal biraz zayıf Allah gönlünüze göre versin2 agustos
Ilsiki o zamanda olmustuEğer 31 günde oluyorsanız yumurtlamanız 15 agustos olarak çıkıyor ihtimal biraz zayıf Allah gönlünüze göre versin
Konuya dahil oluyorum ama 31 günde bir görüyorsanız reglinizi sizin 16 günde bir yumurtlama olması lazım hadi bu ay 20 oldu desek bu gün daha net bir test çıkması gerekirdi diye düşünüyorum tabi Rabbim ne emrederse o olur iki güne olmaz iseniz testi tekrarlayın eğer koyulaşma olursa geç döllenme demektir yoksa Dr gitmeniz gerekebilir2 agustos
Aynen sana katılıyorumKonuya dahil oluyorum ama 31 günde bir görüyorsanız reglinizi sizin 16 günde bir yumurtlama olması lazım hadi bu ay 20 oldu desek bu gün daha net bir test çıkması gerekirdi diye düşünüyorum tabi Rabbim ne emrederse o olur iki güne olmaz iseniz testi tekrarlayın eğer koyulaşma olursa geç döllenme demektir yoksa Dr gitmeniz gerekebilir
Rabbim kimseye aratmasın regli olsan üzülüyorsun olmasan seviniyorsun test nagatif diyince olayım diyorsun çok karışık ve zor süreç anne olmak sizin durum nedir bebek istiyor veya bekliyorsunuz sanırımAynen sana katılıyorum
Evet canım Allah herkesin gönlündekini versin en kısa zamanda bizde 6tı aydır deniyoruz olmuyor bu ayda 2 gün geçti bakalımRabbim kimseye aratmasın regli olsan üzülüyorsun olmasan seviniyorsun test nagatif diyince olayım diyorsun çok karışık ve zor süreç anne olmak sizin durum nedir bebek istiyor veya bekliyorsunuz sanırım
Ay inş vardır canım test yaptınmı ben sayfanın gerisine bakmadım bende mayısda başladım ocakda bir kaybım oldu bat 18 eylül bakalım nasipEvet canım Allah herkesin gönlündekini versin en kısa zamanda bizde 6tı aydır deniyoruz olmuyor bu ayda 2 gün geçti bakalım
İnşallah güzel sonuçlanır seninki test yaptım negatif bir hafta bekleyeceğim bakalımAy inş vardır canım test yaptınmı ben sayfanın gerisine bakmadım bende mayısda başladım ocakda bir kaybım oldu bat 18 eylül bakalım nasip