- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.221
Hayır kimyasaldı sanırım.Hamile misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kimyasaldı sanırım.Hamile misiniz
Merhaba kan verdinizmi deger kac cikti verdiysenizMerhaba kızlar. Daha adete 4 gün var. Günü gününe takip ettim ve testim koyulaştı. Kan vermeyi adetten sonra yapmak isyordum ama son yaptığım testte daha belirgin çıkınca kan testi iyi sonuç verir heralde. Bugün versem kan yanıltıcı bir değer çıkmaz dimi. Sizin bu şekilde ki testinizde değer kaç çıkmıştı acaba?Eki Görüntüle 2707649
Evet verdim. Adetten 2 gün önce 322 çıktı.❤Merhaba kan verdinizmi deger kac cikti verdiyseniz
Ay hadi gozunuz aydin cok sevindim bemde 13 ekimde adet gunumdu kan verdim 109.7 cikti simdi 11 gun oluyor daha gitmedim hastaneye pazartesi randevum var insallah keseyide bebegide goruruzEvet verdim. Adetten 2 gün önce 322 çıktı.❤
Senin de gözün aydın canım. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ❤Ay hadi gozunuz aydin cok sevindim bemde 13 ekimde adet gunumdu kan verdim 109.7 cikti simdi 11 gun oluyor daha gitmedim hastaneye pazartesi randevum var insallah keseyide bebegide goruruz![]()
Sagol canim amin cumlemize insallahSenin de gözün aydın canım. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ❤
Surelab sonradan kuruma veriyor canim ben kullaniyordum olsaydi ilk saniyede cikar ayni kalirdi ilk saniyede golgeleniyor sonra kayboluyor bendede ayni oluyordu ins vadir rabbim gonlune gore versinMerhaba arkadaşlar bat 2 gün test hayaletten de hayalet bir çizgi. Surelab marka test. İlk saniyeler çizgi çıktı yok oldu kuruyunca da böyle kaldı. Bunu yaşayan var mı aranızda? Ya da bu marka testte sıkıntı yaşayan var mı?
Surelab sonradan kuruma veriyor canim ben kullaniyordum olsaydi ilk saniyede cikar ayni kalirdi ilk saniyede golgeleniyor sonra kayboluyor bendede ayni oluyordu ins vadir rabbim gonlune gore versin
Sıvı alımı etkiliyor ondan sabah kalkar kalkmaz ilk idrarla yapmak iyi diyorlar . Yarim sabah yap canım elinde test varsa .Kızlar bende bugün test yaptım ilki silik çıktı iki saat sonra bidaha yaptım oda silik akşam üstü yaptım negatif çıktı fotoğraf yüklemeyi beceremedim ama sıvı alımı testi etkiler mi tüm belirtiler var 23 gün oldu düşük yapalı sağlık ocağında hemşireye attım kan için çağırdı yarın ama kafam karıştı bhcg de sıfırlandı
Canim ben sizin yazinizi gormedim fikrim varsa o konuya yorum yazarim ama sizinkini gormdimBir Allahın kulu da bana cevap verseydi keşke![]()
Boyle birsey basima hic gelmedi canim hicbir fikrimde yok acikcasi kimyasal olsa kanama olur sanirim test bozuk olsa bukadar belli olmazHerkese merhabasizlere vir sorum olacaktı bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevineceğim. Son adet tarihim 15 Eylül. Adetim 12 gün gecikti. Bundan 4 gün önce yani adetim 8 gün geçtiğinde test yaptım ilk 5 dk içinde pozitif çıktı. Ertesi gün testi tekrarladım ama o negatif çıktı. Karantinadayım çıkıp kan da veremedim. Fotoğrafa bakıp yorum yapacak olursa çok sevinirim
Bir golge görüyorum gibi canimKızlar adetime bir hafta var test yaptım meraktan bakarmısınız bem ikinci çizgiyi görüyorum