Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba belki birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim. Mayısta gebelik düşünmeye başladık ağustosta hamile kaldım. Eylülde kaybettim bebeğimi. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Çikolata kistim var, sizde de varsa sakın kafaya takmayın. Doktorumda dedi bende hiç engel olacağını düşünmedim. Bu ay en az kafaya taktığım ay oldu mayıstan ve düşüşten sonra. Yapın diye demiyorum ama sağlıklı beslenmeye dikkat eden ben bu ay cipste yedim kolada içtim. Zaten çalışıyorum diğer boş vakitler için de hobiler edindim. Ovulasyonda pik gördükten birgün önce ve birgün sonrayı değerlendirdik. Tabi regl dönemi yaklaşınca bi telaş sardı beni yaşam değil. Çarşamba yerleşme kanamam oldu regle beş gün kala . Bundan önceki testler negatif ve hayal kırıklığıydı. En büyük kötülüğü erkenden test yaparak kendimiz yapıyoruz. Perşembe kaset testte silik çizgi bugün de erken gebelikte çift çizgi gördüm çok şükür. Haftaya hastane yolları :) diyeceğim o ki umudunuzu kaybetmeyin ve stresi azaltın arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin, ben ve diğer gebeler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Hayırlı olsun cok cok sevindim ya 🙏🏻Kaç gün kala cıktı testte

Kızlar bugün bat günüm adet olacakmış gibi agrım var yumurtlamadan hemen sonra başlayan sol yumurtalık agrim devam ediyor heran adet olacakmis gibiyim sanki eğildigimde özellikle kasık bölgemde batma oluyor sizdede böyle oldumu özellikle adet sancınız olup hamile olduğunuzu öğrendinizmi

Kızlar bugün bat günüm adet olacakmış gibi agrım var yumurtlamadan hemen sonra başlayan sol yumurtalık agrim devam ediyor heran adet olacakmis gibiyim sanki eğildigimde özellikle kasık bölgemde batma oluyor sizdede böyle oldumu özellikle adet sancınız olup hamile olduğunuzu öğrendinizmi
Canım benim ilk hamileliğimde adet sancım oldu evet adet belirtisi ile aynıydı her ayda adet günü o sancıyı cektim
Rabbim yüzüne gülsün inşallah 🤲💕

Test yapmadan bilemezsinizbelirti ararsak herkeste oluyo bunlar sonu hüsran oluyo sonra

Kızlar adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım birşey anlayamadım nerdeyse 1 haftadır başlayan adet sancılarım var çok hemde gelip gidiyor heran adet olacakmısım gibi testlerime bakarmısınız daha öncede test yaptım ama hiç böyle kuruma çizgisi görmedim

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-29-02-53-57-53.webp
    Screenshot_2020-12-29-02-53-57-53.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG20201229021913.webp
    IMG20201229021913.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım birşey anlayamadım nerdeyse 1 haftadır başlayan adet sancılarım var çok hemde gelip gidiyor heran adet olacakmısım gibi testlerime bakarmısınız daha öncede test yaptım ama hiç böyle kuruma çizgisi görmedim
Aynı durumdayız ben de cok merak ediyorum umitlenmekte istemiyorum ama sizde var gibi sanki benim daha da belirsiz cıktı

Back
X