• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kesinlikle evet karsilastirmamak gerek ne guzel bir oglunuz varmis Allah bagislasin 🙏 benim 2 erkek yeğenim var 1 bucuk ve 5 yaslarinda ikisi de birbirinden farkli. 5 yasinda olan çok zeki çok akilli ama hala kelimeleri duzgun soyleyemiyor mesela, geç yurudu, geç diş cikardi, katı yiyecek yiyemedi 2 yasina kadar ama kucuk olan ismini söylüyor şimdiden 🤭dişler vampir gibi, kuru ekmek kemiriyor dombili 😁 Herseyi erken oldu. Ayni karından ciktilar ama iste her bebek farkli. Allah herkesin yavrusunu bagislasin acisini gostermesin. Saglikli ömür versin. Hasret ceken herkese de hayirlisiyla saglikli evlat nasip etsin en kisa zamanda 🙏 iyi geceler 😊
Amin inşallah 🤲 hayırlı geceler 🥰

Şundan bahsediyorum silik de olsa pembe gozukmesi lazim. Bu benim adetten 4 gün önceki testim daha yenisi yoktur heralde 😁
Daha yenisi adetin gecince olabilir diye düşünüyorum..
Bu tip testlerde adetten 2 gün önce garanti veriyorlar ama bilemiyorum..
Ben sırf ikilemde kalmamak için 7 gün sonra test yaptım ona bile ikna olmak için 3 kez tekrarladım farklı günlerde.

Burada bi vişneli turta diye hesap var belki bilirsiniz ondan ogrendim ben de. Yumurtlamadan 9 gun sonra ogrenmisti yillar once testte. Dediginiz gibi cok yanlislar yapiliyor bu konuda. Mesela beta hcg karsilastirmasi yapiyorlar kendi aralarinda benim adet gunu şu kadar cikti, seninki fazlaymis acaba kimyasal mi geciriyorum diye stres yapiyorlar. Anladın işte sen, yumurtlama birinde erken olmus birinde geç olmuş. O yüzden adet gününde farkli cikiyor değer. Neyse ben yine herkese soylemeye devam edecegim 😁 tanistigima memnun oldum arkadasim
Bende de yumurtlama erken olmuş. Çünkü adetten 12 gün sonra 1 kez ilişki oldu ondan sonra hiç olmayınca ben beklemiyordum bebek..
Adet 3-5 gün gecikince iskillendim ama önceden de 10 gün gecikmişligi vardı yine ihtimal vermedim. Bir yandan da hayal kırıklığı yaşamak için test yapmaya cesaret edemedim ve 1 ocakta sonuca inanamadim. 3 kez aynı çizgiyi gördüm açlık hissi vs de olunca kabullendim.
Burada kimyasal gebelik falan yazılarıni da okudum .. insan etkileniyor ister istemez.
Doktor ile netleştirmek en doğrusu ama bazı şanssız durumlar da yaşanıyor doktorlarla maalesf.

Daha yenisi adetin gecince olabilir diye düşünüyorum..
Bu tip testlerde adetten 2 gün önce garanti veriyorlar ama bilemiyorum..
Ben sırf ikilemde kalmamak için 7 gün sonra test yaptım ona bile ikna olmak için 3 kez tekrarladım farklı günlerde.
İkna olmak için 3 test yapmışsınız ne güzel ben tam 25 test yaptım en sonuncusunu adetten 7 gün sonra yaptım testlerim bitince de ikna oldum galiba :)

İkna olmak için 3 test yapmışsınız ne güzel ben tam 25 test yaptım en sonuncusunu adetten 7 gün sonra yaptım testlerim bitince de ikna oldum galiba :)
Maşallah 😁 bir doktora gitseydiniz 25 test yapana kadar 🙈. Ben yurtdışında 8. Haftadan önce muayene olamıyorum..
Bugün 20 Ocak için randevu verdiler hamile olup olmadığıma bakmaksızın..
Atla uçağa git Türkiye'ye rasgele gir hastaneye diye bile düşünüyor insan.. 🙂

Maşallah 😁 bir doktora gitseydiniz 25 test yapana kadar 🙈. Ben yurtdışında 8. Haftadan önce muayene olamıyorum..
Arkadaşla burda denk gelmistik de her sabah test atiyorduk birbirimize koyulasma var mi diye. Cok erken ögrendik cünkü doktora gitsek bile zaten kan testi yapmazlardi. Hadi yaptirdik diyelim 2 gunde 1 artışa bakmak icin cagiracaklardi. Bu virüs ortaminda da hastaneye sık sık gitmek akıl işi değil 😁 böyle bir yöntem işte bizimki.

Elde olunca test bol bol yapayım dedim :) colorfulballoons colorfulballoons arkadaş da söylemiş şuan ki durumda sürekli gidip kana veremezdim. Kendi yöntemlerimizle takip ettik artışı. Yarın gideceğim inşallah hayırlı haberler duyarım :)

Arkadaşla burda denk gelmistik de her sabah test atiyorduk birbirimize koyulasma var mi diye. Cok erken ögrendik cünkü doktora gitsek bile zaten kan testi yapmazlardi. Hadi yaptirdik diyelim 2 gunde 1 artışa bakmak icin cagiracaklardi. Bu virüs ortaminda da hastaneye sık sık gitmek akıl işi değil 😁 böyle bir yöntem işte bizimki.
Baya erken baslamissiniz evet..
Ben 31 Aralıkta hayal kırıklığı yaşamamak için testi yapmadım. Ama 1 ocakta dayanamadım artık adette gecikince..
Hatta sonuca bakamadım bile ilk beklemiyorum diye 🙈.
İlk ultrason muayenesini 20 ocakta yapacaklar bakalım göreceğiz.

Kızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor

Eklentiler

• IMG_20210105_192215.webp
    IMG_20210105_192215.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 123
Baya erken baslamissiniz evet..
Ben 31 Aralıkta hayal kırıklığı yaşamamak için testi yapmadım. Ama 1 ocakta dayanamadım artık adette gecikince..
Hatta sonuca bakamadım bile ilk beklemiyorum diye 🙈.
İlk ultrason muayenesini 20 ocakta yapacaklar bakalım göreceğiz.
Bi yönden iyi ama inşallah herşey yolunda olursa herşeyi görüp geleceksiniz

Kızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor
Bu testlere göre olmamış görünüyor yumurtlama

Allah sag salim kucağına almayı da nasip etsin i sallah. Birsey sormak istiyorum, biz de bebis için denelere başladık yeniyiz daha, ama akıntım da bir gariplik var sanki bu ay. Hamile olan arkadaşlar yazabilir lermi akıntilarinda nasıl değişiklikler olmuştu? Ya da olmuş muydu?
Yeşl olmuştu bnm

Yaa benim de hep yeşil neden acaba bi enfeksiyon belirtisi de yok. Hamile kaldigimi ogrendigimden beri ayni :) doktora da soylemedim arada sirkeli suyla temizliyorum etrafini 🤭
Hayırlı olsun söyleyin bence ;) bnm ilk gebeliğimde yşl akntı gldi. Şimd de gelnce bat gelmeden test yptm

Back
X