• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bat 25 Şubat , Sat 28 Ocak , 11. gün ve 17. Gün korunmasız ilişki oldu .. sadece kaşık ağrım var.. önlem olsun DİE erken gebelik testi yaptım bugün.. pozitif. Yarın kan vereceğim .
Siizn de pozitif görünüyor bata kaç gün kala yapmıştınız testi benim de aynı test böyle çıktı

Siizn de pozitif görünüyor bata kaç gün kala yapmıştınız testi benim de aynı test böyle çıktı
Bata 4 gün kala idrar testinde pozitif çıktı , 2 gün sonra kan testin verdim (bata hala 2 gün vardı) hcg 88 çıktı .. ptesi bi daha kan vereceğim

Merhabalar bata 4 gün kala yaptığım test bu prediktör earlydr yanılma oluyor mu acaba ,testi etkileyecek ilaç iğne vs kullanmadım bu test ile pozitif olduğunu öğrenenler cevap yazabilir mi ?pazartesi kan vericem
pozitif gözüküyor .. tebrikler .. kanda çıkar çıkar sonuç ptesi

• Beğen
Reactions: fsp
IMG_20210301_005715.webp
akşam yaptım. Sizce hamile miyim?

Merhabalar bata 4 gün kala yaptığım test bu prediktör earlydr yanılma oluyor mu acaba ,testi etkileyecek ilaç iğne vs kullanmadım bu test ile pozitif olduğunu öğrenenler cevap yazabilir mi ?pazartesi kan vericem
Kan verdinizmi belirtiler neydi

Kızlar merhaba, bugün saat 15.30 gibi Dr Prüger erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce Days comfort’u uyguladım hemen ekteki çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı? Normalde döngülerim 25 gün, 3 ocakta düşük dolayısıyla kürtaj oldum 31 gün sonra yani 5 Şubatta adet oldum. Bu nedenle bat tarihim nedir bilmiyorum. Eski döngüme göre 25 gün ise 2 gün gecikti, kürtaj sonrası ilk döngü gibi 32 gün olacaksa daha 4 gün var. Çözemiyorum...

Eklentiler

• FAFFEF4E-AC82-469B-AAE3-BFC51FBF04AC.webp
    FAFFEF4E-AC82-469B-AAE3-BFC51FBF04AC.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 210
Kızlar merhaba, bugün saat 15.30 gibi Dr Prüger erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce Days comfort’u uyguladım hemen ekteki çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı? Normalde döngülerim 25 gün, 3 ocakta düşük dolayısıyla kürtaj oldum 31 gün sonra yani 5 Şubatta adet oldum. Bu nedenle bat tarihim nedir bilmiyorum. Eski döngüme göre 25 gün ise 2 gün gecikti, kürtaj sonrası ilk döngü gibi 32 gün olacaksa daha 4 gün var. Çözemiyorum...
Hayalet bir cizgi görünüyor ama elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarla derim. Ama days comfort testini daha once denedim digerleri pozitif ciksada o cikmamisti yada imkanin varsa bi kan ver sabah. Ayy hadi inşallah. Ha bu arada dusukten sonraki adet gördüğün gun sayılıyor normal adetine dönemiyor hemen bi iki ay dusensiz olabilir sabah testi tekrarla bizimlede guzel haberini paylas insallah

Hayalet bir cizgi görünüyor ama elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarla derim. Ama days comfort testini daha once denedim digerleri pozitif ciksada o cikmamisti yada imkanin varsa bi kan ver sabah. Ayy hadi inşallah. Ha bu arada dusukten sonraki adet gördüğün gun sayılıyor normal adetine dönemiyor hemen bi iki ay dusensiz olabilir sabah testi tekrarla bizimlede guzel haberini paylas insallah
İnşallah... yarın bi kaset test alırım olmadı... çok teşekkür ederim cevabın için :)

Merhaba arkadaslar, birkac gundur adet olacakmisim gibi hissediyorum, kramp agri giriyor. Adet tarihim 3 gun gecti.. Olmaz ya dedim az once test yaptim boyle silik bir cizgi cikti.
Ilk idrarim ile degil ikinci idrarim ile yaptim testi.
Hamile olma olasiligim var mi 🤔 Testi daha once de kullandim ama hic silik cizgi cikmamisti.

Eklentiler

• 20210305_082225.webp
    20210305_082225.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 191
Merhaba arkadaslar, birkac gundur adet olacakmisim gibi hissediyorum, kramp agri giriyor. Adet tarihim 3 gun gecti.. Olmaz ya dedim az once test yaptim boyle silik bir cizgi cikti.
Ilk idrarim ile degil ikinci idrarim ile yaptim testi.
Hamile olma olasiligim var mi 🤔 Testi daha once de kullandim ama hic silik cizgi cikmamisti.
Hamilesin canim hayırlı olsun darısı bize insallah

Hamilesin canim hayırlı olsun darısı bize insallah
Tesekkur ederim.. Rabbim isteyen herkese en kisa surede hamile kalmayi ve evlatlarini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Insallah.
Bu testin ustune dayanamadim 3 kere daha test yaptim :KK53: daha da belirgin cikti cizgiler.. Hamileysem cok sasiririm cidden.
Yarin da bu sekilde cikarsa kan veririm artik.

Tesekkur ederim.. Rabbim isteyen herkese en kisa surede hamile kalmayi ve evlatlarini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Insallah.
Bu testin ustune dayanamadim 3 kere daha test yaptim :KK53: daha da belirgin cikti cizgiler.. Hamileysem cok sasiririm cidden.
Yarin da bu sekilde cikarsa kan veririm artik.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım kan verince bizede yaz

Merhaba, dün bata 4 gün kala test yaptığımda (fotoğraftaki üstteki test) belirgin çiftçizgi varken, bugünkü testte (bata 3var) daha az belirgin göribüyor. Biraz üzüldüm :( daha önce böyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı?? İki ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için biraz endişelendim. ☹️☹️
IMG_20210309_142042.webp

Merhaba, dün bata 4 gün kala test yaptığımda (fotoğraftaki üstteki test) belirgin çiftçizgi varken, bugünkü testte (bata 3var) daha az belirgin göribüyor. Biraz üzüldüm :KK43: daha önce böyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı?? İki ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için biraz endişelendim. ☹️☹️ Eki Görüntüle 2798252
Kafana takma canim idrara bazen az bazen cok geçiyor hcg bende normal kaset testle bes gun kala pozitif gordum bugun bata 4 benimde bugun daha koyu cikti ama test farkli

Kaset testler dun digeride bugunku

Eklentiler

• 20210309_100118.webp
    20210309_100118.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 193
  • 20210309_162316.webp
    20210309_162316.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 198
Back
X