- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.101
İlk idrarla yaptımGörünüyor evet. Sabah ilk idrarla tekrarlamakta fayda var ya da kan tahliline gidebilirsiniz emin olmak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrarla yaptımGörünüyor evet. Sabah ilk idrarla tekrarlamakta fayda var ya da kan tahliline gidebilirsiniz emin olmak için
Gebelik varsa beta hcg artmış olacağı için yarın teyit etmek adına demiştim. Size kalmış tabiiİlk idrarla yaptım
Epey belirgin çizgi, beta hcg bayağı yüksektir. Kan verdiniz mi?Lütfen benim testime de bakar mısınız? Pozitif mi bu?
Hayır. Son adetimin ilk gününden itibaren 26. Gündeyim. Yani hala adet günüm gelmedi. Yumurtlama tarihinde ilişki de olmadı adet bittimi 9. Ve 11. Gün oldu. Göğüslerim şiş diye hiç ihtimal vermeyerek bu testi yaptm. Hala emin deilim pazar testi tekrarlayıp pazartesi kan vericem duruma göre.Epey belirgin çizgi, beta hcg bayağı yüksektir. Kan verdiniz mi?
Anladım. Belki erken yumurtlama olmuştur. Testle takip ediyorsanız net bir şey göstermiyor onlar. Çok net görünüyor çizgi. Planlıysa güzel haberi alırsınız inşallah kan tahlilinde deHayır. Son adetimin ilk gününden itibaren 26. Gündeyim. Yani hala adet günüm gelmedi. Yumurtlama tarihinde ilişki de olmadı adet bittimi 9. Ve 11. Gün oldu. Göğüslerim şiş diye hiç ihtimal vermeyerek bu testi yaptm. Hala emin deilim pazar testi tekrarlayıp pazartesi kan vericem duruma göre.
Evet istiyorduk. Ama yumurtlama takibi testle yapmıyordm. Muhtemelen erken yumurtlamadır eğer gerçekten varsa.Anladım. Belki erken yumurtlama olmuştur. Testle takip ediyorsanız net bir şey göstermiyor onlar. Çok net görünüyor çizgi. Planlıysa güzel haberi alırsınız inşallah kan tahlilinde de
Merhaba kizlar adetim düzenlidir ancak bu pozitif idrar testlerinden sonra adetim 10 gün gecikmeli olarak başladı yani bugün adet olmaya başladım baya kanamam var bel ağrısı karın ağrısı vs normal bir durumdur inşaallah kan testi de yaptırmamıstim herhalde hamile değilmişim çok şaşırdımMerhaba arkadaşlar adetim 6 gün gecikti en son adet tarihim 15 Eylül 3 defa ıdrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor doktora gittim ultrason da bişey goremedi vajinal ultrason da da henüz görülmez dedi kan testi istedi ancak yaptırmadım biraz daha beklemeye karar verdim ultrason da gorulmemesi normal midir , benim durumum da olup da hamile olduğunu öğrenen varmı?Eki Görüntüle 2937460 Eki Görüntüle 2937460
Kimyasal gebelik olabilir testiniz baya net çıkmış çünküMerhaba kizlar adetim düzenlidir ancak bu pozitif idrar testlerinden sonra adetim 10 gün gecikmeli olarak başladı yani bugün adet olmaya başladım baya kanamam var bel ağrısı karın ağrısı vs normal bir durumdur inşaallah kan testi de yaptırmamıstim herhalde hamile değilmişim çok şaşırdım
Pozitif gibi duruyorMerhabalar sizce pozitif mi?
Teşekkür ederim. Bu akşam tekrar kan vereceğim. En son 13.2 idi.Pozitif gibi duruyor
Ben de bu tarz bir testle öğrendim. Hayırlısı olsun hakkınızda.Merhaba fotoğrafı ters çekmişim :) demin yaptım sizce var mı birşey? Bu ay ilk denememizdi adetimden bir yada iki gün geçti emin değilim
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapicam belki yanlıştır bilemedimBen de bu tarz bir testle öğrendim. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Çizgi varMerhaba fotoğrafı ters çekmişim :) demin yaptım sizce var mı birşey? Bu ay ilk denememizdi adetimden bir yada iki gün geçti emin değilim
Yarın kan vereyim miÇizgi var
Bence verin, muhtemelen pozitif çıkacak. İki gün arayla aynı saatte tekrarlarsınız artışı takip etmek içinYarın kan vereyim mi