- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.141
En az %70 artması gerekiyor galiba tam iki katı olması gerekmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kan verdiğiniz saatin farklı olması bile etkiler sonucu. Sağlıkla ilerler inşallah, endişe etmeyinAynen canim dusmedi cok sukur de artis az gibi geldide o kafama takildi
değerleriniz gayet iyi hayirli olsunKizlae benim artisda bu şekilde iyi mi sizce 2 gun arayla yaptım hep adet gunum bugum 46cikti. kimyasal olmasından korkuyoeum Eki Görüntüle 2944448
Bir değişik çıkmış. Pozitifse regliniz epey gecikti mi? Çok belirgin gibi çizgiEki Görüntüle 2945178 Bakar mısınız bu pozitif mi bozuk mu acaba
Evet 10 gün geçtiBir değişik çıkmış. Pozitifse regliniz epey gecikti mi? Çok belirgin gibi çizgi
O zaman var sanırım. Yurt dışında mısınız? Direkt kan veremiyorsunuz galiba. Bu doğruysa birkaç gün sonra sanki kese bile görünür ya da kan tahlili yaptıramıyorsanız en azından yarın yeni bir testle tekrar edinEvet 10 gün geçti
Yarın tekrarlayacağım testi evet yurt dışında yaşıyorum ama bozuk değildir inşallah hayırlıysa 2 yıldır bekliyorum . Polikistik over var bide bendeO zaman var sanırım. Yurt dışında mısınız? Direkt kan veremiyorsunuz galiba. Bu doğruysa birkaç gün sonra sanki kese bile görünür ya da kan tahlili yaptıramıyorsanız en azından yarın yeni bir testle tekrar edin
İnşallah bütün beklediğiniz o zamanları unutturacak güzel haberi alırsınız en kısa zamandaYarın tekrarlayacağım testi evet yurt dışında yaşıyorum ama bozuk değildir inşallah hayırlıysa 2 yıldır bekliyorum . Polikistik over var bide bende
Ay inşallah … ben hiç böyle silik de olsa görmemiştim bu bile o kadar sevindirdi ki beniİnşallah bütün beklediğiniz o zamanları unutturacak güzel haberi alırsınız en kısa zamanda
Dağılma olmadığı için ben umutlandım biraz. Yarın test yapınca yazın mutlaka olur mu? Güzel haberi bekliyorumAy inşallah … ben hiç böyle silik de olsa görmemiştim bu bile o kadar sevindirdi ki beni
Olur inşallah :) size de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederimDağılma olmadığı için ben umutlandım biraz. Yarın test yapınca yazın mutlaka olur mu? Güzel haberi bekliyorum
Sabah başka bir testle yaptım çok net çift çizgi oldu :) elhamdülillahDağılma olmadığı için ben umutlandım biraz. Yarın test yapınca yazın mutlaka olur mu? Güzel haberi bekliyorum
Yaa çok şükür. Gözün aydın. Çok çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahSabah başka bir testle yaptım çok net çift çizgi oldu :) elhamdülillah
Amin :))) Rabbim bekleyen herkese nasip etsinYaa çok şükür. Gözün aydın. Çok çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Amin, kıymetini bilip layığıyla bakabilecek olan herkese inşallahAmin :))) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Öyle gibi. Yarın kaset testle de tekrarlayın ya da direkt kan tahliline gidebilirsiniz ama o zaman iki günde bir tekrar ettireceksiniz. Reglinize varmış dahaKızlar adetime 5 gün kala test yaptım. Pozitif mi?
Teşekkür ederim tekrarlayacağimmÖyle gibi. Yarın kaset testle de tekrarlayın ya da direkt kan tahliline gidebilirsiniz ama o zaman iki günde bir tekrar ettireceksiniz. Reglinize varmış daha
Tekrar test yaptınız mı ?Yaptığım testte bir tuhaflık var. Koyu olması gereken C kısmı silik. Hamilelik gösteren t kısmı koyu. Bu testin geçerliliği var mıdır?
Eki Görüntüle 2951263
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?