- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.941
Kızlar merhaba ya telefondan forograf nasıl yükleniyo bi türlü bulamadım bende yüklicem test sonucunu kafam çok karıştı çünkü
Kızlar yükleyebildim mi bilmiyorum ama sonucum böyle çıkmıştı ama çok silik görebildiniz mi sizde :18:
Selamlar.
Bende bugün test yaptım evde. Iki çizgi çıktı. Adetim 3gün geçti.
Kızlar slm yine ben :) ben hala adet olmadım ya belim de ağrıyo eğilip kalkarken bişeylerde batıyo zaten batmalarım vardı ama göğüslerimde hiç belirti yok damarlar dılında kan testim adet gününde begatif çıkmıştı 4 gün geçti halbuki soğan kürüde yapmıştım acaba ondan mı gecikti acaba adetim akıntılarımda var kafam allak bullak ya
Kızlar slm yine ben :) ben hala adet olmadım ya belim de ağrıyo eğilip kalkarken bişeylerde batıyo zaten batmalarım vardı ama göğüslerimde hiç belirti yok damarlar dılında kan testim adet gününde begatif çıkmıştı 4 gün geçti halbuki soğan kürüde yapmıştım acaba ondan mı gecikti acaba adetim akıntılarımda var kafam allak bullak ya
Canım senin bat neydii birde yeniden yaptın mı test yada kan verdin mi canım geç dollenme olabilir
Batım 5gün var 10.gün çatlatma iğnesinin test yapsam çıkar mı ov testi silik çıktı ama biliyorum beklemeliyim de ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaarr acil yardiminiza ihtiyacım var,bugün adet olmam gerekiyodu gelen giden yok,idrar testi yaptım silik çıktı ama siz tecrubelisiniz,ne dersiniz sizce olabilir mi?? :/
Tabrikler hamilesiniz :) darisi benim ve tum isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?