- 9 Temmuz 2014
- 132
- 71
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.161
Ay insallah ya tatildeyiz ve esim yedi sulaleyi aradi saolsun inanilmaz üzüldüm bu testlere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 ama belirileri 3 haftadir yasiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
belirtiler varsa tamamdır zaten.hamilelerin duası tutarmış derler.bende adetini 24 gündür bekleyen bir kadın olarak çok umutsuzum.benim için dua etsen ca
nım.işimiz bunlara kaldı artıkbuarada tekrar tebrikler..
1 ama belirileri 3 haftadir yasiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
belirtiler varsa tamamdır zaten.hamilelerin duası tutarmış derler.bende adetini 24 gündür bekleyen bir kadın olarak çok umutsuzum.benim için dua etsen ca
nım.işimiz bunlara kaldı artıkbuarada tekrar tebrikler..
Tabiki canim dualarim seninle umarim bende yanilmiyorumdur ama 1 test pozitif 2 test negatif cikinca insan bi tuhaf oluyor(
Bende testin fotosunu ekliyim dedim ama malesef işleniyor diyor eklemiyor bi türlü
Bunu da az önce yaptim reglim gecikeli 4 gün oluyo korkuyorum bu testlere de güvenemiyorum bu yüzden farkli markalar deniyorum cybersoft arkadasim markayi bulabilirsen bana sevinirim
Bundan sonraki testlerin negatif cikmasi butun hamilelik sevincimi elimden aldigi için sevinemedim bileyinede tskler kizlar hepinizden mutlu haber aliriz umarim
Canım seni üzmek istemem ama bu negatif görünüyor.Ben laboquick strip test yaptım pozitif çıktı sonra albi gebelik testi diye bir marka yaptım negatif çıktı biz de hüsrana uğradıkkkk ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?