• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Geçen hafta başında 3ayrı test yaptım hepsi pozitifti ama kan verdim negatif dediler. Durum öyle olunca bekledim önce idrar testi yaptımsınra kan verdim. Pozitif çıktı bu sefer.
canım senin sat ve bat tarıhın nedir birde kaç günde bir adet oluyorsun ayrıca yumurtlama sırası sonrası ne gibi şeyler yaşadın hamilesin cunku yumurtlama sonrası hamıleyken neler oluyo lütfen yazar mısın canım sevgiyle sağlıcakla kal ..

canım senin sat ve bat tarıhın nedir birde kaç günde bir adet oluyorsun ayrıca yumurtlama sırası sonrası ne gibi şeyler yaşadın hamilesin cunku yumurtlama sonrası hamıleyken neler oluyo lütfen yazar mısın canım sevgiyle sağlıcakla kal ..
Benim sat 16aralık. Bat ise 13ocak. 28günde bir adet görüyorum. Yani 1 ocak tan birgün öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere sürekli akıntım oldu yumurtlama zamanım olduğu için. Bugünleri değerlendirdim. Sonrasında olanlar ise şöyle idi. İlkhafta kasıklarımda ağrı ve batma vardı onun dışında bişey olmadı. Ama daha sonra göğüslerim şişti. Buraya kadar adet öncesi duruma benzediği söylenebilir. Ancak adet iken göğüs ucu acımaz yanlar kola doğru olan kısımlar ağırır. Aradaki fark bu. Birde aşırı uyku isteği oluyor. Baş ağrısı çok oluyor. Acıkma hissi var bide.

Geçen hafta başında 3ayrı test yaptım hepsi pozitifti ama kan verdim negatif dediler. Durum öyle olunca bekledim önce idrar testi yaptımsınra kan verdim. Pozitif çıktı bu sefer.
Kan testini nerde yaptirdiniz ? Bta hcg once kanda olur deger yukselince idrarla atilmya baslar ve atilmaya baslayinca biz idrar testinde ogreniriz kandan once idrara nasil gecmiste kan testinde sonuc cikmamiski :KK57:

Kan testini nerde yaptirdiniz ? Bta hcg once kanda olur deger yukselince idrarla atilmya baslar ve atilmaya baslayinca biz idrar testinde ogreniriz kandan once idrara nasil gecmiste kan testinde sonuc cikmamiski :KK57:
Bir tıpmerkezine yaptırdım. yanılttınız beni diyede fırçayı çektim. Olabilir dediler sdece. Allah korusun adet söktürücü filan içsem ne olacaktı dedim? Ses yok.

Bugünkü testlerim böyle idi.kan verdim 1433 çıktı beta hcg :KK49::KK76::anneadayı:

canım çok sevindim aşağı yukarı aynı zamanlarda bekliyoruz bebişlerimizi :) Sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi. bende keseyi yada kalp atışını duymak görmek için sabırsızlanıyorum ::anneadayı::anneadayı::KK46::nazar:

canım çok sevindim aşağı yukarı aynı zamanlarda bekliyoruz bebişlerimizi :) Sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi. bende keseyi yada kalp atışını duymak görmek için sabırsızlanıyorum ::anneadayı::anneadayı::KK46::nazar:
İnşallah hayırlısı ile alırız kucaklarımıza bebeleri :) Keseye biraz daha zaman var. Ama evet bende sabırsızım kese ve kalp atışları için.

Annelerrrrr bizede dua edin allah bizede nasippp etsin :))

Annelerrrrr bizede dua edin allah bizede nasippp etsin :))

Allah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin inşallah canım tüm dualarımda isteyen herkes var. Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin

Canım sen doktora gidecektin gittin goremedinmi kesryi bende bugün gittim doktor benimkisi nide goremedi kan tahlili verdim pazartesi ye sarkti 3 hafta erken gorunemiyo olabilir dedi inşallah kötü bişey yoktur haftaya gorurum seni n kac haftalık misUOTE="tooches, post: 39011855, member: 614153"]canım çok sevindim aşağı yukarı aynı zamanlarda bekliyoruz bebişlerimizi :) Sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi. bende keseyi yada kalp atışını duymak görmek için sabırsızlanıyorum ::anneadayı::anneadayı::KK46::nazar:[/QUOTE]
Ca

Hamile olan arkadaslarr akintisi olan varmi ? 6. Haftanin icinde olanlar vardii nasil gidiyoo benimm hicc belirti yok sadece istahim inanilmaz acildii :anneadayı::KK46::nazar::nazar::nazar:

Hamile olan arkadaslarr akintisi olan varmi ? 6. Haftanin icinde olanlar vardii nasil gidiyoo benimm hicc belirti yok sadece istahim inanilmaz acildii :anneadayı::KK46::nazar::nazar::nazar:
Akıntı bende çok oluyo. İştah konusunda bir durum yok. Bulantım da yok. Ara ara kasık ağrım var adet olcakmışım gibi. Onun dışında bilinen bi belirti yok.

Senin ilk gebelikmiydi canim benimde bulanti falan hic yok akintida hic yokk
Evet ilk gebelik. Çok akıntılı geçiyor. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bulantı için erken diyen arkadaşlarım var. Hiç olmasın inşallah diyenler var. Berbat bişeymiş

Evet ilk gebelik. Çok akıntılı geçiyor. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bulantı için erken diyen arkadaşlarım var. Hiç olmasın inşallah diyenler var. Berbat bişeymiş
Ilk gebeligimde bendede cok akinti vardi bu sefer yok 6. Haftanin icindeyiz bu hafta baslarsa baslar ama insallah olmaz

Back
X